Gerçekten bıktım artık kimle konuşsam niyeti farklı çıkıyor neden düzgün biri yok 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u
1 yılMerhaba, yanlış kişilere denk gelmişsiniz bence ama doğru kişilere de denk gelmek zor bu devirde yani Allah yardımcımız olsun cümleten. Kolay işler değil bunlar. Gerçekten seven birisi emek verir, sizi hep merak eder, vakit ayırır ve insan olarak her zaman değer verir yani bunlar belirtileridir başlıca.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
6 yıllık ilişkiden sonra karşıma bir ton erkek çıktı hepsine inandım güvendim şans verdim sever sandım ama hepsi rol yaptı yalanlar sergiledi kendini olmamış biri gibi tanıttı evlenecekmiş gibi konuştu ama bu kadar yorgunluktan sonra hiç beklenmedik bir anda hayatıma biri girdi ve o insanın bana bakışından gülüşünden düşünceli olmasından mutluluğumu istemesinden güveni yıkmak yerine inşa etmesinden ben demeden herşeyden elini ayağını çekmesinden ve en önemlisi net olup yuvasını kurmak istemesinden anladım gerçekten her şey o kadar net ki doğru insan geldiğinde bunu anlıyorsun
00 Yorumla
u
1 yılBir erkeğin seni sevdiğini anlamak için bazı ipuçlarına dikkat edebilirsin. Örneğin, sana karşı ilgili ve özenli davranması, sık sık seninle vakit geçirmek istemesi, duygusal olarak sana yakın olması, sana güvenmesi ve seninle derin ve anlamlı konuşmalar yapması gibi işaretler sevgisini gösterebilir. Ayrıca, beden dili de önemli olabilir. Göz teması kurması, gülümsemesi, gibi hareketler de sevgisini ifade edebilir. 🌸
21 Yorumla
Bir erkeğin seni sevip sevmediğini kısa sürede anlayamazsın, zamanla anlarsın. Çoğu erkek ilk haftalar göz boyar, seni elde etmek için ilgi verir ama sen seviyor sanarsın. Eğer zaman geçsede sana karşı ilgisi değişmiyorsa çizgilerine saygı duyyorsa seni merak ediyorsa seni kaybetmekten korkuyorsa seni kıskanıyorsa seni seviyordur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla ilişkilerde doğruyu bulmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, özellikle de karşındaki kişinin niyetini kestirememek can sıkıcı. Bir erkeğin seni sevdiğini anlamanın birkaç yolu var.
İlk olarak, seni gerçekten önemseyen biri, seninle vakit geçirmeye çalışır, sana değer verir ve seni dinler. Sadece seninle değil, hayatının diğer yönlerinde de sana destek olur. Kendisini seninle paylaşmaya, seninle konuşmaya istekli olur.
Bir erkek seni sevdiğinde, sadece kendini göstermekle kalmaz, senin de kendini rahatça ifade edebileceğin bir alan yaratmaya çalışır. Sana sadece “Seni seviyorum” demekle kalmaz, küçük ama anlamlı davranışlarla da sevgisini gösterir.
Kendini değerli hissettirir, sana özel olduğuna dair seni sürekli olarak hatırlatmaya çalışır. Bu, seni umursamaktan çok, sana olan bağlılığını gösteren bir davranıştır.
Eğer bir erkek sürekli bir çaba içindeyse ve yanında seninle olmak istiyorsa, seni önemsiyordur. Bu, her zaman net bir şekilde açığa çıkmasa da dikkatlice gözlemlediğinde fark edebilirsin.00 YorumlaSeni seven insan bunu fazlasıyla hissettirir. Her anını seninle geçirmek ister. Seninle iletişime geçmek için her fırsatı değerlendirir. Sürekli senin alakalı hayallar kurar. Bunu sürekli olarak dile getirir. Samimi olduğunu sen zaten anlarsın.
10 Yorumlau
1 yılBir erkek seni sevdiğini zaten belli eder bakışlarından duruşundan anlarsın hep seninle konuşmak ister diğerlerini görmez konuşurken sana sorular sorar bunların birisi olursa tamamdır.
00 Yorumlas
1 yılBir erkek ilişkisi için emek veriyorsa yatırım yapıyorsa seviyordur bu kadar basit. Emek vermeyen efor sarf etmeyen adam sevmiyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bir erkek eğer hoşlanıyorsa veya seviyorsa neyse sürekli senin etrafında olur ilgisini muhakkak sana belli eder.
00 Yorumla- 1 yıl
Sevdiğini hissediyorsan seviyordur, hissettirilmeyen hiç bir duygunun gerçeklik payı yoktur...
