Sevgilimden önce uzun süre hoşlandığım biri oldu. Çocukluk aşkı denilebilir. Aramızda hiç bir zaman bir şey olmadı ve büyüdüğümüzde uzun süre mesafeli durduk. Benden hoşlandığını düşünmüyorum çocukkene çok iyi arkadaştık o kadar. Yakın çevremden diye illa hakkında bir şey duyuyorum ya da görüyorum. Nişanlandı ve benim kendimin ilişkisi olmasına rağmen hakkında bir şeyler duyunca kıskanıyorum istemeden. Bugün rüyamda kıskançlık krizindeymişim onun yüzünden. Sevgilimle de şu an işi ciddiye bindirmeyi düşünüyoruz. Sağolsun ailesiyle tanıştırttı ve geldi hemen ilk görüşmemizde babamla oturdu ciddi düşünüyoruz dedi. Çok seviyorum sevgilimi zaten onunla tanıştıktan sonra diğerine olan hislerim bitmişti. 5 senedir beraberiz ve güvendiğim az kişilerden biri. Diğeri nişanlandıktan sonra bende takıntı oldu ne yapmam gerekiyor? Kıskanmak istemiyorum kafamı onunla yormak istemiyorum. Kendi sevgilimi kıskanıyorum baska şeylerden sevgime de eminim ama diğeri niye böyle oldu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oooohoho benzer olaylar yaşadim ama uzak dur derim bizimki gibi olmasin
Uzak duruyorum. Sevgilimden de uzak durdum bir süreliğine ama çok özledim ve onu hayatımda istediĝimi anladım
Diğeri ile denk geldiginde bişi hissediyomusun peki
Heyecanlanıyorum ve bazen acaba nasıl olurdu diye düşünüyorum. Sevgilimle yan yana gelince de hem kalbim yerimden çıkacak gibi hem çok rahatım mutluyum hem tatlı hem çekici geliyor. Duygularımın hepsini sevgilimle yaşıyorum. Yan yana geldiğimizde en basit şeylerle beni güldürüyor mutlu ediyor
Acaba nasil olurdu diye düşünme iyi bi bi düşünce değil gizli olmasan anlatcaklarim vardida diyemiyorum.
Özelden konuşmak istemiyorum kime yazdıysam hoşuma gitmeyecek farklı yerlere konuyu çekmeye çalıstı. Sevgilime açik açık söylesem mi böyle durum oldu diye? Ona haksızlık yapmak istemem hiç hir zaman
Yoo çekmicektim neyse sorun yok başkasının yaptiklarini bana niye yüklüyosun ki
Özür dilerim yanlış anlamanı istememiştim. Zaten benim için kötü bir durum konuşmak zor geliyor sıkışıp kalmış gibi hissediyorum. Sevgilime karşı mahçup hissediyorum. Bi de burdan daha geçen hafta kötü tecrübe yaşadım daha da kötü hissediyorum. Ben açık açık konuşuyorum beni rahatsız eden şeylerle yaşamak istemiyorum. Kişisel olarak iyi birisin ki bana tavsiye ediyorsun nasıl olurdu düşünme diye. Seni kırmak istememiştim gerçekten
Bu kadar naif olma canın yanar sorun yok isteyerek yapmiyosun ama kiyaslama yaoman hoş degil
Anlat dinlerim o yüzden. Özelden yazmani istedim sonra yine engellersin
hiç ayrılma ihtimaliniz yokmu
Sevgilimle mi? Ben ondan ayrılmak istemiyorum çok seviyorum değer veriyorum. 5 senedir zaten kavgalarımız oldu bazen bitsin istedim ama yapamıyorum özlüyorum kalbim kırılıyor ayrı olduğumuzda. Diğerini diyorsan da onunla görüşmüyorum senede 1-2 kere görüyorum ama annelerimiz sıkı ve yakın çevremizdem illa haberleri geliyor istemesemde
ya bna bi detaylı konusalım bunu yorumda olmaz şimdi
Özelden konuşmak istemiyorum
sen evliliğinde mutlu olamazsın
Korkuyorum ilerde evlendiğimizde daha fazla takıntı yapmaktan. Çok seviyorum sevgilimi onunla tanıştığım an diğer hoşlantı bittiydi neden tekrar geldi anlamıyorum. Normalde hep sevgilimin ailesini falan görüyordum rüyamda. Dün tüm gün diğerleri geldi diye yan yanaydık rüyamda da onu gördüm. Çok saçma ama takıntılarımdan zor kurtuluyorum. Sevgilimi cok seviyorum bana verdiĝi huzuru sevgiyi başka seyler için de bırakamam.
birine olan sevgi tam bitmeden başka bir aşk yelken açmışsın hem kendine yazık etmişsin bunun sonu iyi bitmeyeceği kesin
Sevgilimle tanıştığımda diğerine olan merakım ve hoşlantım gitmişti uzun sürede görüşmemek için elimden geleni yaptım. 7/24 sevgilimi düşünüyordum. Yarım sene sürdü beraber olmak istemedim haksızlık yapmak istemedim ona. Bu sene baya şeyler oldu da bir kaç bilmemem gereken şeyler ortaya çıktı. Çocukkene hoşlandığım kişinin annesi gelin olarak beni istemiş ve nişanlısının ailesiyle tanışmayı ertelemiş sürekli belki vazgecerler diye. Bunu ben duymamalıydım. Annemle konuşmuş böyle böyle durumlar var diye. Anlamadığım şey zaten nişanlanıyor oğlu neden benim anneme söylüyor aklında böyle bir şey vardı diye. Annemde benim başkasını sevdiğimi bildiği için gelip bana anlattı. Kafam çok karıştı
sen ıkısınıde bırak bence temız bır sayfa ac
Diğerini zaten bırakmıştım unutmuştum kafama tekrar niye girdi anlamıyorum. Sevgilimden de uzak duramıyorum çok değerli benim için en hassas noktam o bana kalsa onu pamuklara sarıp her şeyden korurum her şeyden çok önemli canım ciğerim o
Kendi içinde onu özgür bırak
Nasıl yapıcam bunu?