Ben bakmıyorken bakan kız?

İş yerinde bir kız var ve ben günde 4-5 kere filan görüyorum bu kızı. Normalde daha önce hoşlandığım birisi olmadı ama neden bilmiyorum bu kızı görünce çok tuhaf oluyorum. Bu yüzden biraz yolunu filanda gözleyip geçerken baktığımı belli ediyorum yani. Ben kendisini biraz araştırdım ama pek güvenilir olmayan bir kaynaktan kesin olmayan bir sevgilisi var lafını duyup bakmayı kesmiştim. Şimdi olay şu ki ben bu kıza bakarken bu kız bakmıyor ama işte son saniye bi' baş çevirip kontrol etme tarzı şeyler yapıyordu. Bakmayı bıraktığımda ise bu sefer onu direkt bana bakıyorken yakalıyorum. Ben bakınca ise yine başını çeviriyor bakmıyor filan ama mesela odaya girecek diyelim girmeden bi' benim olduğum tarafa bakıp kontrol ediyor. Bu olayda birkaç aydır devam ediyor yani. En son sevgili muhabbetinden ayıptır diye bakmayı bıraktım ama dediğim gibi bu seferde daha önce bakmadığı kadar dik baktığı oldu ve baktığımda başını çevirmediği de oldu. Farklı farklı konumlardan arka arkaya bakıyor muyum diye kontrol ettiği de oldu. Şimdi ben bu kızla konuşmalı mıyım? Amacı nedir anlayamıyorum gerçekten. Sevgili muhabbeti olmasa daha önce konuşmuştum çoktan çünkü bende ilk kez birinden hoşlanıyorum yani ve sevgilisi varsa direkt red yemek istemiyorum gidip. Bakmayı bıraktım ama bu seferde sevgili muhabbeti doğru değilse ve bir umut varsa ben bakmayı bıraktım diye olay başlamadan bitsin istemiyorum. Ha hoşlandığımın da baya farkındadır onu da söyleyeyim. Ek olarak başkasına veya başka tarafa bakarken vs de görmüyorum direkt teyit edecek bazı şeyler yaptım yani. Ben neredeysem bakış o tarafta yani ama hep uzaklaştıktan sonra.

Güncellemeler
11 ay
Başaramadık arkadaşlar. Özellikle son iki haftada kaçamak olan bakışları baya direkt olarak bakmaya dönmüştü ve birkaç kerede direkt etkileşime geçip selamlaşma gülümseme tarzı şeyler yaşamıştık. Bende artık benden bir adım beklediğini düşünerek artık yanına gidip tanışmak istedim ama iş yerinde kendisi ile yüz yüze konuşmak neredeyse imkansız ve 2 hafta uygun bir ortamda denk düşemeyince daha da geç olmaması için instagramdan istek gönderdim.
Güncellemeler
11 ay
Ama bir günü geçmesine rağmen ne kabul etti ne reddetti ve instagramı aktif kullanan birisi olduğunu biliyorum. Kullandığım kullanıcı adı ve resimde bana ait olduğu için kendi kendime gelin güvey oldum diye yorumluyorum durumu. Profile girip kim bu diye bakmamış olmaması imkansız geliyor gözüme yani bilemiyorum.
Ben bakmıyorken bakan kız?