Flörtüm var ama adını koyamadık emin olamıyoruz geleceğinden ilişkinin. Ben de biraz hırçın ve gelgitli davrandım onu biraz düşündürdü bu durum. 2 gün önce yüz yüze görüştük evime geldi çay içtik sohbet ettik beklentilerimizi söyledik ama sonuca varmadı tam. Dün ben günaydın yazdım 1-2 mesajlaştık mesajlara çok geç dönüyor 2 saat 6 saat sonra falan ve çok kısa yazıyor. Düşünüyor mu hala aklında ne var bilmiyorum. Ben de bugün hiç bir şey yazmadım o da yazmadı. Yazmamaya karar verdim. Bugün de okuldan bir öğretmen hocamla kahve içeceğiz çıkışta. Kahve bardaklarını çekip onu etiketlesem falan nasıl bi etki yapar onda sizce? Ve bu süreçte nasıl davranmalıyım?
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
1) şimdi seni görmezden geliyor
2) seni takmıyor ve rencide ediyor
3) resmen seni dışlıyor ve arka planda bırakıyor
4) bildiğin onurunu hiç sayıp ezip geçiyor seni
Her türlü sana iğrenç hissettiren biriymiş gibi muamele etmesi, zerre umursaması falan hiç mi üzmüyor seni? Bırak istediği kadar seni silindir gibi ezsin ve görmezden gelsin, onu kendi hayatında aldığı kararla yalnız bırakman en doğrusu.
Seni sokakta ki köpek muamelesi yapanın kapısında fazla kalmamalıdır.
Seni yok sayan birinin peşinden hala koşman çok üzücü. Allah yardımcın olsun.
Cümle hatası okmus.
Sana sokakta ki köpek muamelesi yapanın kapısında fazla kalmamalısın olacaktı.
Profildeki karıya ilgisiz mi davranıyor? Gay o zaman vallahi gay.
😬 valla davranıyorlar
Yanlış adam o bebeğim tercihleri başka onun.
🌹
Seni aklından çıkarmış isteksiz duruyor salla git
Aman ya ben bu insanları anlamıyorum
Salla cidden degcek biri değil güzel kızsin elini sallasan ellisi
Teşekkürler… bakalım
bence kendiniz olun
Öyle birsey yaparsan unut derim.
Niye
Kendini ucuz göstermiş olursun. Yarın öbür gün kavga olursa ilk fırsatta başkalarıyla görüşüyor imajı verirsin
Ama iş arkadaşımla oturuyorum normal değil mi
Bana kalırsa bu tür şeylere gerek yok. Akışına bırak derim. Sana değer veriyorsa ilgilenir. İlgilenmiyorsa başka alternatiflere yönel. Hem erkek hem kız için diyorum insan mı kalmadı yahu.
Çok haklısın evet de biz çok yarım kaldık ne bileyim… Siz de erkeksiniz kafası karışık ya da düşünüyor da olsa hal hatır için yazması sorması gerek değil mi bi umut varsa. Kaç gün yazmazsa umudu kesmeliyim ondan
Erkek basittir. İlgisi varsa ağrı dağına tırmanırken bile yazar. Dediğim gibi akışına bırak. Ne zaman yazacak bilinmez. Günahını da almak istemem belki başka biri de olabilir hayatında.
Yok başka biri yok aynı ilçede yaşıyoruz çok küçük yer burası. Memuruz ikimizde ortak tanıdıklar da var ama bizim işler çok karıştı maalesef
Sana seansı 10 lira olan psikolog desteği vericem. Takma beee. Yak bi sigara. Yarasın. Ohhh
Saka bir yana tek care akışına göre hareket etmen. Doğaçlama ilerleyişe göre yönünü çizeceksin.
Amann bıktım akıştan
🤷🤷
Ne diyeceğimi bilemedim
O kadar mı umutsuz vakayım
Mevsunun bununla hiç alakası yok aslında
Neyle alakası var
Neyse ya önemli birşety değil
Allah Allahı
Benlik bir şey ya ☺️
Sen peki ona okey misin onu düşündün mü
Okeyim ben ama soğutuyor beni böyle
Bu çocuğun dışında kendi içinde halletmen gereken bir şeyler varsa önce onu bi hallet bence
Haklısın aslında
Başkası için değil kendin için. Sonrasında zaten daha kolay mutlu olursun
Kendini kullandirtma
Niye böyle bir yorum yaptınız ne açıdan
Yani bir anda ilgiye boğup sizden faydalanmasına izin vermeyin
Seni kullanıyor
Neden böyle dediniz