AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Oldu hemde platonikti aylarca acılamadim ama oyle sevdim ki pesimde gezen kizlae vardi hatta biri dogrudan teklif etmisti kabul etmemistim en son canıma tak etti acilacaktim boyle oturuyoruz 2 miz dilimin ucunda ha soyledim ha söyleyecem bana dedi yaa şu okulu goruyon mu evet dedim şu okulda kardes dedigim kim varsa hepsi bana teklif etti dedi içime oturdu soyleyemedim unuttum bu kiz okulu bırakıp açığa geçti bende çalışıyordum bi gün yabancı bi numara arıyor actim bu kız dedi napiyon iyim sen falan iyi yaa aol sınavından çıktım da gel bulusalim dedi aptallkk iste bi an isim var dedim gitmedim yıllar sonra yine dustu aklima geceleri uyuyamiyorum ama bi gece yine uyuyamadım saat 1 2 falan aradim belki 10 kere aradjm en son açtı dedim boylr boyle en basindan anlattim bana ne dese ya lisede bir dönem bende hoslanmistim keske söyleseydin dedim bana boyle dedin eee ben sana hiç kardesim demedim ki dedi simdide sevgilim var dedi nevrim döndü o an
Ben aşka inanmıyorum.. ayrıca her insan aynı değildir.. bazıları unutur bazıları unutmadan takıntı yapmaya saplantılı kalmaya devam ederler.. ama ben saçma buluyorum.. bir iden karşılıklı aşk varsa sadece devam etmelidir.. kendisini sevmeyen kişiyi sevmeye düşünmeye devam etmemeli o zaman sadece kendine zarar vermiş oluyorlar.. ama çoğu da takıntı yapar hep lise ya da üni aşklarını
Yav unutmaya çalışıyoruz zaten hatırlattın bana tekrar 😅. Lisede gençtik. Gençlik yıllarında aşık olmanın verdiği zevk bir başkadır. Unutamadım. Çünkü o günden sonra kimse çıkmadı karşıma. O yüzden çivi çiviyi sökmedi.
Unutulmaz tabiki tee 3bucuk sene surmustu ben askere gidene kadar askerlik oncesi ayrildik hic unutulurmu bea o gunler tabiki Şu an arada bise olmasi mumkun değil ne kalp olarak nede fiziken o ayri ama bi ani olarak unutulmaz
oldu iki tane :D birine hiç açılamadım uzaktan sevdim. diğerine açıldım sevgili oldum.
Platonik takıldığım bir kız oldu dershanede. Tuğçe adında ponçik bir hanımefendiydi lakin açılamadık gitti, reddederdi beni çikinim diye.
Bu ne güzel çekici se*si bir kız böyle of of..
3500 kişilik Endüstri Meslek Lisesi'nde okudum, İngilizce öğretmenim vardı tek aşık olunacak. 😃😃
İlk aşk
İlk seks
Herkes için unutulmazdır.
Yok valla herkes unutulur
ilkokula kadari nmen gerek ama
Erkeğin duygularına bağlı olur.
Unutmadım unutamamamda
Oldu ya bir sürü kıza aşıktım ben lisedeyken
Iyy liseli erkeğe aşık mı olunur
iki türün de en itici olduğu zamanlar
Unutulmucak bişey yok
Olur...