Güncellemeler
1 yıl
Soru bitti toplu dağılın hadi. Konuşmak istemiyorum yazmayın daha yorum bitti.
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kullanıldığı soylenen erkeklerin ortalama %98 i kullanıldığını gostererek karşısındakini kullanır.
Ne alaka cinsel açıdan kadınlar da erkekleri kullanır gayet. Ataerkillikten çık
Tabi tabi kullanir. Devam et
Seni niye gerdi benim cinsel hayatım? Tek sefer yapıp bi daha görüşmek istemiyırum sana mı sorucam hayatıma giren erkeği
Sakin ol
Ben sakinim zaten
Evet yorumlarindan görüyorum.
Sakinliğimi elimden almasınlar. Benim hayatım kimsenin yobaz görüşlerinde oyuncak olamaz. Haddinize olmayan konularda eğitiminiz doktoranız yoksa bi zahmet fikir beyan etmeyin.
Soruya cevap ver sonrada çek git.
Yorumumuda sen belirle istersen? Senin kisiligine yorum mu yaptim? Erkeklerin genel yapilari ile ilgili yorum yapmak haddi mi aşmak mi oluyor :) erkeklerin geneli arabayi cok sever deseydim haddimi mi aşacaktim? Ayrıca sunu yap bunu yap diyerek bana komut verir gibi konusup durma oldugun yere çivi gibi sokarım seni ammina kodugmn topu boş ver belani gece gece
Üslubun varoşluğundan anlıyorum ki aynı mekanlarda asla karşılaşamıyacağımız besin zincirinin bottom noktasındaki zavallısın. Bu konuda modern sjw dolu bir yorum beklemek ve soru sormakta hataydı. Hiç bir şey yapamazsın sadece çöplüğünde ötersin ve hayalini bile kuramayacağın insanların hayatlarına küçücük pencerenden yorum yaparsın. Yazık. Bak bir tane bile küfürsüz sana kim olduğunu özetledim amerikan lisesi mezunuyuz sonuçta ;)
Reklamci var karsinda kasinma ya 😂
Sadece bu ulkede 76 sehir gezmis her sene telefon rehberinden 1000 kisi siliyorum sen kimsin
O degil saldirganliginin 2 mislini gorunce kibar ya da elit rollerine giruyorsunuz ya ne guluyorum lan bu hallerinize 😂😂
Aydın değilsin git 2000 o zavallı networkunden insan sil.(Financial times buna network yazdığımı görseydi ağlardı)
Çağa bile ayak uyduramıyosun hala daha lgbt düşmanı faşistçe konuşmalar. Aç bi NYT forbes oku ufkun genişler dünya nereye gitti bi bak
Bu arada saldırganlığın iki misli varoşça küfüt etmekse o şekilde yetiştirilmedim.
Catlasanizda patlasanizda insan dogasina aykiri olan LGBT yi normallestiremeyeceksiniz 😂 bunu benimseyenleri gelismis insan rolune sokmaya calisiyorsunuz ya gercekten huzunle gulunesi hallere giriyorsunuz :) sapkın fantezilerinizi adlandirmak icin hepiniz edebiyatci olacaksiniz 😂 yakinta LGBT ye birde A harfi eklersiniz. Animal kelimesinin A harfi. Onuda hayvanlarla iliskimiz engellenemez dersiniz. Bir köpek ile duygusal bagimizin ve cinsel hayatimizin engellenmesi fasistlik dersiniz 😂 verdigim ornegin LGBT dusuncelerinden farkini anlat anlatabiliyorsan 😂
Kim senle olmak ister ki dostum ki kullancaksın
Öyle mi mesaj kutusu öyle demiyor? ya da benim geçmişim? Sen kimsin ki kimi küçümsüyon kardeşim seni. Karşındaki insanın maddi durumunu fiziğini eğitimini bilmeden bu beyin ukalalığı? Bende hata ki alçakgönüllük edip sizin gibi çomarların olduğu sitede insan gibi soru açıyorum. Bir daha türkçe hiç bir sosyal mecrada yazmıyorum sadece amerika ve avrupa.
Knk kucumsemiyorum burada sana yazanlar kız oldugunu varsayarak yazıyor cunku😄
Ne yani dogruları konusmaktamı suc olmuş
Yoo trans severim diye başlıyorlar ve sexting sanal sevmem. Aylık 10k dolarla amerikada eğitimle ve gayette çoğu kıza taş çıkartan fizikle iş adamı dışında başka bir erkek düşünmüyorum.
