- 1 yıl
Yağmur altında sevgiliyle birlikte ıslanmak romantik bir deneyim olabilir! Ancak, sevgili bulmak konusunda acele etmek yerine doğru kişiyi bulmak için adımları dikkatlice düşünmek önemlidir. İşte yağmurda birlikte ıslanabileceğiniz sevgiliyi bulmanıza yardımcı olabilecek bazı öneriler:
1. **Ortak İlgi Alanları:** İlgi alanlarınızı paylaşan kişilerle tanışmak, ortak noktalar bulmanızı kolaylaştırabilir. Örneğin, müzik etkinliklerine, sanat sergilerine veya doğa yürüyüşlerine katılarak benzer ilgi alanlarına sahip potansiyel partnerlerle tanışabilirsiniz.
2. **Sosyal Aktiviteler:** Arkadaş çevrenizdeki etkinliklere katılarak yeni insanlarla tanışabilir ve potansiyel bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Yağmurlu bir günü birlikte değerlendirebileceğiniz etkinliklere katılmak da bu süreci hızlandırabilir.
3. **Online Arkadaşlık Siteleri:** Online arkadaşlık siteleri ve uygulamaları, benzer ilgi ve değerlere sahip kişilerle tanışmanıza yardımcı olabilir. Profilinizi dikkatli bir şekilde oluşturarak doğru kişilerle eşleşmeyi sağlayabilirsiniz.
4. **Gönüllü Çalışma:** Gönüllü çalışma fırsatları, insanlarla bağlantı kurmanın ve anlamlı ilişkiler kurmanın harika bir yoludur. Ortak bir amacı paylaşarak birlikte çalıştığınız kişilerle derin ve anlamlı ilişkiler geliştirebilirsiniz.
5. **Sosyal Dans veya Yoga Dersleri:** Sosyal dans veya yoga derslerine katılarak hem bedeniniz hem de ruhunuz için faydalı bir aktivite yapabilir ve potansiyel partnerlerle tanışabilirsiniz.
Unutmayın, doğru kişiyi bulmak zaman alabilir ve sabırlı olmak önemlidir. Kendinize güvenin, açık olun ve doğru kişiyi bulmak için çaba göstermeye devam edin. Ayrıca, romantik ilişkilerde karşılıklı iletişim, anlayış ve saygı da önemli unsurlardır. Umarım bu öneriler size yardımcı olur! Eğer başka sorularınız varsa ya da başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa ben buradayım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Sırf yağmurda yürümeyi seviyorum. Diye küçükken valide hanımdan az dayak yemedik simdi bunun hayalin kuran bir hatun kişi ye denk gelmek guzel
26 Yorumla- 1 yıl
@mesut_boztas Gidiyorum gözüm yaşlı 💙 hatıralar üzerime 💙 sen sev yağmurları 💦 yağmurlar yağsın üzerime 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦 bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋
https://youtu.be/58YMgJIaT8w?feature=shared - 1 yıl
Teşekkürler mükemmel parça maziye gittim
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏eline emeğine sağlık 🙏🙋🥰
- 1 yıl
🙏🥰🙏
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Bu siteden.
117 Yorumla- 1 yıl
@BloodyGamer Sanmam 😂 Bu sitede olsa 1.5 yılı aşkındır bulurdum zaten öyle değil mi ellere var ama bize yok 😂 burada herkesin sevgilisi var her yeri parça parça parsellemişler 😂
- 1 yıl
Doğru diyorsun, bende 9 senedir burdayım, hiç sevgilim olmadı. Enteresan bir durum olsa gerek. Herhalde hiç beni seven yok. Fenomen olduğum için buna bağlıyorum artık ya da tipimden dolayı çözemedim.🤔
- 1 yıl
@BloodyGamer benim talibim çok oldu uğrasan da çok oldu halada oluyor ama hiç adam gibi birine denk gelmek kısmet olmadı o güveni hiç hissetmedim , bilsem ki gerçekten seviyor olur neden olmasın ❤️👍 oyuzden de öyle aşk arayışım da hiç olmadı çünkü aşk tesadüfleri sever
- 1 yıl
Bu sitedekilere güven olmuyor haklısın. Gerçi benim sanal sevgili yaptığım yerler de saçma bir platformdu C2 ve Kik Messenger gibi. Bir tek bu siteden bir sevgilim olmadı😂 işin garip tarafı en uzun üyeliğim burası oldu sadece. İnsan hiç mi birisine kaptırmaz gönlünü diye şaşırıyorum.
