AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla ben çok rahatız olmuştum, her boşlukta yazıyor arıyordu. Başlarda iyi oluyor sandim ama iyi değilmiş.
başlarda ne iyi oluyo sandın? o kıza ne oldu sonra
Yani erkekler ilgiden yoksundur bilirsin, böyle sürekli ilgi veren biri olunca güzel oluyordu, dozu kaçtı. Her dakika buluşmak konuşmak istiyordu. Görüldü atmaya mesajlara bakmamaya başladım, daha çok sardı. En son biriyle ilişkim olduğunu söyledim ( aslında yok) öyle kurtuldum sayılır. Bazen darliyor yine.
neden engellemedin
Kırmak istemedim, başta arkadaştık.
kıza hisleirn yok yani
Eğer baştaki gibi olsaydı da beni darlamasaydi belki bir şey hissederdim.
darlaması seni ondan itti yani dimi? peki kız olanlardan bir süre sonra sana yazıp ağırdan alsaydı kendini durum değişir miydi
Bak eskiler her zaman derler, kız çok istediğini belli etmicek, nazlı olacak yani. Yoksa herhangi bir albenisi kalmıyor.
İşte kız başta hata edip çocuğa takıntılı olsa ama sonradan yine çocuğa yazıp bu sefer de kendini ağırdan alsa erkeğin gözündeki eski değerini kazanır mı
Yine kız yazdığı için aynı düşüncede olur bence erkek
Hmm peki cepte görülmekten çıkmanın başka yolu yok mu ben de bi çocuğu böyle darladım da
Sana hiç yazmıyor mu
Eğer erkek ruh hastası ise takıntılı kıza bayılır. Ama normal bir mental sağlığı varsa kızdan uzaklaşır.
Ben iyi şeyler düşünmezdim.
ne gibi
Takıntı yani, ilerlerse tehlikeli yere doğru gidebilir.
öff ya bi cocukla interbetten tanıstık 3-4 aydır konusuyorduk ama anlaşamıyoruz denedik olmuyor artık konusmanın anlamı yok dedi ben ısrar edince de 1 ay konusmayalım dedi. Biz onunla sürekli tartışırdık cünkü beni sevdigini önemsediğni hissetmedim neredeyse hiçbir zaman. Eski onu aldatan sevgilisiyle fotoğraflarını da tutuyordu. Hep onu unutamadın dedim unuttum dedi çıkıştı gitti başkalarını da ekledi. Ama her şeye rağmen ben ondan gerçekten hoşlanmıştım. Demişsin ya senle egosunu tatmin edecek diye beni hiç sevmicek dimi zaten beğenmiyordu da sanırım. İki gün önce de 1 ay konusmayalım demişti 3 hafta olsun dedim tamam dedi. Ertesi günü baktım getcontact uygulamasından adıma bakmıs bi de üstüne sanırım yanlışlıkla eli carpmıs profilimdeyken beni aramıs. Beni umursamasa profilime bakar mıydı yine 5 gün üst üste her gün bakmıs oradan
Yaşasasın takıntılı bir arkadaşım var der 😎
Hiç cekilmiyorlar
Hiçbir şey düşünmez çak geç
Hic olmadi
Ne anlamda