+1 yılO zaman güzel değilsin sana öyle geliyor. Kendi kendine güzelim demekle güzel olmuyorsun ama daha bu hayat yüzleştirir seni birtakım gerçeklerle acele etme. Kaldı ki seni kullanan insan sevgilin olmuyor ancak fbuddy olmuş oluyor sana. Yıldız Tilbe de ben güzelim diyor bütün insanlar gülüyor.
Bir kız için zorunlu yalnızlık diye bir şey yok. Sana teklif edenler illa ki olmuştur ama o adamları düşük değerli düşük profilli bulduğun için kabul ettin. Kendinden bir tık üsttekini arzu edersin hipergami gereği ama en iyisini istediğin için yalnızsın.
Sandığın kadar güzel olsaydın arzu duyduğun erkeklere ulaşırsın. Belki de güzelsin ama seni güvenilir ve değerli bir kadın olarak görmüyorlar.
Bir erkeğin ne kadar değerli olduğu etrafında ona arzuyla bakan kadınların sayısından anlaşılır. Bir kadının ne kadar değerli olduğu ise çevresinde ona ilgi gösteren erkeklerin niteliğinden anlaşılır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tür bir durumda, dış görünüşünüzün veya cazibeliğinizin insanlarla olan ilişkilerinizde belirleyici olmayabileceği unutulmamalıdır. İnsanların ilişkilerdeki tercihleri ve etkilenme biçimleri farklılık gösterebilir ve bu durumun pek çok olası sebebi olabilir:
1. **İletişim Tarzı:** İlişkilerde iletişim becerileri, bir kişiyle bağlantı kurmanın önemli bir yönüdür. İnsanlar, iyi iletişim kurabilen, anlayışlı ve destekleyici kişilerle ilişki kurmaya daha meyillidirler.
2. **Kişisel Gelişim:** Bir ilişkiye girmek için insanlar farklı kriterlere sahip olabilir. Karakter özellikleri, kişilik, değerler ve ortak ilgi alanları gibi faktörler ilişkilerde daha belirleyici olabilir.
3. **İlişki Beklentileri:** İnsanların ilişki beklentileri farklılık gösterebilir. Bazıları ciddi ve uzun vadeli ilişkiler ararken, bazıları daha rahat ve spontane ilişkileri tercih edebilir.
4. **Karşılıklı Çekim:** İlişkilerde karşılıklı çekim önemlidir. Bir kişinin sizi cazip bulmaması veya çekim hissetmemesi, ilişki teklif etmemesinin nedeni olabilir.
5. **Deneyimler ve Geçmiş İlişkiler:** İnsanların geçmiş ilişkilerden aldıkları deneyimler, ilişki kurma şekillerini etkileyebilir. Geçmişte yaşanan olumsuz deneyimler, insanların ilişkiye girişimini engelleyebilir.
Bu gibi durumlarla başa çıkmak ve ilişkilerde başarılı olmak için önemli olan, kendinizi tanımak, güvenilir bir iletişim kurmak ve sağlıklı ilişki beklentileri geliştirmektir. Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, bir danışman veya yakın bir arkadaşla konuşarak farklı bakış açılarına sahip olabilir ve olumlu ilişki deneyimleri geliştirebilirsiniz.20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir kadının güzel olması benim için yeterli kriter değil. Günde 1 saat oynaşsan bile, belli bir sohbeti olmayan biri ile kalan 23 saatte ne yapılır? Entelektüel bilgi birikimi olmayan, sohbet edemeyen, konudan konu açamayan, sadece kendinden bahsedip dinlemeyi beceremeyen, bir şey anlatırken aklı başka yerde olan birisi dünya güzeli de olsa benim umurumda olmaz.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuksundur.
Lafta isteyip gerçekte ismiyorsundur.
Desinler ama istemeyim diye görüntü veriyor olabilirsin. İnsanlar artık teklif edip bir de saçma muhabbetlere girip kızın bi tarafını kaldırmak istemeyebiliyor
Ya da kendince güzelsin fakat insanlara güzel gelmiyor olabilirsin.
Davranışların da etken olabilir ya da
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan yazan olur merak etme gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İlk olarak beklentilerinizi oturtalım. Nasıl bir ilişki istiyorsunuz? Kullanılmak mı? Sevilmek mi? Kullanılmak istiyorsanız yolunuz basit, varın yazın buraya, bir sürü sapkın çapkın peşinizden ağızlarından sular akarak koşsun.
Ancak sevilmek istiyorsanız işte o biraz çaba give dikkat gerektiriyor.