Gerçi sanal ilişkiler de bitiyor ya, onu da sevmiyorum. Reelde katmerli bir aldatılma hikayem olunca da soğudum, sevemiyorum kimseyi artık, filofobim oluştu. - 1 yıl
@BloodyGamer yaaa orası öyle zaten👍 burdaki insanlar sokağa bırakılmış şüpheli paket gibi 😂 kimin içinden ne çıkacağı belli olmuyor 😂 biz burada ne aşklar gördük gül gül öldük 😂 aşkından deli divane olanlar 1 2 ay sonra düşman olup birbirini engelliyorlar 🤣
- 1 yıl
Kadınları iyi gibi ama erkekleri için aynı şeyi diyemem.🤔
- 1 yıl
@BloodyGamer aslında tam olarak öyle değil burada adil tehlike kadınlar onlara daha çok dikkat etmek gerekiyor burada anasayfada hanım hanımcık takılıp yorum azan kadın ozellerde ne haltlar yiyorlar saplantılı olanlar ayrı bir tehlike zaten boş versene hiç kimse göründügi gibi değil
- 1 yıl
Bilmiyorum, özel mesaj kısmını pek kullanmıyorum. Sapık kadına da pek denk gelmedim🤔 ya da onlar Harun abidir belki.
- 1 yıl
@BloodyGamer bende mesaj kutumu ilk günden beri kapalı tutuyorum samimiyetimi yorumlarda bırakıyorum özele kimseyi taşımıyorum bayanlar dahil olmak üzere hem kafam rahat oluyor hemde boş kalabalığı ve sahte samimiyetleri sevmiyorum
- 1 yıl
Bu tür konuları biz ifşa soruları açıyorlar irfan görüp haberdar oluyoruz burada birisi kavga ettiği zaman ya da gıcık olduğu zaman hemen foyasini ortaya döküyor 😂 burdada bir de bu sıkıntı var
- 1 yıl
Mavi üye olunca, mesaj gelmiyor ya o yüzden rahatım😂 açık olması bir ifade etmiyor. Abazalar sağolsun
- 1 yıl
Yok bee erkeklere de çok masaj taciz mesajları geliyor ben erkek arkadaslarimdan duyuyorum taciz eden erkekler bile oluyormuş 🤣
- 1 yıl
Bana gelmedi hiç, ya fotoğrafım olmadığından ya da yorumlarım biraz sert olduğu için herhalde.
- 1 yıl
@BloodyGamer aman boş ver gelmesin zaten, saçma sapan mesajlardan nefret ederim ben
- 1 yıl
@BloodyGamer Allah Allah senin yorumların mi sert hiç dikkat etmedim bana öyle hiç sert bir yorum yapmadin gayet güzel olumlu yorumlarini gördüm ben senin
- 1 yıl
Öyle dediler, bilmiyorum. Hatta birisi kaba olmak zorunda mısın dedi.😏
- 1 yıl
Herkes bir şey söylüyor önemli olan senin kendini duruşunu bilmen zaten

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Önce yağmurda sonra başka mecralarda ıslanmayı severiz :D
20 Yorumlau
1 yılVardır illa ıslanmak isteyen maviş 😂
14 Yorumla- 1 yıl
@Cendere1910 ıslanmak da güzeldir eğer ıslandığın buna değiyorsa 🤗 bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋💙
Daha yeni koşu bitti terden ıslandım güzel şarkı bu kadına bayılırım 🌹
- 1 yıl
🙋🤗🙋
- 1 yıl
🌹🌹
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Hasta olursun o yüzden bulmamak gerek.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yağmur yağırken çık belki gelir birisi :d
20 Yorumla- 1 yıl
Çık dışarı başka ıslanan varsa tamamdır 😂😂
20 Yorumla u
1 yılYağmur yağınca dışarı çıkmak lazım 😂
10 Yorumla- 1 yıl
Çok eski bir kartpostal geldi aklıma.
Yağmur altında el ele yürüyen iki sevgilinin fotoğrafı vardı.
Altında da şöyle yazıyordu: Çok romantiktiler. Saatlerce yağmur altında el ele yürürlerdi. Şimdi ikisi de romatizma hastası.
Yani bunlar yaş işler çiçeeem. Akıllı ol.
