Yanınıza huyunuza herşeyinize uyanı mı? peşinizden koşan size yol su elektrik asfalt olanı mı seçersiniz?

Yanınıza huyunuza herşeyinize uyanı mı? peşinizden koşan size yol su elektrik asfalt olanı mı seçersiniz?
Bana kalırsa tek taraflı olmamalı bu düşünce. Kendime yakışan biraz bencilce bir tutum. Mağazadan kıyafet seçme mantığı ile kendime yakışan dersem bu sanki sadece benim tercihim gibi olur. İkimizde birbirimize yakışmalı fiziksel ve ruhsal uyum içinde olmalıyız.
Kafamın uyuştuğu, tarzını ve yapısını beğendiğim, fikirleri ve düşünceleri benimle uyumlu, karakteri sağlam ve oturmuş, zeka seviyesi yüksek olmalı..
Katılıyorum
teşekkür ederim..
Rica ederim..
Tabiki kendime yakışanı seçerim.. Düşüncelerim, huyum, suyum uyumlu olmalı.. Zeki, nerde nasıl davranmasını bilen karekter sahibi, kadınına değer veren adam gibi adam olanı seçerim.. Aksi bana yakışmaz..
Ne güzel kelam..
Teşekkür ederim.. ☺️
🎈🎈❤️
Teşekkürler canım.. 😍
Rica ederim 🐰💐
Kendime yakışan çünki yapışan bir zaman sonra bayıyo ben mesela platonik olduğum zamanda aşık olduğum kişi bana aşık olunca soğuyorum çok garip evet ama bende bilmiyorum
Değişik 😂
Cevap
17Cevap
Kendime yakışan zor bu zamanda yok yakama yapışanlada isim olmaz.
Öyle cidden..
Bencede güzel soru sormuşsun
Teşekkürler 🎈
Ricalar 🌹
Aklıma ve kalbime yatanı seçerim..
Kalbiniz mi😂🙄🙄🙄ne zaman kalp naklî yaptılar ya?
Benim kadar duygusal bir karaktere böyle kelamlar, şaşırtıcı.. 😂
Tamam tamam yaşınız için ağır kelamlar mazallah..😂😂😁sitenin en büyük kalbi sizin 😂😂
Gençliğimin baharından yazıyorum bu cümleleri.. 😂 Kalbim de büyük değil, ufacıktır.. 😅
Ben kendime yakışanı yaparım her zaman için.. ve onu seçerim.. yakama yakışanlar genelde bela oluyor bu hayatta.. yani insan olarak değil de şanssızlıklar.. ama ben kendi duruşumu bozmuyorum beni zorlamadıkça
Yakama yakışan beni her zaman ürkütüyor. O yüzden yanıma yakışsın normal insan olsun yeter bana.
Aaa güzel soru tercihi genelde ben yaparim ama illa biri cikar tercihinide yaptirir bana diyim
Teşekkürler 🙂
Bana yakışsın yeterli. Yakama yapışınca ben bir gerginleşiyorum çünkü. :D
Tabiki kendime yakışanı seçerim..
İnsan kendi yakasını yapışanı seçebilir mi hiç bebeğim
İkinciyi seçtim. Ama ilk kriterleri de karşılıyormuş
Ben kedileri seçiyorum
Kendime yakışanı tercih ederim 😀
Kendime yakışanı
Yakışanı seçerim :)
Aklıma taktığımı seçerim😀
Kendime yakıştırdığımla ilgileniyorum.
Kimden keyif aliyorsam onu 😂
Kendimize yakisani
Uyum yakaladığımı
Kendime Yakışanı
Herkes kendine yakışanı yapar
Herkesten vebalıymış gibi uzak duruyorum..
Kendime yakışanı seçerim
Benim beğendiğim
Kendime yakışan
Kendime yakışani daima seçerim
yanına yakışan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?