00 Yorumla m
1 yılO istedikleri tarafın hayatta olmayacağını söyle en baştan böylece zaman kaybetmezsin
00 Yorumla- 11 ay
Bakışları, sözleri, davranışları..
00 Yorumla - 11 ay
Aslında genelde bunu kadınlar daha fazla anlar erkeklere oranına bazen kendisinden hoşlanan erkekleri erkek söylemeden bilen var, ama anladığım kadarıyla sen saf temiz böyle çıkarsız bir ilişki istiyorsun tamam belki rahatsızlık duyduğun şey cinsellik olabilir belki her konuştuğun erkekte bir cinsellik beklentisi olabilir. Ama her şeyin yeri zamanı var diyen birisin anladığım kadarıyla bu böyle birisine denk gelebilirsin belki bir gün bilemiyorum ama bu konuda da kendini şartlandırma ya da sıkma bazı şeyleri zamana bırak aynı bana filtre gibi düşün ancak eleme yapacak doğruyu bulacaksın.
16 Yorumla- Soran11 ay
Teşekkür ederim beni anladığınız için güzel yazmışsınız öyle yapmaya çalışıyorum umarım olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
- 11 ay
Ama bakışımı hiçbir zaman unutma evlilikte cinsellik bir gerçektir yani şimdi diyeceksin ki sen evet benim bir evlenecek insan benimle birlikte olacak insan niçinsellik istiyor ya bu bir gerçektir bunu isteyecek Ama her şeyin zamanı vardır sana bu konuda hak veriyorum rica ederim
- Soran11 ay
Ben zaten istemesinde değilim bu doğal bişey istenir ama herşeyin zamanı var bunu zamanından önce söylerse rahatsız olurum sadece ve kimle konuşsam zamanından önce söylüyor ben de konuşmayı kesiyorum saçma sapan konuşunca onlar onun dışında zaten doğal bişeydir bu
- 11 ay
Seni anlayabiliyorum bu konuda haklısın ama ne yazık ki bak şöyle bir gerçek var şu anda buradaki yorumlarda sorularda bile görüyoruz işte yok sevgilimle şunu yaptım sevgilimle bunu yaptım belki bir çoğu gerçek bir çoğu yalan ama bunlar sadece özenti oluyor ve insanlar şunu görmeye başlıyor bilip zaman sonra aa bak bu normal bazı şeyler toplumda normalleşmeye başladığı için ne yazık insanlarla ahlaksızlığı edip sizi normal kabul ediyor
- Soran11 ay
İşte bundan nefret ediyorum... Neyse hayırlısı herşeyin.. teşekkür ederim yorumunuz için
- 11 ay
Rica ediyorum
- 11 ay
Biz onu işine gelen erkek yok olarak değerlendirelim. Gerçekten niyeti kötü erkeklere denk geliyor olabilirsin. Bahsettiğin niyet ne bilmiyorum ama neyse. Önce takıldığın ortamı değiştirmen lazım. Belli ki takıldığın ortam çöp insanlarla dolu. Kendini geliştirmeyen ve başarısız erkeklerden uzak dur, onlar sana asla bir şey katmaz. Sen diyorsan ki bana bir şey katacak erkek aramıyorum zaten, orası sana kalmış. Ve şunu da bil, her erkeğin amacı az çok aynıdır sadece ulaşmaya çalıştığı yol değişir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Güzel soru.
Şimdi gelelim cevabına. İnce bir sırrı var bunun. Bir erkek sana zaman yaratıyorsa, sana karşı ilgisi vardır, senden hoşlanıyordur, hatta sevgi de besliyordur. Bunu da senin gözlemlemen lazım.
Ama şuradaki ince çizgiyi sakın kaçırma ; Zaman ayırmak ve zaman yaratmak çok ayrı şeyler.
10 Yorumla- 11 ay
Bir insanın hiçbir şekilde emin olamadığı konuların başında geliyor, insanların bizim hakkımızda ne düşünüp ne hissettikleri.. Bu yüzden sözlerin pek bir anlamı yok.. ne yaptıkları ve nasıl davrandıkları az çok fikir verebiliyor bizlere tam anlamıyla emin olamasak da..
00 Yorumla - 11 ay
Bir erkeği seni sevdiğini nasıl anlayacaksın onunla zaman geçireceksin sana olan ilgisini sana ayırdığı vakti, mesela seninle yapmaktan hoşlandığı şeyleri senin hoşlandığın şeylere ilgi göstermesine bunları dikkat edeceksin Her şeyden önce, Eğer bir erkek bunları yapıyorsa muhakkak sana karşı ilgisi veya sevgisi var demektir.