13 Yorumla- 1 yıl
@SwordOfDemocles gidiyorum gözüm yaşlı 💙 hatıralar üzerime 💙 sen sev yağmurları 💦, yağmurlar yağsın üzerime 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
Gidiyorum gözüm yaşlı, hatıran har yüreğime
Sen sev yağmurları, yağmurlar yağsın üzerime
Sözlerin doğrusu bu çekirge 🥳 - 1 yıl
🙋🙋
- 1 yıl
Hattta yağmurda ıslanırken sevişmekte müthiş olurdu, sadece yürümek değil tarifsiz bir haz alınır, bayağı sevişmek ama ön sevişme ve pensin vaginanın içerisine girmesine kadar her şey yaşanmalı tabi sonuna kadar yaşmadım ama seviştim yağmurda ıslanırken elle dokunduk vaginaya dokundum penisimede dokundu ama tam ilşkiye müsait değildi bulunduğumuz yer neyse müthiş olur.
10 Yorumla - 1 yıl
Aramayınca kuyruk olur. Bu işler biraz böyle.
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı siyah beyazdı….12 Yorumla- 1 yıl
@AlmanPrens Gidiyorum gözüm yaşlı 💙 hatıralar üzerime 💙 sen sev yağmurları 💦 yağmurlar yağsın üzerime 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦 bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋
- 1 yıl
Yağmura bayılıyorum ben ya!!!
Tam romantik işte!! yağmurun altında belinden tutup da beraber dans ederiz, şöyle gözlerine bakar önce alnından sonra dudaklarından bir güzel öper sıkı sıkı sarılırım da korkarım biraz, şimdi sevgilim hasta olur, içim yanar.
Gerçi olsa da sıkıntı yok yanı başında durur ona bakar, çorba yapar, limonlu ballı çay yapar bir güzelde sarılır sıcak tutar iyileştiririm. Ah hayaller ah
İyi günler dilerim.
10 Yorumla - 1 yıl
Sanırım kitap konularına malzeme olmuş romanlarda, belki bir ya da dizide ya da filmdeki bir oyuncuyu da bulabilirsin ama gerçek hayatta insanlar da maalesef öyle bir algı yok gibi can ☺️
13 Yorumla- 1 yıl
@infiniterelationship gidiyorum gözüm yaşlı 💙 hatıralar üzerime 💙 sen sev yağmurları 💦 yağmurlar yağsın üzerime 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦 bu şarkı benden sana gelsin canım içi 🙋🥰
Çok severim Şeboyu, çok teşekkür ediyorum şarkı için. Yağmur altında bu şarkıyı dinleyelim bence sonra da camdan bakan teyze; yağmur altında kalmayın hasta olursunuz uyarısı ile o an ki modumuzun içine etmeyi dahi göze alarak yapalım cidden canımın içi ☺️🤗💐
- 1 yıl
Yaa evet süper olurdu 👍🙋🤗
- 1 yıl
KS ye yeni bir kalıp getirmiş oldum sanırım 😀😀
Yağmurda ıslanmayı hiç sevmim.. ensemden giren damlalar beni huylandiriyor
15 Yorumla- 1 yıl
Haydaaa niye ki
- 1 yıl
😀 öyle
- 1 yıl
@ahhbukizlar gidiyorum gözüm yaşlı 💙 hatıralar üzerime 💙 sen sev yağmurları 💦 yağmurlar yağsın üzerime 💦💦💦💦💦💦💦 bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋
Eskiler hep favorimdir
- 1 yıl
👍🙋👍👍
- 1 yıl
Trabzon çok yağmurlu olduğu için orada olabilir 😂
24 Yorumla- 1 yıl
@ertugrulkartal1903 Karadeniz mi offf bayılırım hemen gideyim bakayım oralara
- 1 yıl
Hemen bir Trabzonlu bulalım 😄
- 1 yıl
Uyyyy Bulalımmmm daaa 😂
- 1 yıl
Trabzon daki tanıdıklara haber verelim hemen
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulur isen bana da haber et kaynağını ben de bileyim
11 Yorumla- 1 yıl
Yagmur yapmazsa hortumla suyunuzu ben tutayım hadi gsgsg
13 Yorumla- 1 yıl
@uncanny00 Sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂
- 1 yıl
Tabiki bu dünya senin gibilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor
- 1 yıl
Ben nerden bileyim.