Nasıl bir karakteriniz var? Davranışlarınız nasıl? Beklentileriniz nedir bir ilişkiden, çok soru var maalesef. Peki siz bunların cevaplarını biliyor musunuz? Ne beklediğinizi ve istediğinizi biliyor musunuz?
Eğer romantik bir ilişki arıyorsanız etrafınızdaki erkekleri dikkatli bir süzgeçten geçirmeniz gerekir.
İyi niyetli, kafası cinsellikte olmayan, gerçekten sizin iyiliğinizi düşünen insanlar arayın. Deneyin, konuşun birileriyle, buradan olur dışardan olur. Ama ilk bulduğunuza atlamayın. Kendinize hak ettiğinix değeri verin.
Dikkatli olun. Hatalardan uzak durun. Red flagleri iyi okumayı öğrenin. Gerekirse sorguya çekin. Ama yine de kendinizi kolay lokma yapmayın. İnanın kullanıp atmak isteyen çok insan var.
Size iyi günler ve boş şanslar dilerim.213 Yorumla- +1 yıl
Sadece beğendikleri halde neden kimse yanasip teklif etmiyor bunu öğrenmek istemiş. Kızı tanımıyorsunuz. İşyerinde bir kiz var önüne gelen ınstagramdan yazıyor ona tanımadıkları halde örneğin. Bu kiz da güzelim diyor ona neden yazan olmuyordur
- +1 yıl
@bitirim_05 Yani şöyle söyleyeyim belki de biraz soğuk görünüyorsunuz, belki intimide edici bir auranız var. Belki sizin onlar için farklı olduğunuzu düşünmüşlerdir. Belki onların girişimlerini farkınızda olmadan geri çeviriyorsunuz.
Sebepler bir sürü olabilir. Ancak "beni beğeniyorlar da neden sormuyorlar" dememelisiniz. Eğer onlardan adım beklemek istemiyorsanız, insiyatifi alıp siz bir adım atabilirsiniz.
Bu tarz konular gerçekten üzerine saatlerce konuşabilecek meseleler. O yüzden sizden tek ricam, sahip olduğunuz değeri bilip, bu değerin altına çekmeyin kendinizi. Yeter ki biri sevsin beni deyip, Bırakmayın tedbiri elden.
Belki biraz soğuk olmamayı deneyebilir, sıcakkanlı davranabilir. Hoşlandığınız erkekler ile flörtleşmeyi düşünebilirsiniz.
İyi günler dilerim. - +1 yıl
Ben is ortamında yaşıyorum bunları. Arkadaşlarımla mola sahasında gayet guler yüzlü neşeli halde sohbet ederken bir bakıyorum birileri tarafından göz hapsindeyim. Onları çaktırmadan gözlemliyorum. Beni arkadaşlarına gösteriyorlar. Bisey beklediğimden değil merakımdan soruyorum. Bu kişiler haftalarca bu şekilde Beni takip ederken neden girişimde bulunmuyor? Kiz arkadaşlar gelip bana söyleyebilir.
- +1 yıl
@bitirim_05 Ama bakın şimdi hikaye biraz değişti. Soruyu soruş tarzınıza göre biz bunları bilmiyorduk maalesef. Şimdi bir sürü sebep olabilir.
Utangaçlık veya çekingenlik söz konusu olabilir. Gözlemlediğiniz kişiler, sizinle tanışmak veya sohbet etmek istiyor olabilirler fakat utangaçlıklarından veya nasıl yaklaşacaklarını bilememekten dolayı tereddüt ediyor olabilirler. Belki de bu yüzden uzaktan izlemeyi tercih ediyorlar.
Sizin neşeli ve canlı tavırlarınız çevrenizdekilerin ilgisini çekmiş olabilir. Eğer çok dikkat çekici iseniz, örneğin normalden fazla sesle gülme, yüksek sesle konuşma, ya da normalden farklı bir kıyafete, görünüşe ya da davranışa sahip olmanız onların size bakmasına neden olmuş olabilir.
Grup baskısı da olabilir. Eğer kişiler bir grup halindeyse, grup içi dinamikler ve baskılar nedeniyle harekete geçmekte zorlanıyor olabilirler. Grup içindeki diğer bireylerin ne düşündüğü veya nasıl tepki vereceği, onların adım atmalarını engelleyebilir belki.
Belki de doğru zamanı, sizin yalnız olmanızı bekliyorlar.
Eğer denemek istiyorsanız şöyle bir deneme yapılabilir. Bir gün arkadaşlarınızla değil de, yalnız başınıza oturun. Müsait olun. Çok fazla telefonunuza bakmayın, kahvenizi içip çevrenize bakın. Bakalım şanslarını deneyecekler mi?