Mesela sürekli seni arıyorsa hal hatır soruyorsa seninle vaktini harcamak istiyorsa
00 Yorumla - 1 yıl
Çok doğru bir şey söyledin biliyor musun? Sana erkekler düzgün gelmedi bana kızlar düzgün gelmedi. Bir erkeğin düzgün olup olmadığını zamanla anlarsın, onun hal ve hareketlerine bakarsın, verdiği sözü tutup tutmadığına bakarsın. Bu zamanda düzgün birini bulmak çölde kar yağması kadar düşük. Ben de benzer duygular yaşıyorum.
00 Yorumla - 1 yıl
Herkeste aynı şekilde anlamak pek mümkün değildir ama genel olarak ilgisinden sana ayırdığı vakitten anlarsın
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Abla çok güzelsin gereksiz şeylerle uğraşma senin olan seni bulur. Allah illa ki senin gibi birisini karşına çıkarır sadece sabır:)
12 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederiim 🥺🥰🫂 inşallah ya...
- Cevap sahibi1 yıl
Rica ederim 😊🤍 Aminn
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Ben şöyle diyorum; değil tebessüm ettirmek taa gözlerinin içini güldürüyor, iletişimindeki naifliği, sıcaklığı, seni herşeyden sakınması, saygısı o kadar doğal ve içtenki etrafına kör oluyorsun bir anda🙂) kurduğu cümlelerdeki hedef asla bedenin olmuyor direk kalbine, duygularına ve kişiliğine ateş ediyor 🙂) hergünün başlangıcında ve bitişinde yokluğunu hiç hissettirmiyor, her halinle, her anında uzak yakın demeden varlığıyla güzelleştiriyor.
tabi böyle sevse anlarız yani🥲00 Yorumla - 1 yıl
nerden anlarsın. senin için yaptıklarından, sana kattığı değerden.. mesela senin kıyafetine konuştuğun kişilere falan karışması sevgi degil. erkekler severse çok verici olurlar. verici olup olmadığına bakacaksin. her şey verebilir..
00 Yorumla - 1 yıl
Bu ülkede bir tabu ve sorun doygunluga ulasmamis göz ve ruh karşısındakine sadece menfaat olarak odaklaniyor belki bazı şeylere doymuş biri olsa böyle düşünmicek ve yaklaşımı bu yönde olmicak
02 Yorumla- Soran1 yıl
Çok can sıkıcı durum
- 1 yıl
İstediğin herhangi bir şey olmamalı mı tek amaç bu mu olmamali
Ilgi gosteren arayan hic beklmedigin an da bile mesaj atan. Konusacak birsey bulamasaniz bile napiyosun diye soran. Yazdiklarina ozen gosteren seni onemseyen konusmak icin cabalayan kisaca senin hayatini merak eden
00 Yorumla- 11 ay
Sana bir karar almadan önce fikrini soruyorsa, düşüncelerine değer verip önemsiyorsa, maddi manevi zamani sana yatırım yapıyorsa, iyi hissetmeyeceğini düşünüp bir sürü şeyden seni sakınıyorsa, sana seni güzel hissettirecek ve mutlu edecek şeyler alıyorsa, sana poşet taşıttırmıyorsa, senin için bir şeylerden vazgeçtiğinde, sen iyi ol diye kendinden verdiğinde o erkek seni seviyodur
00 Yorumla Senin seçimlerin bunu gösteriyor suçu çoğu senin arzuladığın / beğendiğin insanları seçme kriterlerini gözden geçir
00 Yorumla- 1 yıl
İstisnalar hariç erkekler kimseyi sevmiyor. Ama aldatmayacak, sana sadece o gözle bakmayacak asil ve dürüst birini bulursan onla ol.
00 Yorumla - 1 yıl
Güven probleminiz var yüksek ihtimal ile psikoterapi kısa zamanda çok işe yarıyor bu konularda tavsiye ederim.
00 Yorumla - 1 yıl
Eğer o erkek düşünceli, anlayışlı, kibar ve kendine zaman ayırıp kendini geliştiren birisi ise pişman olmazsın. Aynı şey bir kız içinde geçerli olur.
01 Yorumla- 1 yıl
İlk buluşmada erkeğin dikkatini yanlış yerlere çekecek şekilde giyinme. Eğer ilk buluşmada bol ve uzun bir kombin ile gidersen ve seni bu şekilde severse emin ol ki seni sen olduğun için seviyordur
Anlama başlar da boş ver. İlk tanıştığın zaman da sorularınla ağzından gir burnundan çık. Daha ne diyeyim. Onun bazı soruları taktik teknikleri var.
