Aldatan eski sevgiliyi unutamamak?

Arkadaşlar saçma bir başlık evet ama bi insana aradan 6 ay geçti ayrılalı hala öfke duyuyorum nefret ediyorum hiç bu kadar uzun süre nefret ettiğim bir insan olmadı güzel giden ona güvendiğim bir ilişkimiz vardı sebepsiz heryerden engellendim benden borç para da almıştı engellenince dedim ben iyi bir kazık yedim sustum oturdum 6 7 saat sonra geri açtı sarhoştum dedi bende hayır birinin yanına gittin dedim benden nefret etmeye başladı benimle evlenmek isteyen adam çirkef ucuz karaktersiz demeye başladı bana paramı istedim bekle biraz dedi bekledim ama hiç ses yok hep çevrimiçi bende ne zaman ödemeyi düşünüyorsun deyince benden daha çok nefret etti paragöz dedi şeytansın hayatımda senin kadar tehlikeli bi insan tanımadım dedi hallettim mi bilmiyorum bi anda attı parayı bende engelledim aylar sonra özelden biri aradı buymuş kokunu özledim dedi bende sen beni aldattın seni istemiyorum dedim düşmanımsın benden uzak dur dedim suratıma kapattı ben onu aradım son bi kez konuşalım diye aldatmasını hiçbir zaman affedemem itiraf etmedi ama engelleyip sarhoştum demesi çok komik beni o kadar canım yerine koymuş ki aradım onu açmadı aradan 2 ay geçti hiçbir iletişim yok hergün ınstagramına bakıyorum takipçi sayısı yükseliyor sabahları uyanıyorum aklıma ilk o geliyor resmine bakıyorum siliyorum engelliyorum yine bakıyorum bana bişeyler söyleyin lütfen içim hiç rahat değil çok mu çirkinim kötüyüm aldatıldım kandırıldım ben çok sevdim onu istiyorum ki benim yaşadığım acıyı yaşasın bi yandan da istemiyorum canı yanmasın çok kötü bir durum ne yapıcam arkadaşlar ben?

Aldatan eski sevgiliyi unutamamak?