Uzaktan meeafe ilişkim var?

Uzaktan mesafe ilişkim var ve sevgilim instagramdan beni görüyor beğeniyor sonradan açılıyor bana sonra sevgili oluyoruz 4 aylık ilişkimiz var ondan önce 3 kere sevgilim oldu 1 kez gerçekten aşık oldum ve güvenim kırılmıştı benimle bulustuktan bir kaç gün sonra terk etti eski sevgilim. Şimdi ki sevgilim ile ilişkimiz çok iyi diyorum ki neden daha önce karşıma çıkmadı bos bos insanlarla beni muhatap etti diyorum kendi kendime. Çok iyi birisi. Bazen se* hakkında konuşuyoruz. Kendisi erkek olduğu için daha çok arzuluyor ve istiyor doğal olarak. Bana dediki bulustugumuzda yapalımmı sevişelimmi. Bende dedimki yani ileri boyutta olmaz sadece öpüşürüz birde birbirimize elleriz daha ilerisi yok dedim ama beyefendi istiyor. Konuyu kapatıyorum. Kendisi benimle gelecek düşünüyor. (20 yaşında ben ise 17) o çalışıyor ben okuyorum. Bir dahaki ay buluşucaz ama eski ilişkim gibi sonuclanirsa korkuyorum. Onu kaybetmekten korkuyorum. Bana demişti ben senin karakterine aşık oldum. Ama yinede içimde kuşku var ne yapmalıyım?

Uzaktan meeafe ilişkim var?