@byzks Ümit kesmenin bir faydası yok maalesef. Sadece dikkatli olmak gerekir. Kendimi belki kanıtlayamam, açıkcası ihtiyacım da yok ama bir ihtimal inancınızı kazandırabilirim.
Bu büyük aşk meydanında, gerçek sevginin peşinde koşan erkekler elbette var. Onlar, kalplerindeki sevgiyi bir sanat eseri gibi işler, her dokunuşları, her bakışları ile sevdiklerine olan bağlılıklarını ifade ederler. Aşkı, yüreklerinin en derin köşelerinde bir ateş gibi besler, bu ateşi sönmeye yüz tutmuş umutların ışığı yaparlar.
Bu erkekler, sevgilerini şatafatlı hediyelerle ya da boş vaatlerle değil, sabırla, anlayışla ve tutkuyla gösterirler. Onlar için gerçek sevgi, sabahın ilk ışıklarıyla başlayan bir söz, geceye kadar süren bir yemin, bir ömür boyu sürecek bir bağlılık demektir.
Güler yüzleri, sıcak kahkahaları ile neşe saçarlar; dertleri, sıkıntıları olanlara omuz olurlar. Onlar, sevdikleri için zamanlarını, ruhlarını, hatta yüreklerini bile seve seve feda ederler. Sevgileri, bir deniz feneri gibi, en karanlık zamanlarda bile yol gösterir.
Evet, onlar burada; aramızdalar. Belki de bir dostun, bir ağabeyin, bir sevgilinin kılığında. Sevmeyi bilen, yüreği sevgiyle dolu bu erkekler, her zaman var olacaklar. Ve eğer dikkatli bakarsanız, onların varlığını, sessizce ama derinden hissedersiniz. İşte o zaman, gerçek sevginin hâlâ var olduğunu, en saf, en temiz haliyle burada, aramızda yaşadığını anlarsınız. Lütfen pessimist davranmayınız. İyiye şans veriniz.
İyi günler dilerim.
- +1 yıl
@byzks Evet, gerçekten de, sevgiyi yürekten yaşayan, onu cömertçe sunan erkeklerin sayısı artmalı. Bu erkekler, sevdiklerinin değerini bilir, onlara olan saygılarıyla tanınırlar; onlarla geçirilen her an, bir yıldız kayması gibi değerlidir.
Onlar, küçük jestlerle büyük sevgiler gösterirler; bir çiçek, bir not, sıcak bir kahve... Her biri, "Seni düşünüyorum, seninle olmaktan mutluluk duyuyorum" demenin farklı yollarıdır. Onlarla geçen zaman, dünyanın karmaşasından bir sığınak, huzur dolu bir liman gibidir.
Sevgi dolu bu erkeklerin sayısının artması, toplumumuzu daha yaşanabilir, daha mutlu, daha anlayışlı bir yer haline getirebilir. Her biri, sevginin sadece bir kelime olmadığını, eyleme döküldüğünde nasıl güçlü bir dönüşüm yaratabileceğini gösterir.
Lütfen umudunuzu kesmeyiniz. Varız. Gerçekten varız. Sizler nasıl hasret kalıyorsanız biz de verdiğimiz kalbi güvende tutacak kadınlara hasretiz.
Ah keşke şöyle bir yolu olaydı da direkt bulayım birini, vereyim kalbimi, baksın gönlünce, sevsin, sevdirtsin kendini bana. Zor ama pes etmiyoruz, hedefim bulmak ruh eşimi.
@byzks Sizlere hak veriyorum. Kadınlar için daha zor. Erkekler, ya ne diyeyim ben kendi cinsime, Beni de tiksindiriyorlar yemin ediyorum. Bu kadar iki yüzlü, bu kadar sinir bozucu bir güruh nasıl yetişti ben anlamıyorum. Empati yoksunu, sinir bozucu, kanser edici insanlar o kadar çok ki. O yüzden sizlere sonuna kadar hak veriyorum. Ancak kendimin de onların eşşeklikleri yüzünden yanmam beni üzüyor.
Hayır elimden bir şey de gelmiyor. Artık bir yerden sonra kime yardım etmeye çalışsam, iyilikte bulunmaya çalışsam "tavlıyor musun kızı" diyorlar. Tüm benliğimden bıkıyor, yardım etme isteğimi bile kursağında bırakıyorlar.
Neden herkes bu kadar iki yüzlü olmak zorunda? Neden herkes bu kadar utanmaz olmak zorunda? Bir erkeğin tüm olayı bir kadını tavlamak mı olmalı? Onu kullanıp bir köşeye atmak mı olmalı? neden böyle yapıyorlar?
Oturup ağlayacağım yemin ediyorum. İnsana akıl sağlığını kaybettirecek derecede insanlar var. Yok ne insanı ya onlara insan diyesim yok.