00 YorumlaBizi biz oldugumuz icin seven olmayinca bizde kizlari sevemiyoruz iste dis gorunuse bakmayan duzgun bir kiz bizde bulamicaz :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlayamazsın numara bile yapıyor olabilir fazla güvenme
00 Yorumla- 1 yıl
Düzgün biri karşında şu an ama sen görmüyorsun doğru dürüst ve dostça konuşalım istersen
00 Yorumla m
1 yılNereden tanışıyorsun o önemli. Sosyal medyaysa çok normal
00 Yorumla- 1 yıl
Var ama sizin istekleriniz de üstüne binince bulamıyorsunuz
00 Yorumla - 1 yıl
Gene iyisin başında niyetini anlıyırsun en azından ya güvenip ileri gitsen o daha kötü
00 Yorumla - 1 yıl
Direkt sor ben öyle yapıyorum beni çok mu seviyorsun diye shdjd
00 Yorumla - 1 yıl
ilgisi sana olan yaklaşimi ve tutumundan anlarsın..
kıyamaz değer verir00 Yorumla - 1 yıl
Hiçbir erkek seni sevmeyecek, bedenini arzulayacak. Bunu öğrenin artık.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Of gerçekten sinirlerim bozuluyor
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Pp deki sen isen yüz verdiğinde kendini iyi hissedip daha fazlasını istiyordur bünye
022 Yorumla- Soran1 yıl
Nasıl yani anlamadim ( evet benim )
- Cevap sahibi1 yıl
Ortalamayı yükseltiyorsun, erkeğin güveni artıyor, ben bu kızla beraber olduysam daha fazlasını da almalıyım diye bi’ algı oluşuyor diye düşünüyorum
- Soran1 yıl
Ama ben ciddi bir ilişki güzel sevgi saygı aşk istiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Zamana bırakmanı tavsiye ederim, aslında herkes şimdi seni üzen şeyi isteyecek senden, ama bunu kendin de istediğinde anlayacaksın aşkı bulduğunu
- Soran1 yıl
Zamana bırakmasına bırakırım ama diyelim karşıma biri çıkıyor konusuyoz her şey mükemmel sonra bı anda kendini soğutacak hareket yapıyor sonra konuşmayi kesiyorum yani kesmem gerekiyor
- Cevap sahibi1 yıl
Nedir o hareket örnek vermek gerekirse? Yani her şey mükemmelken bu kadar çabuk soğutan şey
- Soran1 yıl
Beni kullandığını hissetmek mesela
- Cevap sahibi1 yıl
Eski sevgilisini unutmak içim falan mı yoksa cinsel anlamdaki beklentileri mi rahatsız ediyor seni
- Soran1 yıl
Cinsel anlamda beklentileri
- Cevap sahibi1 yıl
Sen cinselliğe mi karşısın acaba? Yoksa şart falan mı koşuyorlar bu kadar kızdıracak
- Soran1 yıl
Karşı değilim olay sadece beni kullandığını hissetmem yani o olmayınca kötü oluyorlar o olunca o konuyu konuşunca çok iyi
- Cevap sahibi1 yıl
Aslında o zaman mükemmelik de o konuya olan ilgini görünce sona eriyor
- Soran1 yıl
İşte hep cinsellik yüzünden beni ben olduğum için seven sayan olmuyor bu da beni sinir ediyor bazen
- Cevap sahibi1 yıl
Peki tanıştığın insanlara karşı bu konuya gelene kadar taviz veriyor musun
- Soran1 yıl
Hayır
- Cevap sahibi1 yıl
Kriterlerin ne peki, onlar biraz geniş çerçevede olabilir mi
- Soran1 yıl
Kriterlerim yok sadece kafa dengi olalım ve sonsuza kadar aşk yaşayalım bu başka ne parasına ne tipine bakıyorum hiç biseys bakmıyorum sadexe kalbini sevmek istiyorum o kişinin o da beni sevsin yeter yani
- Cevap sahibi1 yıl
Bu şekilde düşünmen yanlış, sana daha çok hatadan başka bir şey getirmez bu düşünce. Naçizane fikrim, zekasına, şefkatine, konuşma şekline ya da ne bileyim ırkına göre bari birkaç sınıflandırma yapmalısın ki vaktini yanlış kişiler için harcama
- Soran1 yıl
Zaten düzgün biri bana göre konuşmayı bilen olgun merhametli biridir yani kafa dengim olacak kişi ilk önce böyle olmalı
- Cevap sahibi1 yıl
Çok fazla ilişkin oldu mu, özel değilse
- Soran1 yıl
Bu konulari konuşmak istemiyorum , yorumunuz fikirleriniz için teşekkür ederim, iyi geceler 🙏🏻
- Cevap sahibi1 yıl
İyi geceler, bol şans diliyorum
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sende kriterlerini düşür ozaman kendi tipine göre birini ara
01 Yorumla- Soran1 yıl
Kriterim yok ben tipe bakmıyorum paraya zaten hiç bakmadım boy takıntım vardı onu bile kendi boyuma kadar düşürdüm sadece adam olsun düzgün biri o bile olmuyor ki
kendini değiştir canım. ne yansıtırsan onu alırsın. tavırlarını değiştir bakalım niyeti farklı adamlar kalıyor mu çevrende?
