Sevgilim ufak bir süre başkasından hoşlandığını söyledi bende affettim ama emin olamıyorum?

Sevgilim ile 2 yıllık bir ilişkimiz var. Bundan 1 ay önce sevgilim durduk yere "******* artık senden hoşlanmıyorum lütfen açıklama için falanda gelme" yazıp engelledi. 3 gün boyunca cidden cehennemi yaşamış kadar oldum. Olaydan 3 gün sonra buluşup konuşalım dedi, kabul ettim. Terasta başladık konuşmaya. Yeni okulundaki yeni arkadaş grubundan bir çocuktan hoşlandığını hissettiğini bu yüzden suçluluk duygusu ile engellediğini söyledi, ağladı gittim sarıldım. Ben olsam kendimi affetmezdim dedi, bir bakıma affetmem için yalvardı bana. Bu arada daha önce bu çocukla konuşma demiştim, çünkü farkındaydım böyle bir şey olacağının, ağzından o çocuk düşmüyordu. Neyse işin ucunda "Seni ben affetmek istiyorum ancak tam olarak affedebilecek miyim bunu zaman gösterecek" dedim. İlişkimizde 2 adet daha güven problemi yaratacak olay yaşadım önceden. Affettiğimden beri herhangi bir soğukluk falan yok aramızda ancak hala tam olarak güvenemiyorum, ve tam olarak affedebilecek miyim ya da unutabilecek miyim bunları onu da bilmiyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgilim ufak bir süre başkasından hoşlandığını söyledi bende affettim ama emin olamıyorum?