yaşı önemli değil artık hayatı yaşamak istiyorum bana maddi destek verecek birini istiyorum ama nasıl bulacağım hakkında bi fikrim yok çok zengin biri olmalı normal düzeyde değil
Ya bana destek olacak birini nerde ve nasıl bulurum?
Niye birini bulma peşindesin. kendin niye çalışmıyorsun. cok şükür bir kere olsun böyle düşünmemisimdir. ben annemden babamdan bile 5tl bile istememisimdir. Hep kendim çalıştım kendime baktım. zamaninds çok zengin biriyle evliydim. harclik desen yediğim içtiğim.. canım ne isterse alırdım yerdim. ev süperdi fakat mutlu değildim. hic bı zamanda parada gözüm olmadı harçlıklarimi geri verirdim hiçte istemezdi eski eşim. parayl işim yoktu. paraci biri olsaydım asla o evi terketmezdim gidende ben oldum. iiyikide olmuşum. Şu an çok çok mutluyum elhamdülillah.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
senin hayatından banane ben tavsiye istedim sen burada kendi hayatını anlatıyorsun herkes seninle aynı düşünemez ben böyle istiyorum saaaa naa neee
Arkadaş sen burada tutup sananee diyemezsin. ortalığa soru atiyosun cvp gelince sanane noldu işinemi gelmedi. ben sana hayatımı anlatsam roman olur. surada örnek vermişim ve öneri vermişim.. işine gelmeyen cvp olunca sanane bananeler başlıyor raahtsiza bak
Klasik kendi kazancını elde edemeyen , istedigi hayatı sadece rüyasında görebilecek durumda bir bireyin (birey olamamış) kendini pazarlama ve enayi bulma arayışı vol. Bilmem kaç ! Takıl buralarda bukursun bi enayi