Kusura bakmayın ya sitem ettim. Ama gerçekten burama kadar geldi. Daha dün bir hanım efendiye yardım etmeye çalışıyorum öküzün biri gelmiş "buradan yürünür" diyor. Utanmaz herif, kadın aldatıldığını söylüyor sen ne anlatıyorsun. En son postu yapan arkadaş küfretti ona zaten
Herneyse. Tekrardan kusura bakmayın, kafa ütüledim. İyi günler dilerim.
- +1 yıl
Estağfurullah, daha fazlasını hak ediyor bazı insanlar. Bunlar az kalır. Yani illaki bir fesatlık düşünüyorlar. Bende karşılıksız iyilik yapmayı severim cinsiyete takılmadan ama insanlar farklı düşünüyor. Onların sorunu vallaha ben kendimi bilirim insanlar bozuk, Allah ıslah etsin
- +1 yıl
Yok ağzımı bozmayı da sevmiyorum ama bazıları inatla zorluyor...
Herneyse teşekkür ederim, tekrardan kusura bakmayın, iyi günler dilerim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok normal. Çünkü devir değişti. Artık kızlar kadınlar teklif beklemesin, canım çektiyse sen teklif et. Kesin kabul görürdün. Aşk güzel şey, sevmek sevilmek sevilmek çok güzel. Ama sen sorunda “kullanmak için bile olsa” demişsin ya, buna katılmıyorum. Bu kullanmak ya da kullanılmak değil ki. Karşılıklı arzuların örtüşmesi ile oluşan ortak haz alma olayı. Yani bu karşılıklı paylaşmak. Bu da güzel bir şey. İlle de kullanmak fiyorsan sen buna, o zaman ben de sana derim li, peki o zaman sen karşında beğendiğin seçtiğin erkeğe sevgililik teklif et ve onu çatır çıtır kullan. Çünkü realistim ben. Ne dersin? Yanlış mı düşünüyorum? Keyifli günler. Sıkma kendini, rahat ol ve anın tadını çıkar. Hayat yalamaya değer. Mutlu olmak elimizde. Baayyyyy…
😃🤩😊🥰❤️🍀🌸🍃🪷
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Güzellik bir yere kadar. Hatta sadece başlangıç noktasında etkili. Sonrasında huy ve anlaşabilirlik devreye giriyor. Yakın çevremizde çok güzel iki kız var yolda görsek selam vermemek için yol değiştiriyoruz.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınsı değilsin.
Tüm kadınlar her şeyi ince bel dolgun göğüsler büyük kalça okka burun kalın dudaklar uzun kirpikler badem gözler zannediyor.
Evet ilk etapta buna bakıyoruz ancak ikinci etap karakteriniz ve davranışlarınız.
Dikkatimi şu aralar çeken bir şey var.
Şu yukarıda belirttiğim özelliklerin bir veya çoğuna sahip kızlar genelde erkeksi mentalite ve davranış, konuşma şekline sahip bu nedenle kaybediyorlar.
Tam tersi olsa tüm erkekler peşlerinden koşar.
Onu elde etmek için herkes çabalar.
Ama erkeksi olduğu için seksi gelmiyor.
Erkeksi kadın cinsel olarak bile çekici değil119 Yorumla
Soran+1 yılBaya kadinsiyim aslinda
Cevap sahibi+1 yılBunun yorumunu sen yapamazsın.
Bir erkek yapabilir.
Mesela
Her dediğim doğru ve insanları sürekli yargılayan eleştiren biriysen
Anlayışsızsan, empatik zekaya sahip değilsen
Dik başlı ve inatçıysan
Gerçekten beğendiğin erkeğin sınırlarına uymak yerine onun uymasını bekliyorsan kadınsı değilsindir.
Soran+1 yılBahsettigin erkek kole mi ariyor kadin mi?
Soran+1 yılSinirlarina uymasini bekleme ama onun sinirlarina uy demenden bahsediyorum
Soran+1 yılNiye tek tarafli uyulsun sacma
Cevap sahibi+1 yılKadın takip edebileceği bir rehber arar.
Sınır derken o erkeğe adapte olabileceğin biri diyorum.
Zirzop bir pıçın sınırına uyup ahlak ve karakterinden feraget edeceğin bir erkek değil.
Soran+1 yılAlla alla biz bilmiyor muyuz karakterli olmayi da erkegin karakterine uycakmisiz
Soran+1 yılRehber niye arasin kendi kafasi çalışıyor kendi bulur yolunu bunlari nerden uyduruyorsun allah askina
Cevap sahibi+1 yılBak hep bu sorun sosyal medyadan kaynaklanıyor kadınla erkeğin birbirine tamamen uyması gerektiği böyle bir şey mümkün değil.
Erkek ilişkide güç ve liderdir kadın ise onu takip eden destekleyen konumdadır.
Anlayışlı ve sevgiyle sevdiği adamı destekler.
Ama günümüzde tam tersi destek değil köstek olmak sürekli erkeği yetersiz hissettirmek, erkeğe saygısız olmanın marifet olduğu, erkeğe uyum sağlamanın ise aciz ezik bir kadın profili oluşturduğu imgelendi algınıza birçok kadının bu işlendi.
Ancak böyle bir durum söz konusu değil.
Senin gibi birçok güzel kadın görüyorum iki konuşuyorum normal konuşuyorum saygısızlaşıyor.
Bir erkekle nasıl konuşacağını bilmiyor.
Sanki o güzelliği onu her şeyi tölere edilebilir bir varlık kılıyor gibi zannediyor.
Ancak durum gerçek bir erkek için böyle değil.
Direkt seni kafasında Kara fatma olarak işaretliyor ve gidip o buna mı baktı diyeceğin orta veya çirkin olan Melisa’yla flörtleşiyor veya evleniyor.
sonra bu çirkinde ne buldu diyorsun.
Bir şey bulmadı ortanca bir kızdı ama kadınsı tavırları aşırı fazlaydı erkekte onu hayatına almak istedi.
Kadınsı olanlar daima daha çekici ve seksi oluyor. Duygusal olarak daha erkeği bağlanabilir kılıyor ve daha cinsel istek uyandırıyor.
Cevap sahibi+1 yılUydurduğum bir şey yok gözlemlediğim ve psikoloji kanallarından dinlediklerimden yola çıkarak bunu diyorum.
Her şey güzellik değil.
Neden kadınlar gül gibi kızlar 190 manken gibi çocuklarla evlenmek yerine
gidip eli yüzü düzgün olmayan birnevi çirkin ama erkeksi sahiplenici gardiyan modunda ciddi ve kadını umursamaz ve duygusuz olan erkeklerle hem sevgili oluyor hemde seks yapıyor düşündün mü?
Çünkü erkeksi
O manken çocukların iç dünyası yumuşak doğuyorlar ama yüzü fiziği on numara
Kadın görüyor Mertcan’a bak offf diyor sonra bir iki muhabbet ediyor erkeksi gelmiyor.
Emrah’ı yakışıklı bulmuyor Emrah yanına geliyor iki konuşma açıyor tavrı hareketleri kadını büyülüyor bu çocukta ne var anlamıyorum diyor tutuluyor.
Çocuksa kızı zerre umursamıyor.
Çünkü o çocuğun şansıda sağlam bir duygusal dünya ile doğması.
Soran+1 yılBen erkegi desteklemem demiyorum ki desteklerim ama o da beni desteklesin ev hanimi olup aferin kocacim sen yaparsin kocacim ben yapamam dememi bekliyorsa avcunu yalasin. Ben de basarili olurum o da basarisiz olsa bile ben onun motivasyonunu dusurecek kiracak seyler soylemem. Ya da benden az kazansa bile mesela ben onu yine overim mesela ben muhendisim o garson diyelim isi hakkinda ona motive olurum harika bir topluma faydali ve caliskan bir insan oldugunu ona hissettiririm
Soran+1 yılHarika ve biri gormezden gel lutfen yanlislikla yazilmis onlar
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle şunu demem gerekiyor.
Her şey cinslerin birbirinde verdiği izlenim ile alakalı.
Ben kız arkadaşıma hesap ödetmem ve ev işlerine de karışmam.
Ben böyle anne ve babada büyüdüm.
Evde külfetli tamirat işlerine de eşime el sürdürtmem ağır işleri ben yaparım.
Öte yandan kadınların bazıları şey diyor erkekte ütü yapmalı çamaşır yıkamalı yeri silmeli eşitiz öyle olmalı ikimizde çalışıyoruz.
İyi güzel diyorsunuz ancak çoğumuz ataerkil anne ve babada büyüdük.
Baba parayı kazandı anne ev işlerini yaptı.
Nadir farklı olanlarda var ama çok nadir.
Şimdi sen böyle bir babayı görerek büyüdün babanda hayatındaki erkek figürüdür temsilidir.
Erkek arkadaşın ev hanımı işleri yapınca gözünde erkeksi olmuyor hatta araştırmalara göre ev işlerini yapan erkeklerin yapmayanlara göre daha az seks yapabildikleri sonucuna varılmış.
Kadının beyninde kadınsı bir izlenim yarattığından dolayı hemcins olarak bilinçaltı algılıyor bu nedenle ona arzusu azalıyor.
