üniversitede biri var ben bakmadığımda bana dikkatli dikkatli bakıyo ben bakınca hiç bakmıyo sonra arkadaşları bana bakıp onun kulağına bişiler diyolar bi ara da sinirli sinirli bakıyodu daha yeni gördüğüm zamanlar sizce hoşlanıyo mu yoksa? ne olabilir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkileri kulagina bisey dedikten sonra neden acaba ters ters bakıyor sjskakajjsjaahah ben oraya çok takildim. Gelelim öbür meseleye ne zamandir bu durum boylr devam ediyor
Sürekli bana bakıp arkadaşına bişiler diyor arkadaşı da ben o çocuğa bakıyorken gidip kulağına bişiler diyor anlamıyorum sence nolabilir bu? Bu arada o başlattı bunu okulun kafesinde bizim yan masada oturmuştular o zamandan başladı 3 hafta oluyor ters ters bakmıyor şu an en başta öyle bakıyordu kendi kendine şimdi uzun uzun dikkatli bakıyor
Dostum karşılıklı hissin var anladıgım kadarıyla ve anlıyorum bi sabırsızlık var acaba oyle miydi boyle miydi diye düşünüyorsun atak bekliyorsan karsilik vercen abi senden hamle gelmezse belki bu boyle daha aylarca sürebilir seni tartiyordur tepkilerini ölçüyordur oyle yani kolay değil hic muhabbetinin olmadığı kıza gidip konusmak o yuzden bakiyorsa bak gül falan yapacagin en iyi hamle bu olur bi karsilik görürse mutlaka gelir yani seni yokluyor
Peki sence ben bakınca arkadaşı gidip kulağına sana baktı mı diyor? Bide bazen kendisi bakmıyor arkadaşına baktırıyor ahhahahah hoşlantı mı ego tatmini mi anlamadım
Vala dostum herseyi söylüyor olabilirler ama yüksek ihtimal senin dediğin gibidir mutlak olan şu dur ki işin içinde arkadaslari varsa sana şunu %100 söyleyebilirim ki çocuk bos değil çünkü bos olan adam arkadaslarina oyle muhabbet yapmaz demekki lafin geçiyor abi aman diyim haa çocuk yanına gelirse konusmak için kaçıp gitme hee
Bide çok narsist egoist duruyor dışarıdan başta sinirli bakması ondandı sanırım
Hadi yaa düşünsene geliyormus yanına sende defol diyormussun 😂😂 beni nasi red edersin diyip camdan asa atiyormus seni sjsjajjajajanak
Yapar bu arada sğğdğxşzls peki sence neden arkadaşları bakıyor ki bana amaç ne hatta arkaları dönükken dönüp bana bakıyorlar kafede otururken falan çocuk ayağa kalkıp öteye gidiyor onlar dönüp ban bakıyor amaç ne
Uffff safmisin sende kardeşim yani bu işin cinsiyeti olsa anlarim dedigini de kizlarda ayni. Birinden hoslaniyor kız mesela arkadaşlarıyla lafi geçiyor falan iste onlarda kaynatacak yer arıyor zaten bak bak bak senin ki hsss bak bak sana bakti falan olm harbi safmisin
Olm tamam bakmayin yeter sizede biseu demeye gelmiyor falan
Ama bu kadar belli etmeleri tuhafıma gidiyor bide çocuk göz göze gelmemeye çalışıyor hiç ben bakmayınca bakıyor dikkatlice
O iş oyle olur zaten çocuk biraz gevsek atilgan birisi olsa emin ol arkileri oyle bisey yapmaz çocuğun cekinkenliginden faydalanıyorlar
Bak tekrar ediyorum oyle yanina gelirse konusmak için falan kaçıp gitme hee gecen burada bi kız yaaa bakisiyorduk falan sonra kutuphane de mi ne yanıma oturdu utandim kactim gittim uzun zamandir da bakisiyorduk falan dedi cocuk cekinkendi zaten falan dedi bende hata yaptin bedelini odeyeceksin bu satten sonra o sitimsene gelmez yiaaaa napcam ben diyor dedim ne yapcan instadan falan yaz kızda jüpiterden mi gelmis ne Instagram yok snap yok ama KS var ne hikmetse hic biri yokki diyor 2-3 gündür ters psikoloji uyguluyorum hâlâ sonuc yok aman sende oyle bi hata yapma hee
Yok ben öyle yapmam zaten sosyal bi kızım insanlarla konuşmayı severim
Iyi iyi hadi bakalim hayirli isler 😂😂
konuşmayı mı deneseniz insanlar konuşa konuşa anlaşır
Ama alakamız yokki sadece denk geliyoruz uzaktan
hangi çağda yaşıyoruz yolda giderken hiç tanımadımız insanlara adres soruyoruz onu tanımadan medeni insan gibi gider sorarsın neden böyle öfkeli bakıyorsun diye
Sürekli bana bakıp arkadaşına bişiler diyor arkadaşı da ben o çocuğa bakıyorken gidip kulağına bişiler diyor anlamıyorum sence nolabilir bu? Bu arada o başlattı bunu
bakmayı bırak bence cesaretı varsa gelır konusur zaten cesaretı yok kendınden ödün verme
Eğer hiss ettiysen hoşlanıyordur emin ol kadınların hisleri kuvvetli olur
Evet hissettim ama çok egoist narsist bi tip bakarken de o şekil bakıyor
İlgi var aslında
Sürekli bana bakıp arkadaşına bişiler diyor arkadaşı da ben o çocuğa bakıyorken gidip kulağına bişiler diyor anlamıyorum sence nolabilir bu? Bu arada o başlattı bunu ne anlama geliyor bunlar?
Açılacak ama cesaret edemiyo
Olabilir.
Tarotuna bakalım gel
Memelerini at cevabını gör
Olabilir