Aşık olduğunuz biri için bunu yaparmısınız sadece erkekler cevaplasın
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Sevdiğim olsa giderim elbette.. Aşk için az bile..
Aşık isem o yolu çekip sadece uzaktan görüp de dönebilirim..
Viyana'da yaşıyorum, sene 2013 o dönem birlikte olduğum kız balıkesir'de yaşıyordu. Onun için arabayla tek şoför 2.000 km yol yaptım yaklaşık 20 saat ve dönüşte 2.000 km toplam 40 saat civarı bir yol. Sadece 1 gün görüp geri döndüm, çünkü burada işlerim vardı.
Uzak mesafe yürüten erkekler, kadına itici gelir ve terk ederler. Şöyle düşünürler, " kendi şehrinde kimse bakmıyor ki bana yürüyor. Demek ki sıradan, ultra beta erkek ve yol yakınken bunu şutlayım" der. Haklı da.. Bana da bu tür erkekler, ezik ultra beta geliyor. Ama kız, ayağına geliyorsa; sıradan olmayan çekici alfa erkektir. Zira 10/7 ve üzeri puanı olan Alfa erkek, ayağına gitmez ; getirtir. Tabi , evlilik düşünmüyorsa..
Ben ise orta çekici ,10/5 puanı olan sigma erkek olarak asla uzak mesafedeki kaşının ayağına gitmem. Gelirse, kendi gelir. Yoksa, değerimi düşürüp ultra beta olmam.
Yola çıktım tam şu anda aniden
Ve dönmicem seni tekrar görmeden
Vazgeçtim ben kan kırmızı kalbinden
Simsiyahım farkım yok hiç geceden
Bu sözler benim sevdiğim için neler yapacağımı anlatıyor : )
Gerçekten değer veriyorsam seviyorsam yanında olmak beni mutlu ediyorsa 13 saatlik yol değil 120 saatlik yolu da yaparım 15 dakikada görür dönerim hiç gocunmam
13 saat çok uzun bir yol ama pişmanlık vermez
Asıl pişmanlık gitmezsen olur keşkelerle yaşarsın keşke gitseydim dersin
Bende öyle düşünüyorum
çok seviyorsam ve ilgi gösteriyorsam giderim. aksi takdir de gitmem.
Ve gidicem de 1-2 hafta içinde
Eğer gece işten çıkmışsam bunu yapmam çünkü karşı taraf bile o buluşmadan hiçbir şey anlamaz. Onun dışında gündüz gidilir iş falan bir şey yoksa
Zamanında böyle bir yaşamıştım. Ama sonradan fark ettim ki hiç değmezmiş. O yüzden uzak mesafe ilişkilerinden ve fedakârlıklarından uzak durun.
Buluşan var saçma öyle bir arkadaşım vardı izmirden çanakkalete gider gelirdi 2 yılda boşandı.
Benimkide 3 saatlik yol geldi laf ettiayrildik
@İlaydaYılmazlar bunlar ezik be arkadaşım, zaman zemin uygun olcak.
Aynen öyle bide diyor ki senle sevgili olurdum ama mesafe var diyordu yalancı seni hep si. emem demiyorda
@İlaydaYılmazlar anlamadım noktalı olayı?
Şey işte sen de olan bende olmayan sik
@İlaydaYılmazlar bence o dediğin olay dada dürüst olunmalı, alamayacağı şeyin altına yatmıcak. sinir etmiş glb seni?
Evet ya hevesini aldı gitti neyseki akıllı kızım da planım var onunla ılgıli
@İlaydaYılmazlar ne var kız . iktirsene onu bana.
@İlaydaYılmazlar et kız üç kağıtçı yalançolar kahrolsun. napcannnn?
13 saat yol 3 saatilik görüşme değmez bnce bn olayım ya da karşı taraf olsun karşındaki kişidende bunu istemem. Daha müsait başka bir vakitte ayarlarım.
Çok seviyorsan özlemişsen yapılır
Bilemiyorum uçakla giderim işimden izin alırım bari günü birlik giderim ama 3 saat çok az olmaz kurtarmıyo 😂😂
Hm yani arabayla daha rahat en azından gezme şansın artıyor
Orası öyle ama dediğim gibi böyle bir durum yaşasam bi şekilde izin alırım ve 3 saat değilde 1 gün vakit geçirecek şekilde ayarlarım
8 yıl boyunca yaptım. İstanbuldan Antalyaya, Maraşa ve Elazığa
Resmen şehir şehir gezmişsin kız için
Hımmmm bunu mu anladın
Ne anlamam gerekiyor
gerçekten seviyorsam bedevi gibi günlerce deveyle yolda giderim ama sonu hep hüsran oluyor maalesef bu hayatta herkese rüyaları yaşatıp kendimiz hiçbir şey yaşayamadık
Her şey bizim çıkmaz da mesela olmuyor artık pes ettik gibi
Yarim saatlik buluşma için 20 saat giderim. Ama bir daha o kadar sever miyim bilmiyorum
o kadar yol gidersem en az bir hafta kalmam lazım 😀
13 saat yol gidilir de 3 saat kalmak az olur. Hazır buluşacağım kalma süremi uzatırım veya dönmem.
