Sevgilimin eski sevgilisini çok kıskanıyorum? güzellik önemli midir?

Ben 25 yasındayım ben hukuk bitirdim, çalışıyorum. Sevgilimin eski sevgilisi benden büyük 29 yaşında, o uzay mühendisliği okumuş Itüde, yurtdışında yüksek lisans yapmış ve şimdi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyor. Benden güzel bir kadın. Dans ediyor, yoga yapıyor, resim çiziyor falan.
Sorun şu ki, sevgilim bu kadından ayrıldıktan 1.5 ay sonra biz sevgili olmuşuz. İlişkileri 1.5 sene sürmüş ama bu kadın sevgilimi çok seviyormuş. Sevgilim benimle sevgili olduğundan beri bu kadınla hiçbir şekilde görüşmedi. Takipleşmiyorlar bile. Ama kadının karakterinde bir sorun olmadığını söyledi. İyi birisiydi, güvenilirdi aslında falan dedi. Bazı sorunları çok uzatıyordu bazen dedi.
Ayrılmalarının sebebi, sevgilimin bir öfke anında kadına bağırıp hakaret edip üzerine yürümüş. Kadın da durmadan kavga ettikleri için çok sevse de ayrılmış.
Durmadan o kadını dert ediniyorum kendime. Hem güzel, hem düzgün bir kadın, hem kariyeri iyi, hem hobileri var. İçimden bir his sevgilim beni sevse de sanki bazen aklına o kadın geliyor gibi hissediyorum. Sevgilimin beni sevdiğini biliyorum ama içinde bir pişmanlık var gibi geliyor.

Sevgilimin eski sevgilisini çok kıskanıyorum? güzellik önemli midir?