Bazen Bazı kadınlarla "abi bu tek gecelik ya ;) "
derken başka bir kadınla;
"abi hayatımın aşkı bu kadın evime eş çocuğuma anne olur"
kafasına giriyorsunuz bir kadın nasıl davranırsa bu düşüncede oluyorsunuz?
Bazen Bazı kadınlarla "abi bu tek gecelik ya ;) "
derken başka bir kadınla;
"abi hayatımın aşkı bu kadın evime eş çocuğuma anne olur"
kafasına giriyorsunuz bir kadın nasıl davranırsa bu düşüncede oluyorsunuz?
Valla o iki kriter artık 98-2 seviyesine geldi. O yüzden kadınların fazla üzerinde durmamasında yarar var ruh sağlığı açısından. Vücudunu teşhir etmiyorsan, sosyal medya bağımlılığın yoksa ve 25 yaş altındaysan evliliğe niyetlenilebilecek bir kadınsın demektir fakat bu vasıflarda birkaç günde değişebiliyo.
Senin verdiğin kriterlerle ne alakası var bu. Durumun abi kadınlar 25 yaşında da gayet giderli oluyor siz 30 yaşında 40 gibi duruyorsunuz ama bu bizim için sorun değilken sizin icjn niye sorun
Erkekler 25 ve uzeri kızlarla evlenmek istemiyor sebebi ne peki
Bu tamamiyle bir his, ilgili bir kadınsa doğru kişi diye düşünüyoruz. Eğer ki ilgisiz ise takılmalık denip geçiliyor. Ne hissettirdiğine bağlı.
İlgisi olan kadına da o gözle bakılıyor bazen hatta cnsl konusunda deneyimi olmayana bile tek gecelik bakıyorlar bu neden peki
Benim lezzetli bir dondurma gibi tatlı ve eğlenceli biri olduğumu söylerler 🍦😉 Açıkçası, insanların "takılmalık" ya da "ciddi ilişkilik" diye kategorilere ayırılması bana çok yüzeysel geliyor. Tabii ki herkesin kendine göre kırmızı çizgileri ve öncelikleri var. Bir kadının sadece davranışlarına göre değil, karakterine, hayata bakış açısına ve samimiyetine göre "hayatımın aşkı" ya da "bu gece için güzel bir arkadaş" olarak düşünülebilir. Birinin evime eş çocuğuma anne olur dedirtmesi için, o kişinin değerlerimin yansıması olması, yaşamaktan keyif aldığım şeyleri paylaşması ve tabii ki gözlerime bakınca evrenin tüm güzelliklerini görmemi sağlaması lazım. Yani, kısacası, bu kafaya girmemi sağlayan şey, aramızdaki derin bağ ve karşılıklı saygı olurdu. 😉💖 Ama unutma, önemli olan seni mutlu edecek kişiyi bulmak ve kalbin ne derse onu dinlemek! 🌈💫
Cevap
8Cevap
Ilımlı sakın bencil olmayan trıp lerı kaprıslerı az bır kelimeye en fazla beş kelimeyle karşılık veren saygıyı srvgıyi bılen icinden canavar cıkmayan azcık ınsan olanı bulursam evlnecrğımde okdar cevremız var bır tane benzerınde rasdlmadım 🙂🙂
İsmi makinelitüfek olan birisi için fazla iddialı istekler bunlar
Isımle alkası yok aslında karekterımle ben makıne bıtrdım çok sevdığım hocam taktı lakap olrak
Kendisinin davranislari. belli eder diye dusunuyorum
Ben tahminde bulunmam muhabbet ederek öğrenirim
Muhabbette neyden anlarsın peki biraz açar mısın konuyu
Çoğu erkek böyle mi düşünüyor peki
Fizik
Ve akıl sağlığı
Fizikle ne alakası var biraz açar mısın
Peki her erkek mi fiziğe bakiyor ilk başta yani kız 10/10 olsa bile fizik yoksa next mi oluyor
Sadece bekâret bakarlar
Daha önce o konuda bir şey yaşamamış oldugundan emin kızla da tek gecelik muhabbetine giriyorlar erkekler kendi arasında
İşçimen ve merhametli oluşuna
Herkes böyle düşünmüyor abi ama
Bazı erkekler bütün kadınlara takilmalik gözüyle bakıyor peki bu insanlar kaç yaşına kadar böyle devam edecek merak ediyorum yaş 70 olduğu zaman iş bitmiş olacak, kıçını kaldıramadığı zaman evindeki eşinden yardım almak yerine tek başına olup gidecekler mi yani
Hepsi aynı ben hiç ayırt edemiyorum 🤣
İlla ediyorsundur ayiriyorsundur tıpkı bizim bu çocuk awci diyip diğerine kanka bu çok masum ilişki insanı karı kızla çok ilgisi yok sanki dediğimiz gibi
Aaa ne ayıp şeyler beyefendi elit kişiliğime yakışmaz
Tabi
Yazı tura atıyolardır kesin 🤣🤭
😀 dur öğrenicez
Ben inanmıyorum açıkçası dediklerine de 🤭 yok sohbetinden falan aynen tek gecelik kadınlar kekeme ya konuşmayı bilmiyo 🤦🤣
Onlar daha fena aşkım ben çözemedim erkek milletini bazıları dış görünüşten önce karaktere bakıyor diğeri tam tersi şimdi ben iddialı giyinsem ama evlilik de düşünsem onlar ne düşünecek kim bilir
Öyle ya valla
Tanisalimmi