Mesela umursayan romantik, duygusal şiirler yazan erkekler büyük oranda tercih edilmez neden?
Çünkü iç dünyası yumuşak acı çekmemiş olgunlaşmamış erkek doğası böyledir ve kadın bunu kadınsı olarak algılar.
Bu nedenle bu erkekler daha arka planda son tercihleri olur.
Ama hanzo yani daha duygusal olgunlaşan veya böyle bir fıtratla doğan erkekler her zaman daha seçimlerinde ön plandadır.
Çünkü kadının gözünde güçlü bir izlenim yani erkeksi olduğunu farkettiriyor.
Bilinçaltı umursamaz, romantik olmayan hödük hatta kaba türevi erkeği görünce erkeksi algılıyor ve onu çekici görüyor.- +1 yıl
Git kendine köle al o zaman. Yok inatçı olmayacak yok erkeğe şöyle davranacak nesin sen prensin oğlu mu? Ulan inatçı olmak karakteristik bir özellik @mm salaaagı
- +1 yıl
ayy ne cevap veriyorsun şuna salla adamı saçma saçma yanıtlamis işte
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri inkar etsende gerçek gerçektir.
@gizlikullanıcı0034
Erkeksi olduğun üslubundan belli zoruna gitti evde kaldın veya tercih edilmiyorsun sanırım.
Cevap sahibi+1 yıl@cansublahblah bak bu kız kadınsı uslübündan belli.
Cansu gözlemlerim ve deneyimlerim sonucu bu kanaate vardım.
Her şeyi ben bilirim erkeğe ihtiyacım yok mentalitesinde asi, saygısız ve inatçı kadınlar ya yalnız kalıyor.
ya da pasif literatürde beta denilen yumuşak itaatkâr erkeklerle evleniyorlar.
Sonra evliliklerinde tam tatmin olmuyorlar.
- +1 yıl
ya bi sus baştan aşağı saçma yanıt yapiyorsun ne kadınsı abi her erkek senin şu dediklerine bakmaz bile
Cevap sahibi+1 yılBenimle böyle saygısız bir şekilde konuşamazsın.
Arkadaşın değilim edebinle konuş ya da yazma.
Gözlemlerim ve tecrübelerim sonucu eriştiğim bilgileri paylaştım.
Burası benim yorumum başka yorum altında kendi deneyimlerini paylaş
veya saygılı olmayı öğren.
Ee bu genelde olan bir durum zaten. Erkekler genelde cok guzel ve dikkat cekici kadinlara yanasmaktan biraz korkuyor. Ya o kadinin hayatinda kesin biri vardir diye dusunuyor, ya da kadin cok guzel oldugu icin erkek o kadinin kendisine bakmayacagini dusunuyor.
111 Yorumla
Soran+1 yılCirkinlere mi teklif ediyorlar yani
Soran+1 yılSanalda cok yazan oluyor ama gercek hayatta hic olmuyor
Soran+1 yılSence guzelmiyim cidden kafam karisti sanalda standart guzelliktekilere de cok yaziyorlar mi
Soran+1 yılYani soyle soyliyim cok takipcim var cok guzel iltifatlar aliyorum bir cok erkek dunyanin en guzel kizisin falan diyor videolarimi durusunu falab begendiklerini soyluyorlar
Soran+1 yılBunlari herkese soyluyorlar mi bilmiyorum ama kendimi begeniyorum yani guzel oldugumu dusunuyorum ki ben guzel bakinca herkesin guzel oldugunu dusunen birisiyim 😂
Soran+1 yılAma dedigim gibi realde tik yok 😂
- +1 yıl
Ayrica mesela reelde diyelim birinden hoslandin, o kisinin seninle konusmasini istiyorsun. Karsindaki kisiye biraz cesaret vermen gerekebilir. Yani ondan hoslandigini belli etmelisin. Cunku dedigim gibi o insan cekinebilir, reddedilecegini dusunebilir. Bakislarinla bile cok rahat bir sekilde belli edebilirsin.
Soran+1 yılBirinden hoslaniyorum ama ask degil ayiptir soylemesi takilmalik 😃gulumsuyorum falan o da gulumsuyor ama otesi yok sıkıldim ya 😃
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Ya zannettiğin kadar güzel değilsindir, ya da tavırlarında bir sorun vardır, insanlar sana yaklaşmaya çekiniyorlardır.
Ayrıca güzellik ve çekicilik aynı şey değildir, güzellik bir estetik ölçüsüdür ama çekicilik karşında ki kişide arzu uyandırmaktır.Güzel ama soğuksan da kimse yaklaşmak istemez.
