Yasak aşk klasmanına girdiğimizde karşımızdaki insanın evli olması ve eşinin yerine sizi tercih etmesi, onunla beraber bir yasak aşk yaşamak size de heyecan veriyor mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yasak aşk klasmanına girdiğimizde karşımızdaki insanın evli olması ve eşinin yerine sizi tercih etmesi, onunla beraber bir yasak aşk yaşamak size de heyecan veriyor mu?
Benimkisi aşk değil cinsel kaçamak yaşamak istiyorum çalıştığım ortamda birisi var arada hayal ediyorum istemsizce hayal ediyorum nedeni anlamadım
Onun sana tavrı nasıl acaba
Soğuk davranıyor ama çekim sağlayıp yapmasını istiyorum bi taraftan da istemiyorum
Ne istediğine karar ver be biladerim
Sende haklısın ama karamsar isterim aslında
Evli mi kendisi
Evli
Tavla o zaman
İşte az biraz şey görsem yapacağım ama yok
Hmmm cilveli bi şey mi
Sayılrı
Eşinin yerine birini seçmesi değer vermek değil aksine değersizlik tır. Çünkü aldatmanin nedeni sebebi cinsiyeti yoktur. Şerefsizliktir. Bu skeidle hayal etmek bile insanın kendisine duygualra ihaneti ve karaktersizligidir
Genelde evlilerle etkileşim kuruyorum da ondan sorayım dedim😄
Evli ya da bekar fark etmez. Sonuçta sevgili falan olacak halim yok. Vur geç olayında karşı tarafın medeni durumuyla ilgilenmem, evli olması daha iyi olabilir çünkü bulaşık olmaz.
Bence de
Yasak aşkla işim olmaz, kocam olmadan asla.
Kocanızla mutluluklar efendim
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?