Başta kırmayayım diye kibar konuşuyordum anlamıyor o dilden ama bu dilden de anlamıyor galiba

Başta kırmayayım diye kibar konuşuyordum anlamıyor o dilden ama bu dilden de anlamıyor galiba
cicegim simdi olay bu senden bir aralar cok sıkılmıs, cok sogumus illallah getirmissin ve senin g*tune tekmeyi basmis ve sonrasinda baskasiyla konusup o kadar cantada keklikleri deneyip test edip kandirip kullanip denemis konusmus tabi bu kodumun s4l4gina yuz veren yok g*tunu kaldiran ilgi veren yok olmadi aha dedi bir tane enayi vardi ben ona yazayim birde onda sansimi deneyim dedi döndu dolasti tekrardan kurkcu dukkanina geri dondu iste olayda boyle patladi yani (istedigini elde edemeyince diger enayileri boş ver etti istedigini sende bulup seninle konusmak istedi) bu kadar net
Cevap
3Cevap
neden istemiyorsun onu peki merak ettim sadece soru
Birbirimize çirkin şeyler yaşattık buraya yazmiyim. Olmaz artık bizden
hmm anladim o zaman ṣöyle yap bence eğer bidaha yazmasını istemiyorsan
diyeceklerini dinle
çünkü bu tipler hırs yapıyor yani sana istediklerini söyleyip anlatamayınca içlerinde kalıyor ve tamamlayıp bitiremiyorlar
Kız bu kadar gururunu ayak altına aldıysa sana söylemek istediği biṣey vardır mutlaka.
Tabi sen bunu bile istemeyebilirsin hakkın elbette ama iṣte böyle ara ara gelip seni darlayacak haberin olsun
Demiyim diyorum da bu kadınla biz birbirimizi karşılıklı aldattık, o bana geçirdi boynuzu ben ona mis gibi. E bu saatten sonra ortada ne gibi bir hissiyat olabilir? Birbirimizi görmemek görüşmemek daha hayırlı işte ne açıklama yapacak ki zaten? İzahı mı var durumumuzun
hmm anladim ama demek ki onun midesi kaldiriyor hala seni
garip iliṣki neyse
Ne yapmaya çalışıyor ki anlamadım bende tabi aranızda geçenleri bilmiyorum
reis çok soğukkanlısın alkışladım
İlgim vardı artık bitti neyi zorluyor ki
Cevap verme. Uzaklaşır.
Seviyor seni
Hasta gibi davranıyor
Acta icini döksün bari, yazik
Kavga etmeye arıyor ne iç dökmesi ben de çöp kutusu değilim
Oo ozaman bir şey yazma, susar
Ayyy yaz ya uzme kadini