Vaktim olsa kesinlikle giderim ama çalışma tempomun yoğunluğundan dolayı mümkün değil.
Benim aşık olduğum kişinin 13 saatlik mesafede ne işi var. Erkek adamın sevdiği dizinin dibinde olur
3 saat için gitmem, onda birkaç gün kalmaya giderim sadece
Yani 13 saatlik yolu 3 saat çok sevsem bile Evet gelirim ama ne bileyim biraz da karşı taraf değer görmek istiyor yani 3 saat az değil mi
ahmaklık belirtisi , bir süre sonra ayrılacaksız zaten ne gereği var, evlenirim diyorsan orası başka tabi
Sevdiğim kadın için 13 gün yol gider 1 saniyesi için bile değer...
Vaybe umarım sözde demediniz
Gittim sözde değil sevdiğim kadın için 18 saat yol gittim camdan gördüm geri döndüm...
Peki şu an devam ediyor mu
Hayır kollarımda öldü...
Nasıl yani başınız sağ olsun
Geçmiş sevdiğim kadın için İzmir'den kalkıp Samsun'a gittim seni görmek istiyorum dedi diye ailesi çok baskiciydi bulusamadik evden çıkamadı bende sadece pencereden onu gördüm o insanla nidanlandim ve düğünümüz olmasına 2 hafta vardı trafik kazasında kollarımda öldü... Olan bu inan bana şu an bana deselerki 13 saat değil 13000 saat yol gitcen 1 dakika goruceksin 10 saniye goruceksin giderdim.
Herşeye değer gerçek bir sevgiyse 3 saat değil 3 dakika için bile orada olur.
Benim sevgilim 3 saati az buldu gelme demem için elinden geleni yaptı hep böylede olacak değil sadece bir seferlik sonra durumlar elverişli olurdu beni sevip sevmediğini sorguluyorum şu an
Ben sana söyleyim sevmiyor
Farkettim
Abi geldi dün buluştuk hatta birazdan gidip yine buluşacam
Güzell
Evrt demek seviyormuş
Sevgi bununla ölçülmez bir abaza da aynı şeyi yapabilir.
Neyle ölçülür durum bunu gerektiriyorsa gidilmez mi
Tek bunla ölçme yani onu diyorum
Tek bunla ölçmedim ama bunuda göz önünde bulunduruyorum
Peki gelince hal hareketlerini de değerlendir.
Gelmicek istemiyorum
e o neden
Geldi sürekli yapış yapıştı sürekli bendeydi gözleri :)
eee sana bu durum ne hissettirdi?
Güzel yani sürekli ilgilendi benle kötü
Eski ben (19-24 yaş arası) yapardı bunu ama şimdiki ben asla yapmaz.
Neden yapmaz
Akıllandım artık, karşımdaki kişinin her zaman benim gözümde olduğu kadar yüce, kusursuz ve karakterli biri olmadığını anladım. O an aşıkken gözün kör oluyor ama sonradan "bu kişi için mi bu kadar çabalamışım" diyorsun. O yüzden artık kimse için o kadar çabalamam.
