Yalanımı affedebilir mi?

Biz bir uygulamada anonim olarak tanıştık. O da anonimdi ben de anonimdim. Ben biraz konuşuruz sonra zaten iletişimimiz kopar uygulamayı da silerim diye düşünüyordum. Öylesine sıkıldığım bir anda indirmiştim çünkü. Bu yüzden yalan söyledim okul hayatım hakkında. Ama işler beklediğim gibi bitmedi. Konuşmalarımız gün geçtikçe hem arttı hem de derinleşti. Durum böyle ilerledikçe içime sıkıntı düşmeye başladı. Onu tanıdıkça beğenmeye başlamıştım aynı şekilde o da bana ilgi duymaya başlamıştı. Sonrasında da numaralaşmıştık. Artık içimdeki sıkıntı dayanılmaz hale gelmişti. Onu kandırdığım için istemeden de olsa bunu yaptığım için kendimden nefret etmeye başladım. Çok söylemek istedim ama nasıl toparlayacağımı hiç bilemedim üstelik ilgim gün geçtikçe artıyordu ve haliyle korkumda artıyordu. Geceleri uyuyamaz oldum ve en sonunda itiraf ettim. Her şeyi göze almıştım çünkü o bunu hak etmiyordu ve benim en çok üzüldüm durumda buydu. Kendimi affettirmem için bana alan tanımasını istedim çok defa özür diledim. Kendimi olabildiğince anlatmaya çalıştım ama benden zaman istedi haklı olarak. Ben de yazana kadar yazmayacağımı söyleyerek düşünmesi için yalnız bıraktım. Belki yüz yüze olsak daha iyi olabilirdi çünkü farklı şehirlerdeyiz ama daha fazla bekleyemezdim. Sizce beni affedebilir mi? Gerçekten çok pişmanım ona da defalarca kez söyledim bunu. Şimdi ne yapmam lazım?
Yalanımı affedebilir mi?