Herkes yaştığını yaşar derler doğrumu ben cok kötü oldum oda yaşarmı sizce aynısını?

Bir flörtüm vardı 3 ay yazıştık 1-2 kere buluştukda bana vaatler şunlar bunlar verdi bağlandım ama kendimi asla kulandırmadım benim öyle bir kız olmadıgımı anladı ben hatta kaç kere bitsin yazışma dedigim halde bitirmedi sonra işte bir tartışmada degil bahaneyle mesajıma görüldü yaptı 1 ay önce ve yazmadı bende yazmadım geri ve bitti veda edemeden öylece yarım kaldı.. pazartesi 3 haftadır tanıştıgı kızla sevgili olmuş kız arabadan story attı kendiside repostladı dün ise beni instadan silmiş kızıda görseniz… insan kötülemem ama zamanında bana ne baskılar yapardı konuşmada şu bu ve bu kız daha özgür ve acık ruhlu diyim bilmem anlatanildimi.. attıgı tiktok videolardan ve giyimden bahsetmek dahi istemiyorum insan bu mu ya diyor benim günahım neydi diyor içinden böyle bir bilendimki bir kırıldımki dünden beri ağlıyorum cok isterdim kalitemi beni anlamasını peşimden koşmasını cünkü ben ona hiç kötü hisslerle gitmedim… zoruma cok gidiyor

Herkes yaştığını yaşar derler doğrumu ben cok kötü oldum oda yaşarmı sizce aynısını?