Kelin ilacı olsa başına sürerdi 😀11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı. Senin gibi güzel kızı yağmurda ıslanmayı şemsiye ile yanında oluruz
11 Yorumla- 1 yıl
Senin canını yerim ben 🥰 teşekkür ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Islanalım dicemde hasta oluruz manyak mısın 🤪
13 Yorumla- 1 yıl
@novel beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda 😂ahh ulan ahhh senle ıslanamadıktan sonra ne önemi var yaşamanın
https://youtu.be/nmfLDSRNqIs?feature=shared - 1 yıl
👍🙋🥰
- 1 yıl
Bende artık hayalî sevgilim ile yürüyorum yağmur altinda.
20 Yorumla u
1 yılValla buradan zor ablam :D nereden bulursun düşündüm ama aklıma bir yer gelmedi ama çevrene bak istersen 🙏 burada sapık bulunur anca
10 YorumlaBulamazsın alıp birini zorla ıslatacaksın😁😅😅
20 Yorumla- 1 yıl
Muson yağmurlarında Hint Okyanusunun kuzey kıyılarında
10 Yorumla - 1 yıl
Yağmur yağarken dışarı çık. Ahmak ıslatana yakalanan birisini yakala. Bulmus olursun 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 1990 larda bitti onlar bu nesil yagmur da ıslandığı kıyafeti bir daha giymiyor
10 Yorumla- 1 yıl
Dışarıda bankta oturan o yalnız adam var ya o işte oh
10 Yorumla m
1 yılAbla bulursana banada bul stgsfsgs cünki yokk ya da biz bulamıyoruz stsggsgs
10 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen o da seni arıyordur semsiyesiyle beraber
10 Yorumla - 1 yıl
Nisan yağmurunda güzel olurda ne yağmur yağıyor nede öyle biri var
10 Yorumla - 1 yıl
Emeğimin karşılığını verirsen seninle ıslanabilirim 😁
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yağmuru yakalayamaz isek duşta sanal ıslansak kabul olur mu duan🤣🤣🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sonra aynı hastanede sağlı sollu yatıp ikimizede serum bağladıklarını hayal ettim 🤣🤣
20 Yorumla- 1 yıl
O işi de romantizmden erotizme kaydırırlar 😅 o yüzden yağmurda gidip bir ağaca sarılmak.. erkeklerle bu hayali yaşamaktan çok daha iyidir 😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. yüzlercesi çıkar gelir şimdi buradan seçersin bir tane
10 Yorumla- 1 yıl
Nisan yağmurlarını kaçırma
21 Yorumla- 1 yıl
tamam pikiii 😊
- 1 yıl
Bir gün çıkar karşına sabret iaaisö
22 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman beee 😂 mezara girince mi 😂
- 1 yıl
Orasını bilmiyorum valla bende bekliyorum😂
- 1 yıl
Gözlük takmasaydım olurdu 😂 sen de nerden bulabilirsin ıslanmaya alışkın olması lazım Hani bi dalgıç falan filan 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yağmursevgili ya , KS rehbere kısa mesaj yolla😂
04 Yorumla- 1 yıl
Hemen yazdım 😂 hadi bakalım hayırlısı nşallah 🤣
- 1 yıl
@fesfs gidiyorum gözüm yaşlı 💙 hatıralar üzerime 💙 sen sev yağmurları 💦 yağmurlar yağsın üzerime 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦 bu şarkı benden sana gelsin ozaman çiçeğim 🌺🥰 ❤️ @ertugrulkartal1903 romantik bir adam olmadığın için sana hediye edemiyorum kusura bakma 😂 bizimle değılsınn 😂
Ağlarım bende çöller göl olur renkli kadın 😄
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Şooordan aşağı inin kavşak var dönel kavşaktan çıkın 300 metre gidin yokuş yukarı çıkın sonra inin sağa dönün tekra sağ sonra bir daha sağ dün düz ilerleyin 150 metre sonra durak var o duraktan 500T ye binin o sizi götürecek
00 Yorumla - 1 yıl
Üşürsün dikkat et. . Ay cidden yağmurda ıslanmayı hiç mi sevmez bi insan? Hiç sevmiyorum ben 😄
00 Yorumla Bulan bize de söylesin
12 Yorumla- 1 yıl
tamam pikiii 😊
- 1 yıl
Şemsiye taşısak?
17 Yorumla- 1 yıl
Olmaz 😂 yağmurda ıslanamadıktan sonra ne anlamı var yaşamanın 😂
- 1 yıl
Güneşli bir günde pet şişe ile su döksek?
