Arkadaşlar saçma bir başlık evet ama bi insana aradan 6 ay geçti ayrılalı hala öfke duyuyorum nefret ediyorum hiç bu kadar uzun süre nefret ettiğim bir insan olmadı güzel giden ona güvendiğim bir ilişkimiz vardı sebepsiz heryerden engellendim benden borç para da almıştı engellenince dedim ben iyi bir kazık yedim sustum oturdum 6 7 saat sonra geri açtı sarhoştum dedi bende hayır birinin yanına gittin dedim benden nefret etmeye başladı benimle evlenmek isteyen adam çirkef ucuz karaktersiz demeye başladı bana paramı istedim bekle biraz dedi bekledim ama hiç ses yok hep çevrimiçi bende ne zaman ödemeyi düşünüyorsun deyince benden daha çok nefret etti paragöz dedi şeytansın hayatımda senin kadar tehlikeli bi insan tanımadım dedi hallettim mi bilmiyorum bi anda attı parayı bende engelledim aylar sonra özelden biri aradı buymuş kokunu özledim dedi bende sen beni aldattın seni istemiyorum dedim düşmanımsın benden uzak dur dedim suratıma kapattı ben onu aradım son bi kez konuşalım diye aldatmasını hiçbir zaman affedemem itiraf etmedi ama engelleyip sarhoştum demesi çok komik beni o kadar canım yerine koymuş ki aradım onu açmadı aradan 2 ay geçti hiçbir iletişim yok hergün ınstagramına bakıyorum takipçi sayısı yükseliyor sabahları uyanıyorum aklıma ilk o geliyor resmine bakıyorum siliyorum engelliyorum yine bakıyorum bana bişeyler söyleyin lütfen içim hiç rahat değil çok mu çirkinim kötüyüm aldatıldım kandırıldım ben çok sevdim onu istiyorum ki benim yaşadığım acıyı yaşasın bi yandan da istemiyorum canı yanmasın çok kötü bir durum ne yapıcam arkadaşlar ben?
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aldatani ne demek unutamiyorum ya sana deger vermemis yani bunun bi aciklamasi yokki beni zamaninda bibucuk yillik sevgilim aldattiginda tamam ilk bi hafta o soku atamamistim kabul ediom ama devaminda uzulmedim cunki bn ona ya da baskasina yanlis yapmadim oysa ezdi gecti demekki beni hic sevmemis ayni sekilde seninkide seni hic sevmemis degil uzulmek dusunmene bile degmez
Ayrica cirkinim diosun kime gore mesela bn 10/5 lik biriyim haliyle 10/9 luk bi kizin yaninda cop konteyneri gibi kalirim ama 10/4-5 lik biriyle uyumlu kalirim sende kalbini dinlendir kendi ayarinda birine sans ver
Hiç ona nefret hissetmedin mi gerçekten ne bileyim bi kere bile yazıp sormadın mı
Yuzune hakkim haram olsun dedim sonra bidaha aramadim ortak arkadaslarimiz vardi okuldan onlar soylediler ailesi biriyle zorla evlendirmis kendinden baya 15 yas falan buyukmus adam beni aldattigi kisi onunla yatmis aileside ogrenince al demisler sana koca ben 1 bucuk senede en fazla yanagindan optum adi cikmasin die kendi bilir kendi hayati simdi napio bilemem
Yinede üzüldüm keşke değerini bilseymiş ama böyle insanlarla da yola çıkılmaz ki
Yok ben hic hemde hic pisman deilim iyi ki gercek yuzunu aileler vs tanismadan gosterdi
Diger turlu isin icindeki aci cok daha buyuk olurdu en iyisi erkenden ne olcaksa olsun diger turlu omurluk olsun
Bana aldatildigimi ortak arkadaslarimiz soylediginde inanmadim bile ya bi gidin merveden bahsedioz tee ne zamandir birbirimizi taniyoz kotu saka yapiyosunuz falan dedim en son bigun geldi konusabilirmiyiz die kendi soyledi iste o an dunyam yikildi cunki bu kez surec ciddi idi
Bugun gibi aklimda ben 1 hafta yolda biri adres sorsa ona bile neden diodum o sokla
Sizin iliskide sen kendin anlamisin anlasilan tam kanitlayamasanda o hiss tarifi yok bea kimse yasamasin boyle biseyi
Allah kurtarmış aldatma olmasa bile bu kişiliklerin başka problemleri de var yalan gibi manipüle etmek gibi ben hissettim içimde belki dediği doğrudur yine gram şüphe yok hiçbir zaman da olmadı ne diyelim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Umarim bundan sonraki hayatinizda musmutlu omurluk bi birlikteliginiz olur cunki daha onunuzde kocamaaan bi yasam var
Görüşmeye basla yenidfn
Aklından cıkmıyor mu
Çıkmıyor bazen unutuyorum bi kaç saat sonra yine geliyor stalk yapmayı bırakmam lazım
Geri dönme şansı yok mu