Aşk İlişkileri Canta göründüğünden buyuk geldi iade mi edeyim kullanilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok kadınsı duruyor gibi ben daha minimalist kutu şeklinde istemiştim ne diyorsunuz Canta göründüğünden buyuk geldi iade mi edeyim kullanilir mi? Cevapla Kadın Soruları İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birazkülbirazduman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Omzuma asamayacağım hiç bir çantayı kullanmam çünkü kesin kaybederim shs bence yaşına uygun değil. İade et derim 0 0 Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu da dursun yen8 de alabilirdin.Siyah olsa daha cekici olur 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Pahalı ya kullanmassam parama yazik Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Ozamn iade et guzel insan uygun bisey ve siyah renk iste Yorumla Soran 1 yıl Bakalım kbayl ederler iadeyi ins Yorumla Soran 1 yıl Görmeden almam daha Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Ederler.Bence sec al ya da carsidan al.Hangi sehir de yasoyorsum Yorumla Soran 1 yıl Ankara Yorumla uysalcocuk06 1 yıl İyimis Sıhye ve Ulus tarafinda bulabilirsin.Hatta persembe pazari oluyor Shye de her persemve orada cok uygun fiatli Yorumla Soran 1 yıl Kizilayda bakarım metro alti Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Hm ora da olur.Bu dedim 2 sine de bak. Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Siyah deri canta olsun daha kadinsi olur.Bu ara da ben de Ankara Yorumla Soran 1 yıl Kadınsı istemiyorum daha gencim djsjsj Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Genç kızssı bisi 😃 Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Misal Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Yorumla Soran 1 yıl Bunlar çok komik Yorumla Soran 1 yıl Minik Yorumla uysalcocuk06 1 yıl 😀. Yorumla
Hebeleeehübeleee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 86% 1 yıl Sapı biraz kısa ama şık bence kullanılabilir tarzına uygunsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Omuza da alınmaz bu hep elinde tutcan bence iade 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Elde de babane gibi çok büyük ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hele o fular kakmadi artik Yorumla
raif1923 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl kalsın seneyede kullanırsın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha tatlis seni Yorumla raif1923 1 yıl gülmene sevindim keşke herkes senin gibi olsa bazıları yanlış anlıyor Yorumla Soran 1 yıl Yav her şeyi çok ciddiye alırsak ohoo Yorumla raif1923 1 yıl değil mi Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Bu ne gurbetçi bavulu gibi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Jsjsjsjs lan çok doğru Yorumla Alessapl 1 yıl Hemen iade hemennn Yorumla Soran 1 yıl İade talebi olusturdum Yorumla Alessapl 1 yıl Helal lan yusufi Yorumla
eross18 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Çok büyük elinde güzel durmuyor 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya küçük olsa sık durabilirdi Yorumla eross18 1 yıl Evet ama gerçekten büyük kola takılma durumu yok mu Yorumla Soran 1 yıl Kol askısı var Yorumla eross18 1 yıl Elde değil kolda kullan bence daha şık durabilir tabi görmeden yorum da yapamam ama buna benzer bu renge yakın bir elbise ile şık durur Yorumla Soran 1 yıl Nick ya iade talebi oluşturdum. Orta yaş evli kadın işi djdjdj ben çok gencim. Yorumla eross18 1 yıl Bu genç yaşında çanta soldurmasın taşıyarak 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kısmet kapatmasin sjjsjd geçen düğünde kolyen yeni gelin gibi dediler hemen çıkardım snsnwj Yorumla eross18 1 yıl Kısmetin de kapanmaz be ama duvar gibi de durmasın 😂 Yorumla eross18 1 yıl Kitaplarını sevdim Yorumla Soran 1 yıl Güzeldir kitaplarim şimdi de ders calismaya başlıcam jsjsj Yorumla eross18 1 yıl Merak ettim neler var orada Yorumla
m Şişkolettaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cok garip bir çanta 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya içime sinmedi Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 103% 1 yıl Hayır gayet hoş görünüyor sen begenmiyormsun 0 0 Yorumla
amokachi006 Takip Et Xper 5 Yaş: 108 , eic 47% 1 yıl yasın kac ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 24 Yorumla amokachi006 1 yıl evet yasına göre bi tık agır gibi Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 35 , eic 34% 1 yıl Kullan geç 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama çok para verdim içime sinmedi dolapta kalırsa yazik Yorumla bunasııladam 1 yıl Koluna tak dolaba koyma yakışmış Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İade ederdim benn 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anne çantası gibi kocaman dimi ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaniii oyle biraz, hic begenemedim Yorumla
depresifenfeksiyon Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Hoş durmuş... 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Benim içime bi sinmedi gibi rmin değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Omzuma asamayacağım hiç bir çantayı kullanmam çünkü kesin kaybederim shs bence yaşına uygun değil. İade et derim
Bu da dursun yen8 de alabilirdin.
Siyah olsa daha cekici olur
Pahalı ya kullanmassam parama yazik
Ozamn iade et guzel insan uygun bisey ve siyah renk iste
Bakalım kbayl ederler iadeyi ins
Görmeden almam daha
Ederler.
Bence sec al ya da carsidan al.
Hangi sehir de yasoyorsum
Ankara
İyimis
Sıhye ve Ulus tarafinda bulabilirsin.
Hatta persembe pazari oluyor Shye de her persemve orada cok uygun fiatli
Kizilayda bakarım metro alti
Hm ora da olur.
Bu dedim 2 sine de bak.
Siyah deri canta olsun daha kadinsi olur.
Bu ara da ben de Ankara
Kadınsı istemiyorum daha gencim djsjsj
Genç kızssı bisi 😃
Misal
Bunlar çok komik
Minik
😀.
Sapı biraz kısa ama şık bence kullanılabilir tarzına uygunsa
Omuza da alınmaz bu hep elinde tutcan bence iade
Elde de babane gibi çok büyük ya
Hele o fular kakmadi artik
kalsın seneyede kullanırsın
Ahaha tatlis seni
gülmene sevindim keşke herkes senin gibi olsa bazıları yanlış anlıyor
Yav her şeyi çok ciddiye alırsak ohoo
değil mi
Bu ne gurbetçi bavulu gibi
Jsjsjsjs lan çok doğru
Hemen iade hemennn
İade talebi olusturdum
Helal lan yusufi
Çok büyük elinde güzel durmuyor
Evet ya küçük olsa sık durabilirdi
Evet ama gerçekten büyük kola takılma durumu yok mu
Kol askısı var
Elde değil kolda kullan bence daha şık durabilir tabi görmeden yorum da yapamam ama buna benzer bu renge yakın bir elbise ile şık durur
Nick ya iade talebi oluşturdum. Orta yaş evli kadın işi djdjdj ben çok gencim.
Bu genç yaşında çanta soldurmasın taşıyarak 😂
Kısmet kapatmasin sjjsjd geçen düğünde kolyen yeni gelin gibi dediler hemen çıkardım snsnwj
Kısmetin de kapanmaz be ama duvar gibi de durmasın 😂
Kitaplarını sevdim
Güzeldir kitaplarim şimdi de ders calismaya başlıcam jsjsj
Merak ettim neler var orada
Cok garip bir çanta
Evet ya içime sinmedi
Leptop çantası gibi olmuş bence 😊
mimar proje çizim çantası gibi
Hayır gayet hoş görünüyor sen begenmiyormsun
Ayna çatlamış olabilir bence😊
Anneanne çantası gibi
yasın kac ki