Tek sevdiğim bir insan oldu reelde. O da başkasıyla yatarak bana cevabını verdi. Tarihi bile dün gibi aklımda... 20.11.2013'ten sonra hiçbir karşı cinse karşı güvenim kalmadı reelde artık.
Geçmiş olsun ama bence öyle düşünme o öyle yaptı diye her kadın aynı değil, ben kaderime bir insanın yazılı olduğuna inanıyorum sürekli dua ediyorum sürekli reddedildim ama hiç senin gibi düşünmedim
Birini sevdiğim an, anında yürürüm ben. Aması maması yok. :D Kapamadı şu ana kadar ve ileride de kapılabileceğini sanmıyorum. Olur da kapılırsa o zaman eksi 1 yazarız haneye...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevdiğim veya hoşlandığım birisini kimse kapmadı
Yaşanmadı böyle bir şey
Tek sevdiğim bir insan oldu reelde. O da başkasıyla yatarak bana cevabını verdi. Tarihi bile dün gibi aklımda... 20.11.2013'ten sonra hiçbir karşı cinse karşı güvenim kalmadı reelde artık.
Geçmiş olsun ama bence öyle düşünme o öyle yaptı diye her kadın aynı değil, ben kaderime bir insanın yazılı olduğuna inanıyorum sürekli dua ediyorum sürekli reddedildim ama hiç senin gibi düşünmedim
Ben deistim hacı sen bana ne kaderi diyorsun.. Müslümanlar gibi kendimi avutacağım kader anlayışım yok benim, gerçeklerin farkındayım.
Duayla her şey mümkün olsaydı imamların hayatı mükemmel olurdu.
Düşüncene saygı duyuyorum, ama bana göre öyle değil
Birini sevdiğim an, anında yürürüm ben. Aması maması yok. :D Kapamadı şu ana kadar ve ileride de kapılabileceğini sanmıyorum. Olur da kapılırsa o zaman eksi 1 yazarız haneye...
Yoo nereye gidiyormuş kaptımmı bırakmam, benim olan benimdir 🔪
Kapmadılar da, sevdiklerimiz kendilerini zorla kaptırdı.
Önce sonra davranmak gibi bir şey olmadı da sevdiğim insanlar çok da sevilecek insanlar çıkmadı.
Kapmak değil de genelde o bana aynı hisleri beslemiyordu.
Öyle bir ikilemde kalmadım çok şükür 🫢😅
önce davrandım ama bosunaymis
Kimse sevdiğimi kapamaz
Kaptrdım. Daha da kapasım gelmedı
Kaptılar.
Ama bu sefer ki senin oldu sanırım 😂😏
Genelde kaptılar