her yaşanılan hakedilmiş midir yani? her sevginin sonu hakedilmiş bir son mudur? acı ya da tatlı ektiğinizi mi biçtiniz yoksa biçilene razı mı geldiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
her yaşanılan hakedilmiş midir yani? her sevginin sonu hakedilmiş bir son mudur? acı ya da tatlı ektiğinizi mi biçtiniz yoksa biçilene razı mı geldiniz?
Hayat çoğu zaman sana haketmediğini yaşatır. Şiirler ve şarkılar bunlar için yazıldı. Eğer ayrılıklar olmasaydı, ne şarkılar olurdu ne de şiirler. Her yalnızlığın sonunda insanın içini burkan derin bir kuyu oluşuyor. Zaman herşeye ilaç derler ve evet kesinlikle ilaç. Çoğunu hallediyor azı kalıyor. O az kalanı, arada akla geldiğinde yine de üzüyor. O anılar ne sizde ne de bizde hiç bir zaman silinmeyecek..
İnsanın kalbini en çok kıran şeyde kurulan hayallerin gerçekleşmemiş olması. İşte bu büyük bir burukluk.. Susuzluk..
Sonuç olarak demek isterdim ama bu işin sonu yok. Tek teselli daha hayırlısına rastlama ümidi..
Ben her zaman eksiksiz bir şekilde kalbimdekileri ekerim, ancak her tohum her tarlaya ekilmez sadece bunda yanılır insanoğlu. O yüzden bazen elim boş da döndüğüm olur, ama sevgi ekmekten hiç vazgeçmeyen bir insanım.
Hayır, bazen karşına iyi insanlar çıkmayabiliyor. Tamamen şans işi
Gönül ektiğini biçmiyor, biçilene razı geliyoruz...
Teşekkür ederim...😌🌺
Rica ederim..
Cevap
17Cevap
Gönül ektiğini biçemez, öyle bir lüksü yok..
Sezen öyle demiyor ama..
İdentityKa büyüktür Sezenden.. 😂
Hop hop hop.. orada destur 😂😂ninen yaşında benim minik serçem ezdirmem..
Bir gün benim ile Sezen'in sözleri çelişir ise beni seçin.. 😅
Düşünmem gerek..😏
Sezen bile bu söylemime katılır, net.. Siz düşüne durun emi.. 😅
Olur..
Gönül hep ektiğini biçiyor ama ne yazik ki o gönüle layık insan zor bulunuyor.
Gönül her zaman ektiğini biçemiyor maalesef.. Bunun kıymetini bilen çok nadir insan var..
Hem gönül hem insan ektiğini biçer her zaman
Insanın başına gelen kötü şeyler ya işlediği bir hatanın bedelidir ya da hiçbir şey işlemediği halde karşına kötü bir şey çıkarilarak imtihana tabi tutuluşudur...
Herkes kendi doğasını yansıtıyor.
Geride bırakılan harabelerde hayalet olmayı kimse hak etmez.
Bişey olduğu yok nasip bu işler. Sadece fasulye tohumundan domates beklenmemeli ona dikkat edilirse iyi olur.
Benim gönlümün hiçbir geçmişi olmadı diyebilirim ve bunu kesinlikle hak etmedi.
Tarlada emeği olmayanın hasatta da hakı olmaz :) :)
Gönül ektiğini biçiyor olsa, kötü insanlar iyi insanlarla niye evlendin ki? Demek ki gönül ektiğini biçmiyor 🙄
Ektiğini biçmiyor maalesef. Daha iyileri de oldu daha kötüleri de. Bunu hak etmedim cümlesini iki şekilde de kurdum
Bazen hak edilmeyen sonlar olabilir, herkes için aynı şeyi söyleyemeyiz...
Sanmıyorum tertemiz sevdiğin karanlığa hapsededebilir
herzaman ektiğini biçemez maalesef
Gönül ektiğini biçiyor. Şaşmaz
Evet wynen oyledir
Ekinler hep Çürük çıktı
Farmville oynamıyoruz ki biçsin.
Aynen öyle
Tabi ki
Akışında gider
Kısmet bazen karşılıksız kalır
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?