Dedemin dedesinin kuzenin yegenin kuzeninin babasinin yegeni ile mi evlenmeliyim ( 33 yasinda mimar durumu iyi ) yoksa 22 yasindaki garsonluk yapan ayni zamanda ingiliz dili edebiyati okuyan sevgilimle mi? Cok kararsizim sevgilime asigim ama maddi durumda onemli simdi sevgilim is guc sahibi olana kadar daha cok var ben de 22 yasindayim bir an once anne olmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Akrabaylq evlen belki cocuklarin ozurlu olur sjsj
Lan uzaktan akraban didisinin didisinin didisi hem allah korusun azini hayira acsana
Bide guluyor sanki komik gibi
sen bu kadar basit dusuncelı bı ınsansan zaten gerek yok
Niye bir an önce anne olmak istiyorsun
Yalniz hissetmeye basladim ailem ben 18 i gecince ilgisizlesmeye basladi
Abi bi hayatı gör dünyayı gör insanları tanı yani ne hemen bu evlenme merakı
Cocugum olunca taniyamaz miyim sanki?
Aşırı saçma düşüncelerinle baş başa bırakıyorum seni
Puhahaja sensin asil sacma dusunen cocugumun olmasinin hayati tanimama ne gibi bir engeli olabilir ki cevap dahi veremiyorsun cunku hakliyim
Abi evlilik denen olay zaten apayrı bir şeyken sen çocuk sahibi olup dünyayı tanımayı düşünüyorsun git annene sor çocuğun olduktan sonra neler yaptın de bakalım o cevap verebilecek mi ergen ya
Bu kisiyle alakali annem yapmamis/yapamamis olabilir ama yapan cok insan var. 3 yasindan sonra krese gidiyorlar zaten o uc sene de dunyanin en guzel senelerinden 3 u olur eminim bebeginle oynamak ona birseyler ogretmek buyumesine sahit olmak beraber gezilere gitmek onu ilk arkadaslariyla tanistirmak.. o arada bende cocuklarin annesiyle tanisirim onun disinda cocukla tatile de gidilir kucaginda sallarken kitap da okunur alisverise de cikilir misafir de agirlanir hatta bebisi gormek icin daha cok misafir gelir evin icinde de hep nese olur bunun neresi hayati tanimamak tam olarak? He tabi bakiciya birakma durumu da soz konusu olabilir 1/2 yasindan sonrasinda cocugu bakiciya birakip iş hayatina da devam edilebilir
Abi hala aşırı saçmasın ya
Çocuk sahibi olmayanlar ne yapiyor sanki extra nasil taniyorsun hayati anlatsana
Anlat nasil taniyorsun ne yapiyorsun benim saydiklarimdan farkli olarak
Kanka kafan rahat bir kere ya
Seyahate çıkıyorum Japonya’ya gittim Şubat’ta
Gezmeye takılmaya çıkıyorum arada bir dağıtıyorum ve evlendikten sonra dağıtma lüksün olmuyor
Dediklerim gayet normal seyler olan biten bu sen ne yapiyorsun ki bu saydiklarimdan farkli belki cogunu yapmiyorsun bile bekarken 😂😂
Ya ben istediğimi yapabiliyorum ama evli biri özellikle çocuklu biri istediği her şeyi yapabilir mi sence
Şu an hayatım inanılmaz güzel aşık olmazsam hayatta evlenmem ya
Yine gezilir evliyken
Çocuk sahibi işi boka sürüyor knk
Çocuk sahibi olmak*
İyi de cok sevdigin yavrun olucak bir kere onunla vakit gecirmek dunyanin en guzel seyi olcak zaten
Yaninda mutis bir huzur duyacaksin
Knk cocugun olsa yine gidebilirdi japonyaya
Gidebilirdi
Nnn
Ay mümkün değil ya benim ekip arkadaşım dört senedir evli ama hala çocuk yapmadı mesela. Eşiyle dünyayı geziyor
Kanka cocugunu esini alirsin yanina mis gibi gezersin beraber cocuk sana niye engel olsun ki bebegiyle gezen birsuru insan var
Hadi yardima ihtiyacin olursa guvendigin bir de bakici goturursun mesela
Ya eşiyle çocuğuyla gezen kaç aile tanıyorsun allah aşkına
Cok taniyorum ama yurt disi firsati herkeste olmuyor o maddi durumla alakali. Cocuguyla sehir sehir sehir gezen falan cok var ama yurt disina cikani da internette gordum 😂 paran varsa cikarsin yani niye cikamayasin
Hem hic olmasaydi bile mumkun olabilcek birsey baskalari yapmiyor diye komsenin yapamayacagi anlamina gelmez ki
Bilemiyorum kral ya zor yani aile kurmak filan ben hazır değilim galiba
Sen aşk mı arıyorsun para mi
Ask canım ama karnim da doysun isterim yani
Ozman Almanya çok mantikli başka bir seçeneğin yokk mu
Buna sen karar vereceksin aşk mı para mi
Tabi ki diğeriyle ya hem mesleği var
Peki ya ask
Aşk bitiyor
Bu soruyu sorduğuna göre senin aşkla duyguyla pek işin yok.
Çocuklara ilgin var genelde
Mimar ile evlen garsonla çocuk yap ya dizimi bu
Hangi dizide boyle bisi gordun
Ya paramı aşk mı diyorsun ama aşıkmısın onu bile bilmiyorsun bir insanı seviyorsan ne iş yaptığınn önemi var mı ona güveniyormusun onda bir gelecek görüyormusun önemli olan bu ya da niye kendi ayakları üstünde duran bir kadın olmuyorsun kusura bakma ilk kendine güven yarın mimarda gider garsonda çocuk için acelen ne hastslığın mı var
İkisiyle de evlenme
Yaşın kaç?
Dedenle
akrabanla evlenme