Kendine bak aynaya sonra başka insanları hadsizcr küçümse. Yazık
İnsanları kucumsemiyorum burada kucumseyen varsa oda sensin sorduğun soruya bak bi
Sorudan çek git artık maruz kalmak zorunda değilim kimsenin psikolojik şiddetine. Hele de benim yarım kadar bile bi vasfı olmayan insanlarınkine hiç
😄😄 cok buyuk konusma bence
Evet Şu an psikolojik baskı uyguluyormuşum onuda ogrendim ne garip 😂😂
Dostum bence sen millete laf atmay yer arıyorsun burasının nasıl bir platfrom oldugunu bilmem ama birseyler sorarken elestirileride goz onunde bulundurman lazum
‘Kim seninle olmak ister ki’
Evet bu cümle psikolojik şiddet değildi. Bi kadına asla sevilmeye değer olmadığını söylemek hemde açıkça ve net. Yazıklar olsun
Kullanıp atayım mı diye soru sormuşsun bence bunu sorarken karsılık olarwk nasıl cevaplar gelceginide kestirebilmen lazımdı ama yine de sormuşsun
Banane hayvanlardan öncelikle. Edebiyat yapan yok vicdansızlığını yüzüne asil bir şekilde vurdum sizin gibi varoş bi üslup kullanmadım sorun orada herhalde her zamanki üslubumdu. Yaptığın terbiyesizliği açıklamak yerine edebiyat diyip sıyrılmanda şaşırtmadı.
LGBT’yi normalleştirmiyoruz çünkü zaten hep normaldi ve WHO normal olduğunu açıklayalı asır geçti. WHO USA ve avrupa gibi gelişmiş ülkeler dururken senin gibi kahverengi bir ortadoğulunun söz hakkı yok bu konuda. Zaten konuşsanda kimse seni duymaz çünkü hiç bir dünya gücü sana fikrini bile sormadı. Eziklik budur işte. Çok çalış belki doktora yapıp tez yazarsın bi eğitimin olur o zaman belki ciddiye alıncak bi herif olursun. Ha o kadar eğitimin olsa bunları da saçmalazdın zaten bu da bir paradoks hadi çöz.
Konu lgbt ye ne ara geldi ona bile laf söylemedim ki 😂 sen kafanda kendi kendine kurmuşsun birseyler burada gelmiş sacmalıyorsun ve bu tarz birseyimelestirmemi akademik basarıma baglamanda ayrı ironik emin ol guzel yerlere gelirim ben sen önce taşlaşmış dusuncenden cıkıp biraz daha genis goruslu olmaya bak lgbt destekcisi olup diger gorusleri incelemeden hepsini reddedip kendini haklı cıkarmak zeki bir insanım yapacağı hareket degil
Özür dilerim intihar etmeliyim kimse beni sevemez yapayalnızım okey. Hadi rahat bırak beni yazma artık.
Doktora yaptın mı yapmadın mı veya nasıl bir basarım var bilemem tebrik ederim ama insanlarla konusurken ki uslubunu sırf karsı taraf haksız diye degistirmek kendi duygularına hakim olamadiginin bir gercegidir bence once kendini bi elden gecir derim
Ya yazdığın yorum kimse seni sevemez nokta. Uzatma istersen. Karşındaki insanı intihara itmek yaptığın ne uzatıyosun. Zorbasın
Bu sitede bi kac kisi yuzunden intihar edecek kadar iradesiz biri olduğunu sanmıyorum basta onu yazmamın sebebide kullanıp atiyim mi diye sorduğun için durduk yere kimseye bulaşmam
Ben anladım peki. Hadi by by
👍🏻
O ne demek ya? Harbi anlamıyorum ve herneysen de umarım normal insan olursun.
Bizi kullanmayan bir sen kalmıştın zaten sjdnabsbab
femboylardan hoşlanan arkadaşım var konuşturayım mı sizi
Keyfin nasıl isterse ama ben dikmek isterim
Seni kullanmasınlar. Trans bey
Çomar geldi. Trans kadına bey diyo ya mak
Mal*
Erkeksin her şekilde
Sen kimsin ya sanane benim cinsel kimliğimden?
Hangi alanda doktoran var da fikir beyan ediyorsun. sg canımı sıkıma benim
Beni kullanıp atsana Allah aşkına 🤣
Takıl kafana göre kasma
Trans severim
Kullan çöpe at
Kullan at