03 Yorumla- Soran11 ay
Ben nimetim bunlara bende sorun yok yani
- 11 ay
sorun sende demiyorum bıraktığın algıda. madem nimetsin, nimete şükretmeyi bilen adamlarin mekaninda takil ki karşına onlar çıksın. bi bak bakalım kendine sen kendinle sevgili mi olmak istersin takılmak mı? kendinin partner versiyonunu dürüstçe canlandır bakalım biraz düşün prenses
- Soran11 ay
Abla ortamım bile yok kötü olan herşeyden uzaktayım yine de olmuyor
- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
O şekil bir beklenti oluşturacak gibi giyiniyor davranıyor falan olabilir misin?
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Çok iyiniyetli bekleme. Çoğu erkek cinsellik düşünüyor. Yaklaşım tsrzıns bsk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 30,7b cevap paylaştı. Kolay bı yolu yok yaşayıp zamanla anlaşılır bu
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Biz de sevip yanında olmayı ilerisini isterken üzüldük... Zor yani iyi birini bulup karşılıklı isteyip sevmek ilerisini istemek
02 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Yanlış anlama ama eğer İstanbuldaysan ınstada konuşalım arada bir yerleri gezeriz bazen ihtiyaç oluyor dertlesip gezip kafa dağıtmak
- Cevap sahibi1 yıl
Valla ister inan ister inanma nedense seninle konuşma isteği geldi içimden zaman zaman dertleşme sevgi konusunda konuşma öyle... Bir de aynı ilde çıkarsak güzel olabilirdi 🥹
- 12 ay
Aynı evde yaşamayan kadar anlayamassin bir insanı sadece ve sadece aynı evde yaşarken tam anlamıyla tanırsın ve sevilip sevilmedigini anlarsin
00 Yorumla - 1 yıl
Fikirlerine saygı duyuyor mu. Seninle vakit geçirirken keyif alıyor mu. Yaşadığı heyecanı direk seninle paylaşıyor mu bunu ölçebilirsin.
00 Yorumla bazıları bozuk çıkar bazıları sağlam olay sağlamı bulmak
11 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Yaklaşımı, beklentileri ve söylemlerinden anlaşılabilir..
00 Yorumla - 11 ay
Surekli seni dusunuyosa hal ve hareketlerinden falan anlarsin
00 Yorumla Seni cinsellik olarak görmeyip gelecek planları yapıyorsa
00 YorumlaKalbinden iyi biriyse sizi hayatta üzmez benim eşim olursa onu hiç üzmem onun üzülmesine kıyamam
00 Yorumla- 11 ay
erkek seviyosa her turlu anlarsin asla arada kalmazsın buraya sorduguna gore sevmiyor
00 Yorumla - 11 ay
Sürekli senle konuşmaya çalışıyor ve sürekli sana bakıyorsa
00 Yorumla - 1 yıl
Maalesef iyisini bulmak imkansız gibi bisi o yüzden hiç bir erkek sevmez onlarn kalbi yok
00 Yorumla Sürekli senle konuşmak sesini duymak ister görmek ister
00 Yorumla- 1 yıl
Senin için çabalıyorsa ve çoğu insana nasık davrnaıyorsa snaada öyl3 davranıır
00 Yorumla Senin için kamyonun önüne atıyorsa seviyordur demektir
00 YorumlaSen doğru kişiyi bulamadıysan yapacağın bir şey yok seven insan sadece sevdiğinin gözlerine bakar
00 Yorumla- 1 yıl
Vallahi aynı durum bende de var en iyisi hiçbir şey yapmamak erkolara güven olmaz
00 Yorumla davranışları , seninle vakit geçirmek istemesi, senin için kendinden fedakarlık yapması
00 Yorumla- 11 ay
Git söyle senin beni seviyor musun de
01 Yorumla- Soran11 ay
Yalan söylüyorlar ama
- 1 yıl
Anasıyla tanıştırırsa
10 Yorumla - Devamını Gör (49)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi