Ben tarafçı değilim. Cinsel aldatmayı anlamam ama duygusal ihtiyaçları karşılaşanmamış olduğu sürece birinin aldatması kısmını anlarım. Yani sevgi, ilgi gibi duygusal ihtiyaçları karşılanmayacaksa birinin ilişki de yapmasın kimse. O zaman dediğini düşünüp ben de e zaman adam gibi olsaydın /kadın gibi olsaydın da yapmasaydı derim ama insan kendi cinsel ihtiyacını kendi de karşılar isterse. O yüzden onu anlamam. O onun karaktersizliği, içinde varmış diye düşünürüm.
Cinsel ihtiyacı da kendinin karşılaması olayı çözmez ki. Mesele fiziken rahatlamak mı yoksa arzulandığını hissetmek mi? Yani aslında yine ilgi meselesine geliyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden evli erkekler başkasını sevdiğinde böyle güzelleme yapılırken kadın başkasına âşık okunca sokak kadını olmuş şarkıda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Esra Erol daha iyi bilir :D
😂😂Hemen arayıp soruyorum
Ergenliğim geldi aklıma ne dinlerdik hahaha 😄
😂😂İkinciyi ben de ergenken dinliyordum. Diğerini bu sitede öğrendim.
Sigara yakıp dinlemeye gidiyorum 😂😂😂
Evlilerin boșanmadan başka birini sevmeye hakkı yok
Adaletsizlik zihinlerin derinlerine işlemiş
Kesinlikle 😃
Üstelik Kadının başkasına aşık olması, o aşkı veremeyen erkeğin utancı olması gerekirken ☺️
Ben tarafçı değilim. Cinsel aldatmayı anlamam ama duygusal ihtiyaçları karşılaşanmamış olduğu sürece birinin aldatması kısmını anlarım. Yani sevgi, ilgi gibi duygusal ihtiyaçları karşılanmayacaksa birinin ilişki de yapmasın kimse. O zaman dediğini düşünüp ben de e zaman adam gibi olsaydın /kadın gibi olsaydın da yapmasaydı derim ama insan kendi cinsel ihtiyacını kendi de karşılar isterse. O yüzden onu anlamam. O onun karaktersizliği, içinde varmış diye düşünürüm.
Cinsel ihtiyacı da kendinin karşılaması olayı çözmez ki. Mesele fiziken rahatlamak mı yoksa arzulandığını hissetmek mi? Yani aslında yine ilgi meselesine geliyor
Valla gayette iyi çözüyor. Bahane herkeste var. Hiç sevmeyen insanlar da arzuluyor ona bakarsak.
Her şey cinsellik değil. Yaşanmadan da duruluyor. Kimse ölmüyor yaşamadığı için.
Yaşanmadn duruyor orası öyle. O konuda bişey demem. Cinsel aldatmanın bahanesi olamaz. Keyfi bişeydir