Sevgilisi olduğu için kimseye bakmayan bir çocuk bir anda beni kesmeye başladı neden sizce?

Çocuk ile geçen seneden beri aynı etüt merkezinde ders çalışıyoruz. Muhabbetimiz yok çünkü geçen sene yks çalışan bir kızla sevgili oldular ve ben hiç bu çocuğa o gözle bakmadım sevgilisi var diye. Çocukta zaten kimseye bakmıyor gözü sevgilisinden başkasını görmüyordu. Bu sene yine aynı etüt merkezinde ders çalışırken bu bana bakmaya başladı arkadaşlarım falan hep fark etti bana söylediler ben bakmıyordum. Ama bir gün göz göze geldik ben de hoşlandım biraz. Sevgilisinden ayrıldı diye düşündüm. Sonra 2 gün geçti küçük küçük bakışıyoruz ama ben naz yapıyorum. Bir sabah sevgilisi olduğu kız geldi baya süslenmiş falan ama çocuk gelmedi o gün şansına. Ertesi gün kız yine geldi 1 dk sonra da bu çocuk geldi. Kız yine kuaförden çıkmış gibi süslenmiş. Oğlan ile aynı anda girmediler ve ayrı masalara oturdular. Sonra kız oğlana mesajlar falan yazdı 5 dk sonra oğlan kızın olduğu masaya geçti. Sonra beraber gittiler. Yani ayrılmamışlar. Ama bu çocuk hala avaz avaz bana bakıyor. Rahatsız oluyorum ayıp yani. Sizce amacı ne?

Sevgilisi olduğu için kimseye bakmayan bir çocuk bir anda beni kesmeye başladı neden sizce?