12 Yorumla
+1 yılL@n derdini s... im. sorunun ne senin daha ne işte niye kullansın seni millet. Kullanmasınlar. Sen vakit geçirmelik biri misin. Nelere layık görüyorsunuz kendinizi ya.🤷♀️🙇♀️🤷♀️
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Normal , ama güzel olmayabilirsin genelde erkekler her kıza aynı şeyi söylerler ve çoğu da kendini mükemmel hatta bulunmaz sanabiliyor bu durum sonrasında beklentiye giriyorlar. Gerçeği söyleyen insan sayısı çok az olunca kızların çoğu böyle düşünüyor.
10 Yorumla
+1 yılSen bekledikce olmuyor, hayatini rutin ve sosyal yasa illa ki biri gelir ozguvenin arttiginda zaten sen secici olacaksin belki de istemeyeceksin bir de boyle dusun
20 Yorumla
+1 yılSaf güzellik görücü usulü varken önemliydi artık pek de önemenmiyor. Mesela elbiz erkeklerin geneli ultra güzel ama bakımsız bir kızdansa çirkin ya da orta tipte ama kendine bakan bakımlı kızları tercih ediyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel olduğunu düşünmüyorum sende cevrendeki insanların gazına gelmiş kendini güzel sananlardan sın
50 YorumlaBak işte kendinde söylüyosn çok güzelim diye sırf sevgili yapmak için kullanılmak istemek neden ki yani boş ver kimse takılmasın sevgili olmasın zamanı gelince elbet çıkar gerçekten sevip kıymet verecek biri
00 Yorumla
+1 yılHayatında başka birinin olduğunu düşünüyor olabilir karşındaki, çünkü bunu çevremdeki çok kişiden duydum hayatında kesin başkası vardır deyip konuşmuyorlar bile
13 Yorumla- +1 yıl
Çevremin güzellik algısına göre güzelim ama adam akıllı sevgilim olmadı 1 elin 5 parmağını geçmez çünkü kimse konuşmaya yeltenmiyor 🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı. Ben çirkinim diyen görmedik daha. Ortalama bir güzelliğin varsa bile davranışların ya da görünüşün ürkütüp kaçırıyordur insanları.
10 Yorumla
+1 yılÇok sosyal değilsiniz ya da soğuk ciddi bir duruşunuz vardır belki.
20 Yorumla
+1 yılÇirkin olabilir misin acaba mesela kilolu musun hareketlerin pick mi tarzı mı bakımsız mısın cok senep olabilir
00 YorumlaKullanılmak için asla sevgili olmak isteme.! Mal mı bu kullanasın. Gelecek yaşayacağın adam karşına çıkar elbet bir gün sabır et.
00 Yorumla
+1 yılGüzeli affetmem çekinmem etmem onlar kendini sana layık görmüyor olabilirler ya da dediğin gibi güzel olmaya bilir görmedim bişey diyemem
00 Yorumla
+1 yılYani güzel bir kızsın farklı bir bakış açım var buna rağmen bir sevgilin olmuyor bu durum çok tuhafıma gitti açıkçası
00 YorumlaSenin onlara bakmayacağını düşünüyorlardır. etrafında seni beğenip de açılmaya cesaret edemeyen vardır.
00 Yorumla
+1 yılYaş 24 ise Tanrının emri ile ben talibim (bir de İstanbul ) Hiç olmadı ilkim olani uçan tozdan esirgerim ama suz beni istemezsiniz ki
00 Yorumlagüzel giyinmiyorsundur yüz bakımın yetersizdir şu an çoğu güzel kıza teklif gelmiyo güzel bol olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende gayet sıradan olup erkekleri peşinde divane eden kadınlar hakkında bir şey gozlemledim. ''Cilve'' . Nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok ama :) :D
11 Yorumla- +1 yıl
cilve yapan kadinlar hep begenilir
+1 yılGüzellik gerçekten bi yere kadar hatta ilk aşamada gerekli gerisi biraz sosyal beceri.
11 Yorumla- +1 yıl
evet mantikli ama güzel olup da kafasi calismiyorsa o da kötü
Cidden oturup bunu mu düşündün kafanı camdan çıkar oksijen alsın bedenin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Gel ben seni kullanırım canım ama biraz hor kullanabilirim 😁😁😃😘
00 Yorumla
+1 yılBeni de öyle ama ben yakışıklı da sayılmam sanırım ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGuzellikle iş bitmiyor giyime kusamada bakarlar duruşa nasıl davrandığına da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel olduğuna emin miyiz 😅🤦♀️
Körün bile kör alıcısı olur, İtici yapan bir noktan vardır mutlaka. Çok güzel olmadığında kesin eğer böyle diyorsan🤭00 YorumlaBen olsam ederdim :) kaçırmazdım yani böyle birini, neden etmiyorlar peki sence?
