2.5 yıldır bir kızı seviyorum kız bana sürekli umut verip kapısında bekletiyor tam sevgili olucaz dedim gitti keko 1.65 boyunda obez çirkin ağır kürt ağır abi saygısız şiddet bağımlısı bir çocukla sevgili oldu ben ise kibar beyefendi gördüğülü fiziği idare edecek kadın ruhundan anlayan şiddetten uzak duran ağzı lafta yapan eğlenceli yakışıklı kara kaşlı kara gözlü uzun olmasamda 1.70 boyunda olan bir erkeğim sevdiğim kiz beni red edip böyle bir faydasızla sevgili oldu ve bu çocuk sevdiğim kıza kıskançlıktan şiddette uyguluyor hala ama onu seviyorum diyor bir kız neden kendini böyle mahveder
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhtemelen çok sevgili tecrübesi olmamıştır ve o tarz keko bir erkeğin adam olacapını düşünüyordur. Babasal sorunları var ise ona tanıdık gelen karaker tarzı o ve sen ona yabancı geldiğin için korkutucu oluyorsun çünkü öğrenilmesi gereken bir gizemsin ama öteki tarafı biliyor. Zaman geçtikçe ve senin gibileri toplumda tanıdıkça pişman olacaktır. Keko erkekler çok ısrarcı oluyor sen ise dediğin gibi birisi isen çokta ısrarcı olmazsın. O tarz kızlar ısrarcı olan erkeğin kendisini daha çok istediğini sevdiğini düşünür. Ya sende ısrarcı olup onun seni tanımasını sağlayacaksın ya da pişman oluşunu izleyeceksin. Türkiye'deki çoğu kız keko sevmiyor onlara bu tanıdık veya merak ettirici geliyor. İlk ilişki gibi sevgililiklerde ise o erkeklere kanıyorlar kekoların ne kadar manipülatif ve göz boyayıcı olacağını tahmin bile edemezsiniz. Yani çoğu kız keko sevmiyor. Bir masala kapılıyor ve sertçe yere çakılıyor.
Bunları nerden bildin şu an şaşırdım babası ile gerçekten sorunları var ama ben çok ısrarcı oldum yinede istemedi birde bu çocuk işsiz güçsüz bense çok güzel paralar kazandığım halde beni red etti
Çünkü öyle oluyor. Senin çok ısrarcı dediğin şey ile bir keko eğitimsiz erkeğin ısrarı aynı değil. O tarz erkekler aşırı manipülatif ve göz boyayıcı aşırı takıntılı sürekli yazar dururlar kızdan ilgi alamazsa takıntı yapar bunu oyuna çevirirler baba sorunu olan kızlar ise bu tarz erkekler vazgeçmeyince babamın aksine beni gerçekten seven birisi var der bir erkeğin şevkatini kızlar ilk babadan alır ama eğer alamazsa başka erkeklerde ararlar. O kız babası gibi belkide babasından daha kötü bir erkeğin şevkatini alabildiği için mutlu ve diğer tüm kusurlara gözleri bu yüzden kör oluyor. Sen ise ona yabancısın sevme tarzın konuşma tarzın o kızın hayata geldiği ilk andaki erkek modeli ile çok farklı. Eğer seni tanırds gerçekten sever ama ilk başta tanıması senin sevme tarzını sevmesi gerekir.
Bana peki ne önerirsin şu an vazmigeçmeliyi.
Eğer daha nazik kibar okumuş eğitimli insanları tanırsa muhtemelen o erkekle çıktığı için büyük bir utanç duyar çünkü dünyanın o tarz erkeklerden ibaret olmadığını onu başkalarının da sevebileceğini anlar
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Benim kişisel olarak tavsiyem bu tarz kızlar kararsız oluyor çünkü hem bir yanda tanıdık bir baba modeli var hem de bir yanda keşfedilmesi gereken belkide sevebileceği biri var. Ben o tarz keko bir erkekle tanışmıştım inanılmaz manipülatifti belki o erkeğin o yarattığı rüyadan uyanırsa seni sever bu sefer de erkeklere güven sorunları yaşar sonra sorunları aşarsa bu sıkıntısını atlatması gerekir kimisi bunu çok kısa sürede halleder kimisi halledemez. Kızın zekasına göre değişir önce sen kendine şunu sormalısın gerçekten bunlara değecek bir kız mı? iki benim gibi bir erkek uğraşabilir mi? Evet dersen ne yapman gerektiğini söylerim
Evet diyorum
Valla emin olamamakla birlikte söylüyorum o zaman. Terste tepebilir sen kıza ve durumunuza uygunsa yap. İlk önce arkadaş olmayı teklif et konu aç sohbet et sevdiği şeylerden bahset mesaj at ilgilen ilgisini çektiği şeylerden konuş bıkmadan devam et. Güven ver. Ben asla senin anlattıklarını başkasına söylemem veya senin istemediğin hiçbir şeyi yapmak anlıyor musun güven. Aranızda özel bir kodlama olsun. Sonra zamanla sen oyun oynarken onun yazdığını söyle ama laf arasında gösteriş gibi durmasın ve oyuna dönme senden değerli mi felan de. Yavaş yavaş seni tanımaya başlar zaten. Bir süre sonra o seni tanır hoşuna gider güvenilir gelir.
Teşekkür ederim gerçekten
Ama sevgili oldu diyorsan konuşmak istemeyebilir o durumu nasıl halledebilirsin bilemem. Onun sevgilisi varken konuşursan muhtemelen sana farklı bir gözle bakabilir. Bence birkaç aya ayrılırlar bunu o zaman deneyebilirsin ya da sen anternatif bu mantıkla ilerleyen bir yol bulmalısın. Ufak yalanlar her zaman büyük sorunlara yol açmaz
Rica ederim bazen erkekler sevdikleri kız onlara anlamsız gelecek şeyler yaptığı zaman tüm kızların canım oldupunu anlamsız davranışları olduğunu düşünüyor. Oysa her şeyin nedeni ve istekleri ailede başlıyor ailede bitiyor.
gazetede 3. sayfa haberlere çıkınca gelen pişmanlık hissi. Salla gitsin, doğal seçilim.
Kafayı yemek üzereyim benim gibi gerçekten seveni kalitwli insanı sevmiyor o zoruma gidiyor