Anladım
Gittik de ne oldu bırak 3 saati telefonlara dahi bakmadı evinin önüne kadar gitmeme rağmen o yüzden aşk meşk yalan o işler
Emin ol ben gibisini kimse yapmamıştır
Ne yaptın
10 dakika lığına doğum gününü kutlayıp hediyesini verip geldiğim uçakla geri döndüm 1500 km lık yol
Oha cidden
Vallahi billahi
aşkın ne olduğunu bilen her erkek yapar elindeyse
Elinde 3 saat az geliyor sadece
yani şimdi ilk defa görmeye gitse ya da yıllardır göremese 13 gün de gider de. günümüzde sık görüşülen üstüne ses duyma görüntülü konuşma falan hayatının 26 saatini vermek saçma gelecektir haliyle
Aslında sevmek bunu gerektirmez mi herşeye rağmen
babamı seviyorum 15 saatlik yola mı gideyim her hafta sonu
Aşk başka baba başka
Ben yapmıştım mutluyum
Devam ediyor mu ilişkiniz
Yok etmiyor ama sevdiğim için gitmiştim yani 3 sene falan oldu
Üzüldüm benim erkek arkadaşım 3, 4 saati az buldu gelme demem için elinden geleni yaptı
3aaatlik buluşma için değil de başka bir şey için gelinebilir 😅
Buluşurum 3 saat geri kalan tüm saatlere bedel olur
Bir erkek bunu yapıyorsa ya ağır yokluktur o ya da ağır sapktr. Iki türlüde iyi değil uzak dur sevgi aşk meşk boş yapmayın ya
Kafanız neye çalışıyor cidden 3, 4 saati dışarda geçirilecek dışardan mı yokluk geliyor
Ihtimaline bile gelmiş shdjjd neyse gerçekten yaşamaya başladığınız bir gün anlarsinzi
Herneyse
sevdiğim adam için bunu yaparım bıraktım 3 saati 5 da olsa gözlerini görsem yeterli.
5 dakikada*
Yia ne güzel seviyor bazı insanlar
Yapardım
Çok, net
Vaybe
Eski sevgilimin ilgisini çekmek için neler neler yaptım
Ne yaptın
boş ver
Tm
Erkek arkadaşın mı bu
Evet
Ne zamandır sevgilisin
Hic bi kuvvet beni bi kadinla birlikte olmaya zorlayamaz
Hiçbir kadınında seni istediğini sanmıyorum
Istemesinde zarten Bundan cok memnun kalirim
Basinda kafasini saatlererce bi kadina ütületen erkekler düsün Artik xD
Nasılsın hocam, hepten aynı düşünüyoruz senle
@KaliRoot düstügümüz yok xD
Kadınlara kurban ol az konuşan kadında var çok konuşunda hepsi bir değil
Pok olurum belli iste hepinizin hali orta asla güvenmem size ister begensin begnemsin hadi diyelim bengensin Beni zerre taviz vermem bi Kadinin kapisinda köle olacak halim yok
I hate womans because girls so dump and some stupid, * all time my life i don't like girls for girls is gold digger... ingilkzcem nasıl hocam en azından bir tikin ucundan anlatabildimmi kendimi
@KaliRoot thats the point hocam anlatmissin
Gey sen napabilirzz
Kadınlar paragözdür para ister parada şimdiki zaman için güç demek, kadınlar aldatır daha güçlü erkek ortaya çıkınca, kadınlar sadece çocuklarını sever, kadınlara güven olmaz çünkü onlar bile ne istediklerini bilmezler, kadınlar zayıftır yaradılıştan...
XD hemen de gay le saldirmaya calisiyor tabi dislayin farkli normal düsünen Insanlari herzaman sizin pesinizde kosanlar ezik ucube sizi aglatana sert size sixktiri ceken erkeklerde gaymi yani
Simdi anladin Mi neden sizden uzak durdugumu asla Aslaa
@KaliRoot sende gey sen napalım kadınların erkeğe bile ihtiyacı yokk sizin var
Pok var
Hocam bunlara kalırsa biz buyuz: gaysin, incelsin, ez@ksin, kız arkadaşı olmadığı için kuduransın, aldatılansın, çünkü işlerini kendilerinden biliyorlar kızlar zayıflar, aldatırlar, kudururlar, iftira atarlar, ağlarlar
Cahilligi görüyorsun dimi dostum bak iste kendi halimizde uzak durmayi tercih ettik diye bize gay diyor daha ne diyeyim Ben sana
Soran ben gay değilim senin gibi kızların real hayatta ss fotoğrafını alıp telegramda deepnude botları ile çıplaklaştırıp mastürbasyon yapıyorum haberin olsun
Kendisi de gelecekse olabilir
5 dk için bile çekerim o yolu
1 saate yine razı gelir insan.
6 saat cekip 1saat vakit gecirebildim...
Kuran üstüne yemin ederim yapardım ama bana o şans bile verilmedi
13 saat değilde 2 gün için 8 saat gittim evet 😂
O 3 saat 3 güne bedel zaten
Sonuç ne olacak? Sepet kol yol olacak
Ben buluşurum evet
Senin yaşındayken cevabım evet şimdi ise asla
24 saat çekerim
Yaparsın yani
Gerçek aşka değer bir gün gitmeyeceğini bilirsen
Gitmezde neyse
Söyle
Yapmam kolay kolay