5 6 yaş çok ufak bir yaş farkıymıştaaa. En ideali 10 15 miştee. Siz nerde yaşıyorsunuz yaşamlarımız mı farklı anlamıyorum biz birbirimize baktık ben ona abi demeye başladım o da abicim demeye
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
2 3 yaş olması normal olan ama 5 6 yaş olur mu olabilir belki ama olana yapana da olmaz siz kardeşsiniz diyemezsin zaten haa bu en üst sınır olabilir ondan sonrası olmaz onu da yapanlar var onlara da bir şey diyemezsin aman kim ne yapiyorsa yapsın artık
20-26 absürt mü sence? 125 sanki abüsrtte 20 26 bilemedim ama bence de 20 çocuk sanki
10-15 ne be en ideali arada 2-3 yas 5-6 en ust sinir ve cok risk ustunu zaten saymiom ustu olamaz
10 kız-26 erkek nasıl peki? Sende yaş farkını arşa çıkarmayanlardansın diye soruyorum. Çocuk ile tanıştığımızda ben 19 du o 25 ti ikimizde yaş farkını sorun ettik o zaman sorun muydu sence 19 dum sonuçta. Bu işlerde psikolojik sınır 20 lermiş sanırım şu an yaşlarımız nasıl?
10 kız demişim 20 kız :D
Bnde halen senin 10 mantigini cozmeye calisiodum dedim ne dio bu kiz
Bnce yas araliginiz cok asiri kotu değil ama ust sinir burdaki en buyuk etken sen biras kucuk gosterisosan minyon yapi vs bu karsi tarafi cocuk seviomus gibi hissettirebilir oda bunu istemez kacar
yok yok ahsahjas sen analt
evet minyonum sorun o gibi
Hem seni istemio bunu bosuna kafana takma kalbini hakedene ver ayrica daha cok kucuksun zati kocamaaaan bi hayat var onunde
yok takmıyorumda çok düzgün birisi. Ciddi konular açıldı da ondan kafama takıldı azıcık fikri değişmezmi öyleyse öyledir yani öyle ise de çok düşünmem artık
Seni cocuk olarak goruyosa degismez yasini bilmesini gectim sana icinde kipirdayan bi ates yok belliki arkadas olarak seviyo yoksa bi denemek isterdi en azindan
tamamdır şimdi oturdu bir şeyler teşekkürler
Ne demek musmutlu bi hayatin olsun kizce
canım burası sanal herkes bol keseden atıyo. sokaga cık bak burada aslanlar sokakta kedi hep
kesinlikle katılıorum. Eig seçicem yorumu
bide dediğin sey de kisiden kisiye degisir bu arada her insan bir degil ona kucuk gelmissin demek ki
kişilik olarak (bu kendi düşüncem değil arkadaş grubunun hepsi 25 ve üstü hepsi dedi benim için o çocuktan duymadım da) olgun kız yaşına göre dediler daha 19 dum bu arada belki o yüzden küçün demiştir 19-25 küçük gibi sanki bana da o büyük gelmişti. Bir de yani tarzım biraz ergenceydi ondan olabilir param yoktu napıyım liseli gibi giyindim hep.
şimdi görse fikri değşebilir belki güzel kız demiş zaten. Olgunlaştım tarzımı değiştirdim büyük duruyorum şu an da ben uğraşmam kimse için
tamam da senin aklın hala onda mı? yani herkesin bi alıcısı vardır boyle muhabbetlere takılmaya gerek yok.
karakteri çok düzgündü.
davulun sesi uzaktan hos gelir
ailesi düzgün, mesleği iyi. Ailesi çocuğu salmamış yani pek ortam bozuk diye :D Duruşu falan da düzgün yani. Evet dediğin gibi uzaktan anlaşılmaz da kim bu kadar düzgün yetişti Allah aşkına?
aramızda ciddi konular açıldı benden habersiz gelişmiş tabi ondan biraz aklıma takıldı bilmiyorum yani
ailesinin sozunden cıkmayan bu yasa kadar ailesiyle yetismis erkeklerden bi cacık olmuyo genelde. evet duzgun iyi biri olabilirler ama iliski degilde dostluk gider onlarla
haklısın bence de sağ ol
benim exin exi vardı hep ailesiyle yetismis 27 yasinda annesi sut kek falan getiriyodu cocuga sşdlfkewopsşldfkw
ashahsa o kadar da değil ya onu kast etmedim. Ne kast ettiğimi açıklasam görür o , arkadaş grubumuz falan yazmayayım ama o kadar da değil :D Mülayim birisi değil onu kast etmedim ailesi sadece çocuk bozulmasın diye çok çabalıyorlar
abi bi ekmegi masada bırakırsan er gec küflenir. her zaman ailesi olmayacak basında ve bi gun bi bakıcak basında yol gosteren kimse yok o zaman daha kotu
çocukta mutlu değil ki. Meslek desen en yüksek mesleği kazanmış işte. Şehir dışına çıkmış peşinden gelmişler ahahah :D
yanlış zaten yapan her yerde yapar da bilmiyorum
kizim bak bunlar ailecek tarikat sanirim uzaklas bunlardan şsdçlöfkwopeasşldfkwe
evet biraz öyleler belki olmaması bu işin iyi oldu dhsjsa
her iste bi hayir vardir. bakiyim sana merak ettim seni
İdeal aralıkta! Saçmalamış. Seni beğenmemiş ve sallamış olsbilir.
On yaşa kadar normal yaa
Ne anlatıyon teyze
ne anlattığımı idrak edebilecek akıl seviyen yoksa yorum yazma çocuk
Tamam moruk
yalnız yaş aralığının benden büyük gözüküp bana moruk demen de bayağı ironik
Sen en iyisini bilirsin herşeyin. Ellerinden öperim güzel teyzem benimm
aferin çocuk
Sus lan. Dir dir dir kafa ütüleme. Saçını yolarım senin.
sen çocuk olansın benim senin saçını yolmam lazım
Nahhh yolarsınnn
gel deneyelim
Çıkışa gel lan
25 29 yaş aralığı bu kadar çocuksu muydu gözümde büyütmüşüm herhalde dbaslkdls çıkışa falan. Kavgaaya ablalarını mı çağırcan teke tek gel
Tek gelcem. Senden korkan senin gibi olsun lan. Çıkışa gel toton yiyosa