Üsteki kıyafet mi güzel alttaki mi sizce birde bunlardan birini giysem uygun olur mu? Ben alttakini daha çok begendimmm

Üsteki kıyafet mi güzel alttaki mi sizce birde bunlardan birini giysem uygun olur mu? Ben alttakini daha çok begendimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alttaki kiyafet daha sirin ama tabi beklentiniz ne ve nisanliliktan daha ziyade ayni evde yasiyosunuz sanirim diger turlu su ortam
Aynı evde yaşamıyoruz. Ama nikah var ve normalde kapalıyım
Eee bu ev nasil oluyo yani sahsen nisanlida olsam ne ben onun evine bu sekilde gidebilirim nede o benim evime bu sekilde gelebilir bu ozel bi etkinlik
Ben tek yaşıyorum başka bir şehirde işim nedeniyle. O da yaşadığım yerde ama ayrı yaşıyoruz dediğim gibi. Normal çagiricam eve. Ama ters tepki mi verir diyorsunuz
Yani nisanlini tanimam ben olsam ters tepki veririm cunki bu kadar sus isi bizim yapip size sundugumuz bisey sen bunu calarsan biz napcas
Ters tepki verir derken. Sinirlenip orayı terketmez değil mi?
Ama ben mutlu olması için yapıyorum
Hayir bea ne terk etmesi su ortami kim terkeder sadece sasirir biraz kizabilir neden boyle bise yaptin die
Peki elbiseyi değiştireyim mi kapalı birseyler mi giyinsem böyle mi
Hayir degistirme su ortama kapali elbise ne alaka
Kapalı derken bunlara göre kapalı. Ztn saçi açık daha önce gördü
Bnce bu kiyafetler iyi bu ortama baskasi gitmez
Peki teşekkürler
Musmutlu yillariniz olsun
Fazla abartılı değil mi 😅 evlilik teklifi ortamı gibi
😂bilmem görünce çok yapmak istedim. Kendime yapılsa bu kadar mutlu olmam🤣🤣
Hoşuna gitmez mi o kadar uğraşıcam. Ne tepki verir şaşırır mı
Gider herhalde de erkekler biraz düz ya, niye bu kadar uğraştın da diyebilir 😅😅
Öyle bir şey derse çok sinirlenirim😂
Teşekkür ederim cevap için
Evet bence sinirleneceksin lslflslf
Yok beğenmez. Deli misin bayılır tabii
Evde yapıcam ya o açıdan söyledim. Birde normalde kapalıyim böyle açık bir elbise giymeme ters tepki verir mi? Yani tabi nikah var bu arada
Kimse olmayacak ztn ikimizden başka
İlk defa seni böyle görüyor sanırım istersen önceden biraz çıtlat şok olmasın
Saçı açık daha önce görmüştü de bu elbise gibi hiç giyinmemistim yanında.
Nasıl çıtlatayım ki sürpriz yapıcam herşeyi habersiz
Böyle açık elbiselerden hoşlanır mı tarzı sorarsın
Peki teşekkürler
Rica ederim 😊
Nişanlın bu organızasyonu hakedıyor mu
Niye böyle bir şey dediniz ki😅. Bence ediyor ettiğini düşünmesem nişanlım olmazdı zaten
Bilmem sanki sana yapılsa daha çok hak ederdin gibi 😆ama üstteki elbise iyi
Teşekkür ederim cevap için. Peki beğenir mi evde yapmamı yani yoksa hoşuna gitmez mi dısarıyı mi tercih eder
Erkekler dunyaları da ayaklarına sersen pek anlayabilecek incelikte değiller tabi senin nişanlın romantikse bunu anlayabilir bu çok masraflı görünüyor bı cafede pasta uflet iyi ki doğdun nişanlım şarkısı olsun oldu bitti
Normalde kapalıyım. Dışarıda böyle giyinemem ki hem ev daha rahat ortam olduğu için tercih ettim.