- 1 yıl
@34constantine ayyy çok romantiksin ramazann 🤣🤣
- 1 yıl
Ramazan kim? 😂 Kızım romantizm diye zatürre mi olalım 😂
- 1 yıl
Olalım ne olucak 😂 aşk insana nelere kádir biliyormusun sen 😂 seven ne yapmaz
- 1 yıl
@34constantine Gidiyorum gözüm yaşlı 💙 hatıralar üzerime 💙 sen sev yağmurları 💦 yağmurlar yağsın üzerime 💦💦💦💦💦💦💦 bu şarkı benden sana gelsin romantik şey seni 🤣🤣
Şebnem Ferah olmayaydı farklı bir tepki verebilirdim de Şebo kurtardı 😂 seni köyünün yağmurlarında da yıkasınlar mı? 😂
- 1 yıl
Hasta olursun boş ver
13 Yorumla- 1 yıl
@samurai1251 tamam pikiii 😊
- 1 yıl
Sağlık önemli 😂
- 1 yıl
Hı hııı 🤗
- 1 yıl
En garantisi alamanya
15 Yorumla- 1 yıl
@tantunisultansuluman alaman sevgili mi bulucam ben şimdi 😂
- 1 yıl
Aynen alaman cukutalasida girer işin içine :)
- 1 yıl
@tantunisultansuluman tebessüm ettim 😊
- 1 yıl
Daim olsun amcam
- 1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
- 1 yıl
Bulursun ya dert etme
12 Yorumla- 1 yıl
Amin amiğğğinnnnn 😂
- 1 yıl
Bizede bi amin de
Zor bulunur ablam 😂
15 Yorumla- 1 yıl
@alien9 yaaa iki gözümün çiçeği yorum yazmış hoş geldin 🙋
- 1 yıl
Nasılsın napiyorsun yoksun hiç
- 1 yıl
😊😊👍🙋
- 1 yıl
Onu bizde bulamadık daha tatlım
17 Yorumla- 1 yıl
@ilkersezenn ne zaman bulucaz agaa mezara girince mi 😂😌😌
- 1 yıl
bir düşünüründe dediği gibi " hayırlısı be gülüm " 😂😂😂
- 1 yıl
@ilkersezenn Düzelüü beee 😂😂
- 1 yıl
@ilkersezenn ne videosu atmıştın canım açılmıyor video
- 1 yıl
Muhteşem Yüzyıl, Sultan Süleyman Zigetvar konuşması 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Tüh ya açılmadı ki göremedim
Bit pazarında mı arasak 🤣🤣
14 Yorumla- 1 yıl
Hemen gidelim 🤣
- 1 yıl
Ok
- 1 yıl
Burada bulamayacagin kesin
14 Yorumla- 1 yıl
Bak şimdi bu beni üzer 🤣
- 1 yıl
Sakin uzulme, yakinda premium uyelik falan yapip o hizmetede baslarlar 😂😂😂
- 1 yıl
Tebessüm ettim 😊
- 1 yıl
😊
- 1 yıl
Böyle yağmurda ıslanacak sevgili bana da lazım. Nasıl yapalım?
00 Yorumla - 1 yıl
Yağmur yağınca sokağa çık birine 5 dk sevgili olabilir miyiz de oldu bitti :D
00 Yorumla - 1 yıl
Ben tek ıslanmayı toprak kokusunu ve izlemeyi seviyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Maalesef ben her yağmurda islaniyorum hiç tavsiye etmem 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nereye basvuruyoruz bulmak için 😉
112 Yorumla- 1 yıl
Bilmem nereye başvurulalım sen daha iyi bilirsin
- 1 yıl
Ben tecrübeli olsam yalnız mı olurdum sence bir düşün bakalım
- 1 yıl
Agaa bir ilişkisi var gibi duruyorum bir bak bakalım
- 1 yıl
Anlaman çokta şart değil 🙋🙋
- 1 yıl
Tomommm conommm 🤗
- 1 yıl
😊😊🙋
- 1 yıl
Esra Erol’a başvurmak lazım 😂
20 Yorumla - 1 yıl
şimdi soğuk olur, yaz yağmurlarını bekle
10 Yorumla - 1 yıl
Yağmura gerek yok waryant ta yeter
10 Yorumla - 1 yıl
hazır yarın İzmir'e de yağmur yağacak sjsjs
10 Yorumla Yaa canım çok istedi şu an : )
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Bu siteden zor bulursun burası kesin
10 YorumlaBulursan bize de söyle 🙂
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi