Evli iken başkasından hoşlanan var mı?

Evliyim ama mutlu değilim. Eşimle 3 senedir evliyiz 1 buçuk yaşında oğlumuz var ama kendinden o kadar soğuttu ki, nerdeyse yapmadığı hata kalmadı. Aldatma, kumar, eve sarhoş gelme, şiddet hepsini gördüm kendisinden. Sevgi ilgi desen zaten yok, ayrılmak istedim bir çok kez ama ailem hep karşı çıktı çocuk var diye. Mecbur evliliği o şekil devam ettiriyorum.

Ben yokken kumara evin eşyalarını satıp bastığı için işe girmek zorunda kaldım. Evimde bir yatak bir koltuk bile kalmamıştı hatta halılar bile. Girdiğim işte bir çocukla tanıştık benden 4 yaş felan büyük bana karşı çok iyi ilgili, sürekli beni güldürüyor, onunla vakit geçirmekten çok keyif alıyorum. İş çıkışı beni eve hep o bırakıyor arabada sohbet muhabbet çok güzel geçiyor. Bir gün bununla baya yakınlaştık sarılma el ele tutuşma öpme gibi (cinsel ilişki olmadı) o günden beri aklımdan çıkmıyor sürekli onu düşünüyorum. İşin kötüsü o da evli berbat bir durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum (o da eşiyle mutlu değil) yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım.

Evli iken başkasından hoşlanan var mı?