Sizde de güncelleme oldu mu?
İlk kez tanıştığın birine ne sormamalısın?
Sizde de güncelleme oldu mu?
Siyasi ve dini görüşünü sormam, maaşını sormam..
Ben dinini ya da cinsellikle ilgili şeyleri sormam. çünkü bunlar sorulmamalı bana göre. bir de maaşını sormam..
Teşekkürler 🌺
Cevap
30Cevap
Maaşını sorman küstahça.
Ailesini sorman ayıp. Çünkü mantıken ailesini nabıcaksın sen karşındakiyle etkileşim kuruyorsun.
Bence yaşadığı yeri sorabilirsin öğrenmek için. Medeni durumunuda sorabilirsin ona göre davranmak için. Ve yaşınıda sorabilirsin.
Ailesini sormanın nesi ayıp iyi misin? Ne kadar sorunlu birey varsa aileden kaynaklı öyle oluyor bilinmesi gereken bir konu.
@Canselllqx İlk başta kaç kardeşsin kız mı erkek mi, baban annen yaşıyor mu, ailende sorun var mı demek ayıp. Ama ilişki ve etkileşim arttıysa yavaştan sorulmalı bence. Sorunların yarısı tabi aileden kaynaklı bilmek lazım. Yani ben biriyle tanışsam akrabalarında ailesinde sorunlu kişiler var mı bilmek isterim
@Canselllqx sen İzmir’de yaşıyorsun demi
Yanlışlıkla son şıkkı işaretledim. Maaşı diyecektim. Gerçi ben, bunu uzun vadede soran biri hiç olmadım. Kendim araştırdım mesleğine göre ne kadar maaş aldıklarını veya bazısı da ben sormadan kendi dedi.
Diğer her şey sorulabilir de maaş hiçbir zaman sorulmasa ad olur. Çünkü merak edilmesi için bir sebep yok ilk tanışma aşamasında.. İtici gelir ayrıca
Ben her şeyi sorarım.. Sadece zamanına dikkat ederim..
Hiç bişi sormam naber nasılsın hayat nasıl gidiyor iş güç nasıl var mı ne iş yapıyorsun gibi şeyler
Ben haddimi aşmayacak şekilde her şeyi sorabilirim çünkü cinsiyetini değiştiren insanlarda çok toplumda.2 ay sonra ben dönmeyim derse başımdan kaynar sular dökülmüş gibi olmayayım 😄
Bence kesinlikle medeni durumunu millet evli ve nişanlıyken başkalarıyla flört etmeye başladı
maalesef
maaşını sormak gerçekten çok büyük bir ayıp dünyada ama nedense türkiyede adından önce maaşını soranlar var
Siyasi dini görüşünü maaşını ve ailesini sormazdim
Bence maaş. Çünkü ilk tanıstıgımız biri için geliri önemli değil, bana göre. Eğer ilişki ilerlerse bu konu üzerine konuşulabilir
Maaşı. Diğerleri zaten sormak şart. Güncelleme çok kötü olmuş ya
Maaşını tabiki menfaatine konuşuyormuş gibi hisseder insan
Bunların içinden medeni durumu dışındakiler ilk etapta sorulmaz maaş hiç sorulmaz
Maaş gibi bir mevzu asla sorulmamalı. Aşırı itici bir şey çünkü.
Maaş sorulması çok abest, bir süre ilişkin olur sonra sorsan neyse ama daha yeni tanıdığın birine maaş sorulmaz
Soruyu yanlış okudum ahahha medeni durumu ilk sorulması gereken şey bence maaşını asla sormam yaşın sorulması çok normal bişey muhabbet ilerledikçe aile ve s sorula bilir
Önce yaşı sorulur çünkü diğer seçenekler biraz daha fazla özel hayat kaçtığı için öncelikle yaşını öğrenmek daha doğru olur
Nasılsın hayat nasıl gidiyor emmioğlu derim ben.
😅
Aylık geliri sorulmaz.
maası haric hepsini sorabilirsin
İmanın 5 şartı
Medeni durumu ne alaka sormam
Maaş soran kızdan nefret ederim net
Maaşımı soran hatun ikinci buluşmayı göremez
Kamışa su yürüyor mu?
Hayata bakış açısını ve beklentisini
nasılsın neler yapıyorsun
O an aklimdan geçeni sorarım
İsini soran paracidir