Gayet normal bence. Artık toplumdaki bazı davranış kalıpları tamamen kırılmalı. Yeri gelince; kadınla erkek eşit diyoruz ama uygulamaya gelince erkeklerde her zaman daha çok sorumluluk var. Ben çok çok beğenmezsem direkt harekete geçmiyorum açıkçası. En azından karşı taraftan bir sinyal bekliyorum..
Hep derdim ki işte seviyorsan açıl nolcak falan. Ama yok kadın asla açılmamalı. Kadın yürüyünce elde kabul ediliyor ve erkek eğer zor elde ettiyse değer veriyor. Yani çok nadirdir "bu kız çabaladı benim için" diyen. Zaten yaratılış gereği erkek kovalar, elde eder, hayvanlar aleminde bile erkekler daha gösterişlidir dişiyi etkilemek için. Buradan tavsiyem asla yürümeyin bırakın onlar yürüsün
Seven sevdiğine söylesin ama bence eğer aradaki muhabbet samimiyse erkek önce davranıp jest yapsın. Kız teklif edicek diye beklmesin. Kabul etmese etmez dünyanın sonu değil. Belki ilerde kararlar değişir hiç belli olmaz.
Ne kadar erkekler yürüse de bir ilişkiyi kadın başlatır erkek değil. Özellikle bizim gibi toplumlarda, erkek talep eden kadın seçen taraftadır. Günün sonunda kozlar kadındadır biz tavladik sanalım.😃
Bu işlerde her şeyi bence kadın yaptırır. Koşma yürüme hepsi bence de erkekte ama … Kadın isteyince oluyor her şey … isteyince koşturuyorda … isteyin yürütüyoda… Kadın isterse o oluyor…
Artık yeter yabi otur otur g.. otlerri büyüdü accık da kadınlar yürüsünn de g.. ötlerrrii küçülsünnn en azından herseyi erkeklerden beklemek olmuyor onu yap Kazım bunu yap Kazım ee Ebeyin a.. mii ne var Kazım Kazım
Eski kafalı değilsin doğru kafalısın ama buna gelene kadar kadınlar erkek erkekler kadın gibi giyinmeye başlamış kadınlar kocalarını döver olmuş yani Azer Bülbülün de dediği gibi dünya dönüyor tersine tersinee eyy perişaneey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Gayet normal bence. Artık toplumdaki bazı davranış kalıpları tamamen kırılmalı. Yeri gelince; kadınla erkek eşit diyoruz ama uygulamaya gelince erkeklerde her zaman daha çok sorumluluk var. Ben çok çok beğenmezsem direkt harekete geçmiyorum açıkçası. En azından karşı taraftan bir sinyal bekliyorum..
Kadınlar yürümesini bilmez. En güzeli erkek yürüsün. Düzeni bozmayalım.
Duygularını açma konusunda olumlu bakıyorum..
Seven sevdiğine yürüsün ya kadın erkek farketmez 😇
Artık kadinlar aldı bu görevi göreve saygı duymak lazım 😌
Bence artık kimse kimseye yürümesin ya herkes stop..😂
Seviyorsan açılabilir ne var bunda :D
Karşı taraf belli bir sinyal vermiyorsa yürümem için, benim de yürümem için bir sebep yok. Gelsin kendisi yürüsün mis gibi. Yürümeyecekse de güle güle
Artık devir böyle.
Biraz da siz yürüyün. :D
Ayh hıhhh 😏
Hep derdim ki işte seviyorsan açıl nolcak falan. Ama yok kadın asla açılmamalı. Kadın yürüyünce elde kabul ediliyor ve erkek eğer zor elde ettiyse değer veriyor. Yani çok nadirdir "bu kız çabaladı benim için" diyen. Zaten yaratılış gereği erkek kovalar, elde eder, hayvanlar aleminde bile erkekler daha gösterişlidir dişiyi etkilemek için. Buradan tavsiyem asla yürümeyin bırakın onlar yürüsün
Seven sevdiğine söylesin ama bence eğer aradaki muhabbet samimiyse erkek önce davranıp jest yapsın. Kız teklif edicek diye beklmesin. Kabul etmese etmez dünyanın sonu değil. Belki ilerde kararlar değişir hiç belli olmaz.
Ne kadar erkekler yürüse de bir ilişkiyi kadın başlatır erkek değil.
Özellikle bizim gibi toplumlarda, erkek talep eden kadın seçen taraftadır.
Günün sonunda kozlar kadındadır biz tavladik sanalım.😃
kadınlarda yürüsün ama arada sırada hep otur otur nereye kadar
Yürüsün de spor amaçlı, aksi hoş olmuyor shdh
hem sporunu yapsın hemde diğer amaçlıuda yürüsün kalbe iyi gelir ikiside asdfa
tamam sana depar atsınlar ahsh
holeyy haydi starttttt
Söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim musmutlu akşamlar
Bu işlerde her şeyi bence kadın yaptırır. Koşma yürüme hepsi bence de erkekte ama … Kadın isteyince oluyor her şey … isteyince koşturuyorda … isteyin yürütüyoda… Kadın isterse o oluyor…
Doktorlar cinsiyet belirtmemiş 😂😂
O kadar basit kadınlar arttı ki mecbur yürüyecekler veya izleyecekler. 9 adım atsınlar kalan biri biz atarız
Azmış bir kadın olarak karşılıyorum dişil enerji denen bir şey var biyolojik olarak bile sperm yumurtaya koşar? Bazı kadınları hiç anlamıyorum rezalet
Kadın en azından ilgisini belli eder cesaret verir. Erkek çok ağır ise tepki de koyabilir ama bu gayet doğal olmalı
İki üç defa geldi başıma teklif almıştım hoş bir şey aslında kendilerini ne güzel ifade ediyorlar duygularını paylaşıyorlar
bırakın kim kime istiyorsa yürüsün koşsun sonuçta özgüven ve özgüven patlaması herkese has bir şey değil
Bilmem, erkeklerin geneli değersiz görür sadece evleneceğim kişiye yürurüm hatta koşarım tabi o da isterse
Onuda biz yapalım teklifide biz edelim yuvayı da dişi kuş yapsın erkek napacak🤔
Kadınlara yürümeyen birisi olarak doğal karşılıyorum.
