Yeni tanıştığım birine yalan söyledim?

Merhaba, 1 yıl öncesinde minik bir kaza sonrası biriyle tanıştım. Kazanın korkusu ve paniğiyle tanıştığım kişiye hakkımda saçma sapan yalanlar söyledim. Fakat bu yalanı kendimi üstün göstermek için değil açıkcası bir an önce o kaza anından kurtulmak ve rezilliğimi ört pas etmek için söyledim çünkü çok saçma bir kaza yaptım ve çok utandım bu durumdan. Kendisi numarasını verdi bana aramadım. Sonra instagramdan bulup yazmak istedim ve Yüzyüze yalan söylediğimi söylemek istedim fakat yalan büyüdükçe saçma bir hal aldır kendisiyle de görüşemedim yüzyüze. Fakat anladı benim o akşam yalan söylediğimi ve kendisine özür dileyip yalan söylediğimi söyleyemeden beni engelledi helallik isteyecektim yaptığımdan ötürü ve üzüldüm gerçekten kendisi çok düzgün biriydi. Numarası var hala kendisine yazmayı isteyip istememe arasındayım 1 sene geçti olayın üzerinden beni hatırlayacağını da pek zannetmiyorum açıkcası. şu an hayatında biride olabilir yazıp huzursuluk vermekte istemiyorum fakat her kaza yaptığım yerden geçtiğimde aklıma yaptığım hata geliyor ve üzülüyorum açıkcası. Kendisiyle 2 gün bir konuşma geçti ve engelden sonra ulaşamadım ona rastgele telefon rehberimde gördüm numarasını. Sizce ne yapmalıyım?

Yeni tanıştığım birine yalan söyledim?