Kötü kokan bakımsız biriyle sevgili oldunuz mu? Üstelik öpüşürken ağzı da kokuyor. Bugün tüm gün kustum.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olamam, bakim ve temizlik bence iki taraf içinde önemli olmalı.
Hayır hiçbir kötü kokuya katlanamıyorum direkt sinirleniyorum
Abla 30 milyon erkek var ona mı kaldın o kadar kendimize bakıyoruz bize niye bakmıyonuz
Bu şahıs bana aşık yani ben onu sevmiyorum bugün ayrılmak istedim ağladı teselli edeyim derken tüm gün kusmak zorunda kaldım
Teselli edeyim ederken bile ağız kokusu çektin yani. Geçmiş olsun herkese lazım senin gibi teselli eden
Ya susar mısın yeteri kadar ağladım ve kustum zaten. Ayrıldık gibi oldu zaten ne yapacağım yardım et bana
Sen neden ağladın seviyor musun
Hayır kendimden tiksindiğim için ağladım. Bu hâle düştüğüm için kendime kızdığım için
Saçmalıyorsun bence nerden bilecektin. En azından tecrübe oldu tipten paradan daha önemli şeyler var temiz olması önceliğin olur artık. E ayrıl zaten onun ağlamasına ne bakıyorsun üstelik kocaman adam nasıl ağlıyor
Ezik bir tip. Ben ise tam tersi dediğim dedik dik başlı. Kıramadım bu kibarlığım var ya ah. Aslında tanıma süreciydi. Ama o bağlanmış ve 3 yıldır fakülteden beni seviyormuş. Üstelik ben bugün iki saat aynı yerde beklettim ayrılık konuşması yapacaktım. Tam tamına iki saat oturmuş orada. Gözleri doldu resmen.
Yani onun için de zor sen böyle baskın biriyken beraber olmanız. En iyisi onun da faydasına ayrılmak ağlarsa ağlasın ileride olmasından iyidir en azından temiz birini bulursun midene yazık kıyamam
Aynı sınıftayız. Bir de herkese yaymış benim sevgilim diye. Ben okulda çok tanınan biriyim haliyle herkes sabah beş karış suratla bana bakıyor. Tanıma sebepleri de fakülte birincisi ve ders manyağı bu kız nasıl olur da sevgili olur onunla. Her gün görüyorum onu okulda. Bu anlar aklıma gelecek. Nasıl odaklanacagim yardım et be bana
Özgüvenlisin zaten bence çok da takılma. Bizim sınıfta bi kız vardı üniversitede. Aynı sınıftan üç dört kişiyi dolaştı hepsiyle el el gördük. Hiç de utanmadı yani reis hepsini denedi. Bence sen de utanma yani yapacak bir şey yok olan olmuş geç de olsa zarardan dönmüş olursun kimse de yargılamaz zaten böyle güzel akıllı bir kızı yargılama kimseye düşmez beybi
Uhh hâlâ midem bulansa da bugün bir şeye mutlu olabildim. İnsanları kırmak benim lügatimde yoktur paşam. Kimse gücenmesin. Kendini bir b*ok sananları da sevmem. Ben kırmak istemedim kendisini tanışmayı ve tanımayı kabul ettim. İşleri çok yokuşa sürdü. İnan bana her gün tavsiye verdim. Dik ol mağrur olma, okul geçici. Çünkü arkadaş grubu içerisinde sönük kalıyordu. Defalarca uyardım. Hatta geçen arkadaş grubunda yaşı büyük bir kadın var kendisi rakibim ve nefret eder benden ben de keza öyle. Bunu çağırıyor işte gel bayramlaşalım. Utanmasa kadının elini öpecekti. Kanser oldum ya Allah'm dedim ben ne duruma düştüm ne biçim bir şey bu kahretmesin ah ah çok dertliyim hee
E ayrıldıysan artık yaptıklarından utanmana da gerek kalmadı. Ne okuyorsun sen
Ayrıldık ayrılmasına da bu arkadaş yüzsüz? Yanıma geliyor kovayım mı ne yapayım ben Allah aşkına. Defol dedim geliyor yine. Ne okuyoruma gelirse ufak bir ipucu öğretmenlik diyeyim geçeyim
Al karşına konuş tiksindim senden de beni utandırıyorsun de biraz yüzüne vur bence. Kaçıncı sınıfsın
Yok artık ayıp olur be
E yüzsüz diyosun diğer türlü daha çok dertlenirsin
Bakalım bir dinleneyim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ve beni dinlediğin için 🥰🥰🥰
Rica ederimm. Soruyu beğeniyorum istersen ekleyebilirsin
Bulamadım seni
Gizliden çıkayım iki dk
Nereden buluyorsunuz şöyle kekoları?
O beni buldu ve şaka gibi ki öğretmen adayı kendisi
Gülmüycem 🤣
Gül gül
Allah başka dert vermesin artık psikolojine bu an yansıdı hiçbir erkeği öpemezsin tiksinirsin
Sen ciddi misin Allah kahretmesin ya bugün lavaboda midem dışıma çıkarcasına iğrendim
Kendi kendine yapmışsın okadarmı düştün de pis biriyle birlikte cinsellik yaşadın kiminle sevgili olsan igrenirsin kolay kolay bu psikolojiden çıkamazsın
O kadar düşmedim. Bu şahıs bana takıntılı derecede aşıktı. Sınıf arkadaşım fakülteden. Defalarca reddettim. En son ağlar gibi oldu kendine bir şey yapar diye korktum. Teselli edeyim derken tüm gün kusmak zorunda kaldım zaten öpüşmeyi de bilmiyorum o kadar berbat bir andı ki kendimi lavaboya attım yemek yiyemedim elimde peçete ve ıslak mendille gezdim
Yani ilk öpücükmüydü
Öpücük sayılırsa ağzımı tuttum sadece sus sus dayanamıyorum midem kalkıyor
Gece gece beni çok güldürdün hiç keyfim yoktu allahta seni güldürsün şaşkın kız 🤣
Ya ben bundan ayrıldım aynı sınıftayız her gün aklıma bu an gelecek ne yapacağım ben ya
şu an bu yazdıklarını herkes burada okuyor Allah'tan gizli hesaptan yazmışsın yorum şeklinde geç cevaplama oluyor birde
Okusun ve yapmasınlar benim gibi aahahah
Sen bu çocuğu her gördüğün zaman umarım migden bulanmaz birde aynı okuldasin 🤢
Sus sus sus
Bir daha böyle şeyler yapma tamam mı acemi çapkın 😁
Yine kusmaya mı gittin sesin çıkmıyor
sevince iğrenmiyon bee
Demek ki sevmiyorum
Haaa öyle mi hııı bunu demesem iyiydi be sanki belki de seviyorsundur yani
Olunmaz
Olamam.
Kustunmu
Olmam