Aşk İlişkileri Okulda bir hocam var benden etkileniyor cok dikkat cekiciyim diye? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Okulların kapanmasına 2 ay kaldı bir daha göremem onu😭 napsam kudursa ki Güncellemeler1 yıl Mantıklo şeyler söyleyin Okulda bir hocam var benden etkileniyor cok dikkat cekiciyim diye? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ebrununkaleminden Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl 10 yıl sonra kendine aptal dememek için uzak dur kızım. Tecrübe ile sabit 😂 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Sen de mi yasadıb Yorumla Cebeufuk 1 yıl Aptallık kısmı ne Yorumla Soran 1 yıl neden pismanlık söyler misn Yorumla ebrununkaleminden 1 yıl O yaşta mantıklı kararlar vermen zor. Yanlış bir şey yapma. Yorumla Soran 1 yıl Amacım dikkat cekmek Yorumla ebrununkaleminden 1 yıl Ona da gerek yok. Karakterli ol. Karakterli ol derken yanlış anlama. Kendine yakışanı yap. Etkilemek için saçma hareketlere girme. Yorumla
Cebeufuk Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 89% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Okulun bitiyor mu yoksa yaz tatili mi 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Bitiyor Yorumla Soran 1 yıl Sonnsenem Yorumla Cebeufuk 1 yıl Bakire misin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cebeufuk 1 yıl O zaman kaşınma bence.. ama illa diyorsan, gitimine falan bakmalıyız Yorumla Soran 1 yıl Bakma o bakıyoor zatenn Yorumla Cebeufuk 1 yıl Bakamalıyız derken sen tabsşye sormadın mu… bu konular ğstünde durmalıyız manasında Yorumla Soran 1 yıl Güzeliö balık etlyiim zaten Yorumla Cebeufuk 1 yıl Ok Yorumla
Fahri9595 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Amacın ne onu mu arzuluyorsun cinsel anlamda 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Fahri9595 1 yıl Yaşın kaç ve öğretmeninin Yorumla Soran 1 yıl 38 Yorumla Fahri9595 1 yıl Senin peki Yorumla Soran 1 yıl 18 Yorumla Fahri9595 1 yıl Ben olsam seni arzulardım bence o da öyledir kesin Yorumla Soran 1 yıl Güzelim fizigimde balık etliyim Yorumla Soran 1 yıl Ever öyle okul bitinxe yazar mı Yorumla Fahri9595 1 yıl Taş gibi 😁 Yorumla Fahri9595 1 yıl Sinyal verdi mi hiç sana yoksa neden yazsın ki Yorumla Soran 1 yıl Evet kızarıyor nefes alıs verisleri değisiyior Yorumla Soran 1 yıl Ama benimle konusmuyor zaten asiri belli beni istedigi ama evli Yorumla Fahri9595 1 yıl Merak ettim bu hikayeyi bana yazsana Yorumla Soran 1 yıl Olr Yorumla Soran 1 yıl Bak kutuya Yorumla Fahri9595 1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hocanı rahat bırak. Mezun olunca unutursun 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Ne alakaaa o bana yazar mj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belli olmaz. Benim peşimde olan bazıları da var. Yorumla Soran 1 yıl Sen kimsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha bende başka bi teacher im Yorumla Soran 1 yıl Ne teacher i Yorumla Soran 1 yıl Lise de mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ortaokul. Lise olsa anlarım da burada bile saran oluyor Yorumla Soran 1 yıl Oha pedo musun Yorumla Soran 1 yıl O kadarda değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben değil. Bana ulaşmaya çalışan var diyorum. Kafayı mi yedin Yorumla Soran 1 yıl Ay pardon cidden o yasta da cüs Yorumla Soran 1 yıl Yazar mı bana ya Yorumla Soran 1 yıl Ben gidince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte bende çüş diyorum bazen. Yazabilir de bilmiyorum onu bakış acısına bağlı. Ben olsam yazmam etkilensem bile Yorumla Soran 1 yıl Ama niye Yorumla Soran 1 yıl Lise de resit olucam yani öyle düsün resitin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hevesin geçici olduğunu düşündüğüm için. Yorumla Soran 1 yıl Olsun gecene kadae hevess aliriz hem belki gecmesi de uzun sürer Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım. Konuşmak ister misin peki arada durumu anlatırsın falan Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizlide çıkıyorum yaz istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 yıl sonra kendine aptal dememek için uzak dur kızım. Tecrübe ile sabit 😂
Sen de mi yasadıb
Aptallık kısmı ne
neden pismanlık söyler misn
O yaşta mantıklı kararlar vermen zor. Yanlış bir şey yapma.
Amacım dikkat cekmek
Ona da gerek yok. Karakterli ol. Karakterli ol derken yanlış anlama. Kendine yakışanı yap. Etkilemek için saçma hareketlere girme.
Okulun bitiyor mu yoksa yaz tatili mi
Bitiyor
Sonnsenem
Bakire misin
Evet
O zaman kaşınma bence.. ama illa diyorsan, gitimine falan bakmalıyız
Bakma o bakıyoor zatenn
Bakamalıyız derken sen tabsşye sormadın mu… bu konular ğstünde durmalıyız manasında
Güzeliö balık etlyiim zaten
Ok
Amacın ne onu mu arzuluyorsun cinsel anlamda
Evet
Yaşın kaç ve öğretmeninin
38
Senin peki
18
Ben olsam seni arzulardım bence o da öyledir kesin
Güzelim fizigimde balık etliyim
Ever öyle okul bitinxe yazar mı
Taş gibi 😁
Sinyal verdi mi hiç sana yoksa neden yazsın ki
Evet kızarıyor nefes alıs verisleri değisiyior
Ama benimle konusmuyor zaten asiri belli beni istedigi ama evli
Merak ettim bu hikayeyi bana yazsana
Olr
Bak kutuya
Tamam
Hocanı rahat bırak. Mezun olunca unutursun
Ne alakaaa o bana yazar mj
Belli olmaz. Benim peşimde olan bazıları da var.
Sen kimsin
Ahaha bende başka bi teacher im
Ne teacher i
Lise de mi
Ortaokul. Lise olsa anlarım da burada bile saran oluyor
Oha pedo musun
O kadarda değil
Ben değil. Bana ulaşmaya çalışan var diyorum. Kafayı mi yedin
Ay pardon cidden o yasta da cüs
Yazar mı bana ya
Ben gidince
İşte bende çüş diyorum bazen. Yazabilir de bilmiyorum onu bakış acısına bağlı. Ben olsam yazmam etkilensem bile
Ama niye
Lise de resit olucam yani öyle düsün resitin
Hevesin geçici olduğunu düşündüğüm için.
Olsun gecene kadae hevess aliriz hem belki gecmesi de uzun sürer
Anladım. Konuşmak ister misin peki arada durumu anlatırsın falan
Olur
Gizlide çıkıyorum yaz istersen
Aç önünü