şüphelendim diyorsun ama severek evlendiyseniz ve sana karşı saygısı hatta ne bileyim yemek bile yapiyorsa sana hala bir sıkıntı yok demektir sen her kadınla kendi karını bir tutma
yani sen bir video izliyorsun ve karımdan şüphelendim diyorsun öncelikle karının hiç ters hareketleri oldumu sana ya da ne bileyim şüphen bile saçma yerde oluşmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani her şeye de inanmamak gerek ama aldatmalar artışta galiba
Vallah güven kalöadı
Kadınların önü açıldı şeytanla beraber kimse tutamaz onları evlilik vs bunlar kağıt üzerinde sadece güven samimiyet yok
Aynen öyle
Doymaz kadınların çoğu artık ülke krhneye dönmüş ücretli ücretsiz
Öyle napsak olmuyor
Kadınlar haddini bile aşıyor bazı canım hemcinslerimiz amsalak olduğu için kalkıyor bi yerleri kadın kız vs
aynen avrupada daha azdır
Zaten Avrupa'ya özendikleri için bu haldeler istisnalar var tabiki insanlar nefsinin peşinde inanç yok
Ama avrupada daha az aldatıyolar inan burada dindar kadınlar daha çok aldatıyor
Bu ülkede müslüman kalmadıki sadece adı müslüman sözde diliyle kalben samimiyet yok
Vallah öyle artık kimseyee güven kalmadı kimse karısına güvenemeiyor
Aldatma değil sadece dolandırıcılık yalan hırsızlık vs hepsi var
Aynen ya haberlerde neler görüyoz
Eşin çalışıyor mu veya ev hanımı farketmez öyle erkeklerde var baştan çıkarıp kanına girmeye çalışan
Ev hanımı
Sosyal medya vs bunlar da sebep komşun olabilir
Nasıl
Dedektif tut kamera koy eve tel kontrol et
O kadar değil
Şüpheleniyorum dedin
O kadar değil.
Sana ilgisi nasıl
Gayet iyi
Ozamn sorun yok
Eve internetten sipariş veriyomusunuz
Gezermi eşin sen yokken çarşıds vs
Gezer
Oooo ooo ozamn iş değişir esnaf vs numara vermediğini görüşmediğini nerden bilcen işyerinde buluşuyor belki müşteri gibi
O kadar düşünmeye gerek yok
Gördüğümü söylüyorum çok var evli pastanede cafede börekçi de evli dert anlatiyo vs muhabbet sohbet sonra içeri geçiyorlar
Sen bilirsin
Birinin gunahini aldigina gore insalllah aldatilirsin hak ediyorsunnnnnnnn
Neden öyle dedin
Genelleme yapan erkekkklerden neffffffret ediyorummmmmmmm
O videoya yapan bir kadındı haberin olsun
bir video izledin diye karının günahını mı alıyorsun?
Yok ya
şüphelendim diyorsun ama severek evlendiyseniz ve sana karşı saygısı hatta ne bileyim yemek bile yapiyorsa sana hala bir sıkıntı yok demektir sen her kadınla kendi karını bir tutma
Yok karımı zaten seviyom. Hatta baya iyi davranıyom sadece videoda gördüm
yani sen bir video izliyorsun ve karımdan şüphelendim diyorsun öncelikle karının hiç ters hareketleri oldumu sana ya da ne bileyim şüphen bile saçma yerde oluşmuş
Oldu olmasa düşünmem
peki
Ayrıca karıma hiç kaba davranmam
şimdi anlatmak istermisin bilmiyorum ama karın senin güvenini kırıcak ne yaptı?
Burdan olmaz
peki ama gizlisin zaten neyse
Zaten yazamıyom
Şüpheli hareketleri var mı
Var
Ne gibi mesela