Bi hata yaptim ona onun karşılığı olarak para istedi sabah sakinlesince de bahane bulup kusura bakma dedi
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ay cidden miden bulanmadı mı? Hatanın karşılığı para djsjdjdkd iğrenç
Bulandi abla. O yüzden mesajina görüldü attım, numarasini sildim ve sessizce uzaklaştım
Konu neden açıyorsun
Ne konusu anlamadim
Hala senden hoşlanmasını istiyorsun
Yok merak ediyorum hoşlanan erkek bunu yapar mı ya
Hoşlanıp hoşlanmadığını merak etmek için açmış ❤️
Yapar mı sence? Hoşlanan erkek parası olmasa bile var gösterir. Kolay kolay bir erkek parası olmadığını söylemez insanlara para konusuna girmez demek ki ne kadar cepte ve değersizdir. 25 yaşında bir ablan olarak dinle beni
Çok can yakıcı
Yaptığım hata da şu fake hesaptan buluşma yerine çağırdım ve o mekana gelince ona geri dondugumu söyledim ardindan fake hesabi engelledi, arada kendi hesabım da kaynadı ve o şekilde anladi benim olduğumu. Ama bunun konusunu hiç açmadı direk wp den mesaj atip para istedi sarhosum dedi falan işte
Başıma geldi. Daha beteri hemde tüm paramı yedi. Ama ben salaaak gibi bırakmadım. Sen bırak bir ablan olarak dinle beni. Benimde 17 yaşında kız kardeşim var. Ona da hep diyorum erkekler karaktersiz
Bana fake hesap konusunu açmaması da hoslanmadigini gösterir dimi çünkü o fake hesap ile ondan hoslandigimi da anlamış oldu
Tamam senle konuşmayı kesse işte adam gibi adam derdim. Ayrıca fake den seni aldatmış işte. Utanmaz hem suçlu hemde ne cürret para ister
Ya şu an tam olarak konuşma flört yoktu zaten ben ondan hoslaniyordum ondan emin olamıyordum
Çok karaktersiz birisi. Allah sana sevgili olmadan göstermiş neden hala zorluyorsun
Zorlama değil ya kafada bitti de kalpte de bitiricem
Allah kolay kolay başında göstermez. Sevgili olsan sürekli seni sömüren aşkını kullanan ve aldatan biriyle olacaksın
Ya durum şöyle benden hoşlandığından emin değildim zaten ilişki durumumuz yoktu flört falan da değildik tam olarak
Ama tanıstigimiz ilk zamanlar çok flortoz davrandi bana sonradan bir tık geri çekilir gibi oldu bilmiyorum ben mi çok üstüne düştüm
Nasıl yani sen hata yaptığın için senden ceza keser gibi para mı istedi
Evet
Bahnesi neydi acaba yani bu nasıl bir rezillik şaka gibi
Sen ayrıl kurtar kendini hoşlansın ya da hoşlanmasın ceza niyetine para istemek ne insan gibi istese anlarız da senin hatanı bahane edip istemesi ne bileyim bana çok garip geldi
Konuşmayı bitirmelisin bence ama tabiki gene de sen bilirsin
Bir şeyi bahane edip kusura bakma dedi ben de görüldü attim ve numarasini silerek sessizce uzaklaştim
Çok iyi yapmışsın her şey gönlünce olsun 🥰
Teşekkür ederim ama aklima takılan şey acaba hoşlanıyor muydu hoşlanan erkek bunu yapar mi ya
Yok güzelim hoşlanan erkek hatana bile olumlu bakmaya çalışır
O adamdan bir halt olmaz. Hemen bütün ilişkilerini kes. 😏
Saçma bir bahane ile kusura bakma dedi ama mesajina görüldü atip sessizce uzaklastim
manyak mısınız olm siz
Sanirimm
oldu o zaman teşekkürler
Var tabi