Heryerden engelliyor sürekli, ne yapmalıyım?

Merhabalar ben 30 yasinda bir kadinim 1 kizim var esimden ayrildim uzun yillar oldu ayrilali. Suanda Bir sevdigim var Kiskandigim icin engelledi 5 yildir birlikteyiz ama surekli engelliyor sonra aradan 2 3 ay geçince kaldırıyor. Ama cok aci cekiyorum. cok da seviyorum. Söyle birseyde var normal olduğumuzda yakınlaşmak istiyor. Engeli kaldırdığında da özledim yazıyor benden surekli biseyler bekliyor. Yoruldum gerçekten evlenelim dedi nasılsa evlencez diye hersey bekliyor benden. Aileler tanıştı durumum yok diye evliliği erteliyor. Nasıl yapmam gerekiyor yaşanmışlıklar var. Kizimin babasi oldu bebeklikten tanıyor kızımda onu çok seviyor oda kizimi cok seviyor. Oda 30 yasinda. Iliskimiz 25 yaşından beri böyle bi tavsiye verin nolur. Son mu vermeliyim beklemelimiyim. Başka birine de güvenemem ona kizim konusunda güveniyorum. Asla yanlışını görmedim. . Ben cok kıskanıyorum ne geldiyse de kıskançlığımdan geldi. şu an son mesajı şu şekilde yazdı...

" ben yapamıyorum senin bu kafanda kurup çözmelerine saçma sapan triplerine dayanamıyorum yeter artık bunun ilerisi olucağınada inanmıyoruz o yüzden sen yoluna ben yoluma kaç oldu kaçkere hep aynı yere geliyoruz gerek yok güle güle konuşmayalım uzatmayalım"

dedi ve engelledi. Sizce ne yapmalıyım. 😒😒
Heryerden engelliyor sürekli, ne yapmalıyım?