Tamam ev olsun ama bu abartı bence bıkac mum ısık güzel bir masa yeterli gibi iyi eğlenceler
Peki teşekkürler cevap için
Rica ederim
Kırmızı olsun kıyafet
Model olarak hangisi peki
İkincisi daha asil ilki daha seksi
Ben de ikinciyi daha çok beğendim
Asil ve kırmızı olursa seksi de olur ya da sen asaletten yana kullan tercihini ama sonrası için kırmızı seksi bir iç çamaşırı veya gecelik de bul
Gecelik bulacak kadar ileriyi düşünmüyorum. Bu kadarı yeterli
Onu bilemem işte ama sen yine de güzel seksi iç çamaşırı giy ne olur ne olmaz
Rica ederim iyi eğlenceler dediklerimi yap mutlu ol
Erkekler böyle şeyleri pek sevmiyor
O kadar uğraşıcam neden ki😔
İlgi alanlarına yönel bunları kadınlar sever ayrıca kapalısın henüz nişanlın olan adama elbise mi giyeceksin
Daha önce saçı açık gördü zaten. Ayrıca nikah da var. Evet çok doğru değil ama..
Bilemedim sen bilirsin
Kralım geliyor da yaz duvarlara daha sade olur ,)
😂Yaa niye böyle dediniz ki çok heveslenmistim yapmak için🥺
Nisanlin kocan degil evlendiginse yao
O da böyle mi düşünür ters tepki mi verir sence
Evet evlendinde napcaksin evlilgiin anlami kalmaz
Biraz fazla geldi bana
Tam fotoğraftakinin aynısını yapmam. Bana da masa falan çok karışık geldi dağınık gözüküyor oda genel olarak. Ben yaparsam biraz farklı olacak burdan
O zaman olabilir
Kesinlikle beğenecektir
Ama normalde kapalıyim. Nikah var bu arada. Daha önce saçı açık falan görmüştü ama hiç bu kadar açık giyinmemistim. Buna ters tepki verir mi kimse olmayacak ama
Yani vermemesi lazım bence ama karakteri nasıl anlatsana biraz
Aslında o bana göre daha samimi davranıyordu yakınlık falan ben daha mesafeliydim. Hatta başlarda soğuk olduğumu falan söylüyordu. Neyse şimdi de böyleyim işte buna çok şaşıracagi kesin de nasıl tepki verir bilmiyorum
Hım anladım walla ben olsam mutlu olurdum. d çok şanslı
Peki elbiseyi değiştireyim mi? Yani kapalı mı olsa böyle mi iyi
dm gelsene elbise sence nasıl durdu denemişsindir
Ne dm i? Kapalıyim diyorum açık elbiseyle sana foto mu atıcam😂😂
Yok ya rahat konusalım die :D aranızda en fazla ne kadar yakınlaşma oldu? Nasıl davrandı
En fazla yanaktan ö pme falan . Bir kez dudaktan da oldu ama karşıliklı değil hemen bitti kendimi geri çekmemle
Önceden ben mesafeliydim. O yakın davranır her zaman. Eskiden mesafeli olduğum için şimdi böyle bir organizasyona şasırıcak😂
Hım anladım o zaman sorun olmaz bence :d hosuna gider diye düşünüyorum. Elbise şık seni içinde görmek ister
Şaşıracağı kesin devamını isteyebilir :d
Devamı reklamlardan sonra düğünden sonra yani😂😂
Fazla ileri bir şey olmaz beklese bile..
Hehe çok iyi tam devamına yeltenince reklamı patlat :D
Peki peki. d bu şekilde görünce erkek olarak yükselecektir
Peki eğer devamını isterse ben hayır dersem kızar mı? O zaman niye böyle birsey yaptın dışarıda da kutlayabilirdin gibisinden
Tabi bu sefer bende onu öperim daha samimi olurum ama o kadar ileri de olmaz yani
Hım belki diyebilir ya da demeyip sadece isteyebilir
Haa birde hangi kıyafet daha iyi üsteki mi alttaki mi
Rica ederim ne demek yaptıktan sonra ne olacak merak ettim bende walla
Bende merak ediyorum😂
Alttaki daha iyi bence
Tmdır sağolun
Sonucunu da yaz desem bana. d
Rica ederim ne demek
Alttaki daha güzel kıyafet
Bende alttakini daha çok beğendim. Sürprizi beğenir mi peki? Evde yapmam falan .
Yapacağın süprize bağlı restoranta çağırıp geç kalmış gibi davran sonra daha önce konuş restorandakilerle arkadan gelip gözünü kapat sonra orada pastayı getirsinler onlarda örnek adı Efe Efe doğum günün kutlu olsun gibisinden
Teşekkürler