Hayatının fırsatını kaçırmak istemiyordur. Doğru yapıyordur.
İlk adımı atmayan kızlar için bizim gibi kızları üzdünüz erkekler.
Benim için birsey bulabilir misin?
Bulamam. Gerçek dedektif değilim ki.
Gercek dedektif olmadığını biliyorum. Şakasına demiştim
Yıllarca biz yürüdük yorulduk 😂 birazda siz yürüyün:))
Bana kimse yürümüyor. Ben de yürümüyorum. Demek ki her şey ben yürüyünce oluyormuş jdjd
Siz yürüdünüzde biz yok mu dedik )) güzel karşılarım.
Yürümek zorunda değil ama net olmalılar. Netlik güzel şey..
Yürüme demeyelimde duygularını belli etmesi hoş bir davranış bence.
Bencede erkek adim atmali ama bazilari cok utangac
Bence artık erkek ve kadın tamamen yer değişmeli yürüyen de hükmeden de kadın olmalı
Benim bildiğim erkek kadına yürürdü normalde ne ara değişmiş bu 🙂
Aynı düşünce deyim erkek yürüsün kadın bir adım geri dursun jsjs
Gayet dogal genclikleri her zaman olmaz imkanlari varken yapsinlar 🤠
Bende eski kafalıyım ya. Kadın biraz ağır olmalı fikrindeyim.
Olabilir ya bence normal
Seven kişinin çekinmemesi lazım bana göre
Kadının yürümesini daha doğru buluyorum. Kimseye yürümem. Gerek yok
@r_engarenkyollar ın meşhur lafı var siz hic gördünüzmü yumurtanın sperme yürüdüğünü🤣🤣🤣
İsteyen yürüsün, koşsun hatta uçuş moduna bile geçebilir.
Kişisel tercihleri ama daha da dikkatli olmaları gerek sanırım
Kimi zaman olabilir kimi zaman olmaz, net olmak iyidir.
Yani hep biz nereye kadar aaa biraz da siz yürüyün peşimizden koşun. 😂
Bugün yürür yarın yürür diye bekleyerek geçen nice sevdalara...
Bu zamana kadar hep seçilen oldular, aldatıldı çoğu. Bu sefer de seçen olsunlar, belki daha doğru bir ilişki olur.
Beklediği adım gelmiyorsa o da güzel gelsin yürüsün. Ancak o kapı herkese açık olmayacak
Erkeklerden umudu kesmişler diye yorumladım.
Artık yeter yabi otur otur g.. otlerri büyüdü accık da kadınlar yürüsünn de g.. ötlerrrii küçülsünnn en azından herseyi erkeklerden beklemek olmuyor onu yap Kazım bunu yap Kazım ee Ebeyin a.. mii ne var Kazım Kazım
Eski kafalı değilsin doğru kafalısın ama buna gelene kadar kadınlar erkek erkekler kadın gibi giyinmeye başlamış kadınlar kocalarını döver olmuş yani Azer Bülbülün de dediği gibi dünya dönüyor tersine tersinee eyy perişaneey
Seni görünce huzur buluyorum
Sana gelmek sana koşmak istiyorum
etiket edin kime dediyseniz sbdh
Etiket yapamıyorum olmuyor olmuyor
kendisine dersiniz o halde ne diyim ahs
Ya kızarsa çekiniyorum
aşırı komik ve aptalca. yani bu tür şeyleri erkeğin yapması gerekiyor kadın o kadar kendini bir erkeğin peşinden sürüklenmemeli
haklısın bence de öyle olmalıda zamani erkekleri dişil enerji salgılıyor erilliği teklifi kadından bekliyor.
Halayla karşılıyorum.
Kırmızı halı da olsun ashx
Teteteeyyyyy olsun tabi
Tililililili ahshsh
Kurda sormuşlar boynun neden kalın diye kurt cevap vermiş kendi işimi kendim görürüm de o yüzden 😅
Normal zaten kaliteli erkek saygılı anlayışlı oluyor
Boş tecrübesiz konuşmalar trajikomik. İlişki bile kuramayan doldu burası.
Bence herkes kendi kafasına göre yaşar ve bu beni hiç alakadar etmiyor nede olsa herkes eşit
Varolusundan beri kadının dogasinda böyle bir şey yok. Kadin alıcı olmalı. Yoksa dengeler değişir.
Bana fark etmez yürürüm yaa sonuna kadar fsgsgs
Erkek yürüyünce abaza oluyor
Cogu kızlarda ego var reddetmeyi seviyorlar gerek yok siz yürüyün
Yakıştırmıyorum kadın biraz ağır olsa iyidir
özgüveni olan kızları severim.