Arkadaşlar sevgilimin göya çok iyi arkadaşı vardı (kız) ama kız sürekli onunla flörtleşiyordu hemde benim yanımda. Kız beni sevmiyordu üstelik. Bunlar yanlış buluşmuş filan. Ben artık kabullenmedim ve eğer kızdan vazgeçmiceksen ben ayrılıyorum dedim. Zaten öyle çocukluk arkadaşı değil. Bir yıllık arkadaş. Sanki hiç ciddiye alınmamışım hissediyorum. Pişman olması için sürünmesi için ne yapabilirim? Hikaye filan atıyorum ama asla bakmıyor bile.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onunla ilgilenmeyecen ne hali varsa görsün görmezden gel sil engele gitsin uzak dur
Okadar iyi kızım ki. İyi kalpli biriyim. Üstelik güzelim. Benim saf kalbimi kullandı.
Saf olursan kullanılmaya mahkumsun bu zamanda hele hiç bir erkeğe güvenme hiç bir insana güvenme hep acabaların olsun cebinde
Bu çok zor. Sürekli düşünmekten ve dikende durmaktan çok yoruluyorum..
kız bari güzel olsa. Hem sevgilisini aldatmış hemde bir sürü erkek değiştirmiş. Böyle bir kızla ne işi var
Hem arkadaş gözüyle bakıyormuş
Bak insalar çok acımasız yanlış anlama ama aptal olma ya bak kendin diyorsun akıllıyım güzelim o zaman ne işin var böyle insanlarla bırak o senin köpeğin olsun manyak mısın böyle itlerle uğraşıyorsun merak etme bakma sana ne senin bu özgüvensizliğin niye
Şimdi onu sosyal medyadan engellik siliym mi kalsın mı?
Evet ya niye böyle özgüvenim yok
Hala soruyorsun onu sosyal medyadan zaten sil engelle gitsin kafandan da sil kısım kendine değer vermezsen üzülen hep sen olursun dünya güzeli de olsan kullanılırsın bu dünyanın düzeni böyle
Haklısın.. kendime daha çok bakacağım
Evet öyle ol zaten şimdi şöyle düşün sen kendide değerin olmazsa ben niye sana değer vereyim
Ama annem çok acımasızca davranıyor. Ne tapıp edip erkeği ellimde tutmam gerekiyormuşum..
Ne alakası var iyi erkek her b... yesin sen görmezden gel ne güzel dünya , niye öyle diyor annen evde mi kaldın, çocuk zengin diye mi niye yani
İşte kız çocuğun başını çelmiş. Bak nasıl oynatıyor kız onu. Sen yapmıyorsun diyor bana. O zaman üçünüz buluşacaktınız filan diyor bana.
Çocuk doktor ya ondan diyor olabilir ve ailelerimiz tanıştı. Uyumlu olacakmışım. Bana destek çıkacağına köstek oluyor.
Kızım bak böyle şeyler çocuk oyuncağı değil senin aklın yokmu sırf bir mesleği var diye bakılır mı he bakacaksın karakteri düzgün mü siz kafa olarak uyuşuyor musunuz seni ilerde üzeceğini ihtimali vermiyorsan tabiki bırakma derim e peki öyle sana göre
Yani Bencede onun için bende bıraktım. Bana saygısız davranın erkeğin benim yanımda işi yoktur NOKTA
Saf ve aptal olmayacak başka kadınlara. Sevgilisini koruyacak, adam olacak. Başka kızların ilgisi onun umrunda olmayacak.
Evet bulsaydıkların hepsini de katılıyorum Ama şöyle bir durum var kadında kadınlığını yapacak yani güzel olacak Güzel giyinecek pasaklı olmayacak ki hep erkeği onun yanında kalsın
Aslaaaa.. ben çok bakımlıyım ve güzelim de. Etrafımdan ve sevgilimden de çok iltifat alırım. Tırnaklarım, giysilerim saçlarım hep bakımlı. Böyle şeylere zaten çok değer veririm.
En önemlisi Zaten bunlar yani buna olduktan sonra seni kimseye ihtiyacın yok ki zaten Aklını kullan biraz akıllı ol
Hikayeye bisey atman ona etkilemez. En iyisi kendi yoluna bak. Bi şekilde pişman olur sen umursamayi bıraktığında
Pişman olacağını sanmıyorum. Kız kesin benim hakkımda kötü konuşuyordur o da aptal inanıyor. Böyle erkek olmaz olsun
Öyle aptallari o kız gibi varoşlar a bırak askoo o zaman. Ve kimi umursamayi bıraksam hepsi muhakkak geri döndü. O sana geri yazacak ama salla gitsin
Aynen tam varoş kız zaten. Ne hali varsa görsün
Varoşa bakanda varoştur. Sen kendi hayatına bak oda yanındaki varoşla kudursun😀
İnstagramda kalsın mı? İlk ayrıldığımızda silmiştim. Yeni ekleştik. Şimdi tekrar silmek istemiyorum..
Çıkartmaman hata bence. Seni yedekte tutup istediği zaman silmesine izin vermeden sen sil bence
Hiçbir şey yapmaman en mantıklısı uzun bir süre tepkisiz kal. Dönerse sı ç agzına
Dönmez bile.. sanmıyorum.
O zaman yoluna bakman senin içi ne daha iyi olur. Tecrübe ile sabit ben uzaklaşamadım sen uzaklaş
Sosyal medyadan silmedim. Silsem mi? Geçen tartıştığımızda silmiştim sonra ekleştik. Şimdi tekrar mı silsem?
Sil gitsin hiçbir şekilde muhatap olma artık
Üstüne birde annem beni suçlu buluyor. Neymiş erkeği ellimde tutamamışım.. çok acımasızca.
Annenin söyledikleri üzücü, olaylara dışardan baktığı için bu kadarını görmüştür ya da başka bir şey. boş ver sen takma hiçbir şeyi
Sikleme sende çıkar arkadaşlıktan
Ama geçen tartıştığımızdada silmiştim sonra ekleştik. Tekrar silsem mi yani
O zmn kalsin
Yoluna bak değmez
Galiba ama göstermek istiyorum ne kaybettiğini
Sence umrunda olur mu
Değil ne hali varsa görsün.. pişmsn olur mu sence?
Olmaz