02 Yorumla- +1 yıl
soğuk duruyor olabilur
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mesafeli ve ulaşilmaz geliyorsundur erkeklere ondandır..
00 Yorumla
+1 yılKullanmak için bile olsa derken? Kullanılmak mı istiyorsun bu ne saçma düşüncedir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi tamam gel konuşalım dicem. Yanlış anlicaksin. Gerçekte karşına çıkacam. Bana açılmıyor diceksin. Tanışmak istermisin? Seni gormeden. Beni görmeden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki gerçekten çok güzel değilsin ;))
Sarışın ve renkli gözlü değilsen konuşmak isterim. Sarışın ve renkli gözlü kız tercih etmiyorum. İtici geliyor sarışınlar.
00 Yorumla
+1 yılEgoluysan burnun havadaysa geleni tersliyosan olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBoş bırakmazlar diye düşünüyor millet illa vardır biri hayatında o yüzden kimse uğraşmak istemez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHijyen konusunda titiz misin Buda önemli bir nokta çünkü (hiç bir kadın kendini kullandırtmamalı)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de o kadar güzelsin ki yanına erkek yanaşamıyor cesaretsizliğinden
02 Yorumla- +1 yıl
Sence yakışıklı mı o adam? Bu arada kimileri piyanistteki adama, kimileri de buna benzetiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhahha kullanmak için bile olsa 😂😂😂 bu nasil bisey demekki yaklasilmaz görülüyorsun
00 Yorumla
+1 yılKullanmak mı? evet beyin olsaydı iyi olurdu kullanırdın.
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaaaaaaa😄
- +1 yıl
😁😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMüge Anlı'ya da üniversitede kimse arkadaşlık teklif etmemiş.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumunu anlamadım "Olcem gulmekten ne kaybetcem ki puauajaj erkek niye birsey kaybetmiyor olsun yalan mi soyliycek esine sevismedim diye hangi erkek sevismedim diyor ki acik acik soyluyor sevistigini ee ne fark kaldi o da bakir degil bende bakire degilm "
+1 yılÇok güzel olduğun için belki elde edemeyeceklerini düşünüyorlardır.
01 Yorumla
+1 yılMuhtemelen kendilerinden çok daha iyi ve senin onlara bakmayacagini tahmin ettikleri içindir 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki soguk birisin guzel olabilir ama o istekliligi karsindkine vermeiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSokakta seni gördüm diyelim yanına ne diye gelmemi isterdin mesela
00 Yorumla
+1 yılBelkide onları tersliyorsun? Belki değişik bakıyorsun? Belkide sadece sen kendini güzel buluyorsun? Veya şımarık olduğun için? Veya cok sessiz suskun olduğun icin? Veya seni güzel bulmuyorlar? Veya onlara yakın gitmediğin için olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltipik türk kızı bomba olduğunu sanıyor ama patlasa kendinine bile zarar veremez işte... ego +plus ♾♾♾
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni görmeden bilemeyiz güzellik göreceli ne de olsa…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik belli bir süre sonra yetiyor gerisi kafa yapısı karakter önemli. Güzellik sadece tanımak için neden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler güzel kızlardan korkanlar genelde, kesin sevgilisi vardır veya o kız bana bakmaz diye düşünürler bu yüzden tercih etmezler
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler egolu kizlari sevmez cok guzellerle olmak istemez bela alip bile ugrasmazlar yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılKullanılmak ve vakit geçirilen bir kişi mi olmak istiyorsun yani anlamadım ?
00 Yorumla
+1 yılGüzellik görecelidir sadece guzelsen olmaz çekicilik seksilik diye bir şey var fizik mesela veya olağanüstü guzelsindir kimse kabul etmez diye yazmıyordur 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni havalı buluyorlardır ya da nasıl olsa kabul etmez diye kimse teklif etmiyor olabilir 😊😊
00 Yorumla
+1 yılKimse kendine çirkin demez ki zaten :)
Belki de, senin güzellik anlayışınla başkalarınınki uyuşmuyor.
Girdim yine Güzin Abla moduna.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsıkıcısındır sandigin kadar guzel degilsindir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle tanışmak istiyorum
Bana bir şans verir misin
Sevgilim ol
Ciddi ilişki istiyorum00 Yorumla
+1 yılKonuşmasını oturmasını kalkmasını bilmiyor olabilirsin eğitim durumunu çevreni vs bilemiyorum çok sert duruyosundur cesaret edemiyorda olabilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olsan kullanılmak istemezdin durumun içler acısı
01 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler