2-4 mesaj atan vardı öyle konuşmayı kestim (psk im iyi değildi ) daha sonra yazdım onlar istemedi o tip kızları takip etmişlerdi?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kendini bilen birisin. Ama kalkıpta bu tür erkeklere aldırış etme
Giden gitmiş. Karakter olsa zaten bunu yapmazlar
Buluşmak istemedi ama fotolarımı beğeniyor
Demek ki hoş hatunsun
Seni bırakıp onlara gidenleri mi düşünüyorsun, boş ver onların kabul etmediği iyi olmus , kaç yasindasin
Yo şöyle oldu ben biraz iyi değildim çok hevesli konuşmadım görüşmedim onlar da yazmadı ben yazdım sonradan dedim görüşelim vs ama çok ay geçmişti sevgili de yapmadım yanlış anlama ama istemediler
İyi de senin halini anlamayan birisi için böyle düşünüp kendini suçlama, onlarda yanında olmak istemedi
Ama hala fotomu beğeniyor
Ya boş ver ilgilenme onlarla , kendi değerini bil, onların eğlencesi olma
Yok ilgilenmiyorum da konuşmak istemeyip foto atınca hepsini beğenmedi tuhaf geliyor yani
Bir iki mesajdan sonra soğuk bulmuşlardır yazmayınca ciddiye almamışlardır şeni
Evet ama sonradan yazdım buluşalım diye yok dedi ama hangi fotoyu atsam beğeniyor
Biraz ağırdan al görüşme isteğini üsteleme paylaşımlarda etkileşimlere göre hareket edersin
Yok ben bi at önce dedim daha da mesaj atmadım bi baktım ecort kılıklı kızları beğenmiş
Takip etmiş ama benim fotolarımı da beğeniyor ben hayatta yazmam daha nasılsın vs
Zaten sen üstüne düşme yazarsa da yazmasa da kendi bilir artık , onun için çok ta önemli değil gibi görünüyorsun zaten
Sana da o amaçla yazmışlardır zaten çok kafanı yorma
Istanbuldaysa mesaj atarim. Gerisiyle ugrasmam
Erkolar hep böyle. Ondan ona atlar ondan ona. Kız manyakları
Akılları sadece s. kste o yüzden yiyin bitirin paralarını bunu hak ediyolar
Daha öncede takip ediyordur da sen yeni farketmişsindir
Olabilir ya bitanesi de buluşmak istemedi ama foto atıyorum hepsini beğeniyor
Amacı ne bilmiyorum
Sanalcı bundan Bi halt olmaz
sen vermiyorsundur fkfkf
Buluşmak bile istemediler tekrar ben konuşmak isteyince
ilkinde napıyosan artık adamlara
İstediklerini onlardan alıyorlar çünkü
Sen bozuyorsun millet i
Onlarında psikolojisi bozulmus
çünkü sen oro? değilsin
Karaktersiz oldukları için.
onlara ulaşmak daha kolay
Hayır güzelce de açıkladım kendimi ve ben çok düzgün biriyim ne öyle foto atarım mesleğim var egolu da değilim güzelim de onlar gibi giyinmediğim halde
Ulaşmak kolay dedin ya bende yazdım konuşalım görüşelim dedim istemediler sonradan e nolmuş yani sanki sevgili yaptım da geldim
onların amacı farklı canım.
Öylelerinin kendilerine saygısı yok.
huylarini degistiriyon demekki
Sen nasılsın ki?
Hepiniz aynısıniz
Sebebi basit