Üç gün önce kavga ettik ikimizde baya üzülmüştük dün barıştık ve neden bahsetsem bende ola bilirim/yapa bilirim diyor sanırım biraz güveni kırıldı kavgalı olduğumuz günlerde nasıl aramızdaki güveni yeniden inşa ede bilirim? Ve ya biraz zaman vermeli miyim
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üç gün önce kavga ettik ikimizde baya üzülmüştük dün barıştık ve neden bahsetsem bende ola bilirim/yapa bilirim diyor sanırım biraz güveni kırıldı kavgalı olduğumuz günlerde nasıl aramızdaki güveni yeniden inşa ede bilirim? Ve ya biraz zaman vermeli miyim
Ne?
Ne?
Bu cidden garipmiş 🙃 kendi kendime konuşuyorum açıkcası eğlenceli
Bu cidden garipmiş kendi kendime konuşuyorum açıkcası eğlenceli
Ahahah emojiyi kaybetmişsin ( ◜‿◝ )
Ahahah emojiyi kaybetmişsin ( ◜‿◝ )
Nasıl ya dedim bulmazsın onuu bak şimdi iyi bak >.<[-_-]✓ hahahah yapamazsınn
Nasıl ya dedim bulmazsın onuu bak şimdi iyi bak >.
>.<[-_-]✓ hahahah yapamazsınn
Hahahhaa bak dedim ben sana yapamazsın diye <( ̄︶ ̄)>
Hahahhaa bak dedim ben sana yapamazsın diye
Sayılmıyorr ki yarısı ayrııı saymıyorum ben ayrıca saçma
<( ̄︶ ̄)>
Sayılmıyorr ki yarısı ayrııı saymıyorum ben ayrıca saçma
Bir yorumumu yapamadın. (。•̀ᴗ-)✧ İyi geceler ifenim ben gidiyom
Bir yorumumu yapamadın. (。•̀ᴗ-)✧ İyi geceler ifenim ben gidiyom
Zamana bırakmak daha mantıklı gibi görünüyor insanın güveni kırılınca fazla hassas ve duygusal oluyo
Bana da öyle geldi sonuçta daha iki gün oldu baya kavga etmemizi önlemek için her şeyi yapa bilirmiş gibi davranıyor bu derece güveninin kırılması beni de üzdü 🥲
Bende aynı duruma düşmüştüm bir ara yanımda olması beni çok mutlu ediyo ona kek yap 🤭 ya da şans kurabiyesi çok mutlu oluyolar 🤣🤭
Yaa yapacağımm çok tatlı bir tavsiye ve eminim beğenecektir tavsiye için çok teşekkür ederim size de mutluluklarr ben de mutlu oluyorum yanımda olunca 🙃
Estağfurullah hep çok mutlu olursunuz inşallah Rabbim huzurunuzu daim etsin 🥰
Sizin de ☺️ iyi geceler 💗
İyi geceler ❤️
Niye sadece sen uğraşmak istiyorsun
Size göre sadece uğraşan kişi ben miyim?
Öyle görünüyor sence de değil mi
Bence değil çünki ne söylersem bende yapa bilirim gibi cevaplar vermesi yeterince endişelendiğini gösteriyor ve düşündüğünü bu sebeple tek umursayanın ben olduğunu düşünmüyorum
Peki neden yapmamış izin mi vermedin
Galiba soruyu pek anlamadınız öyle değil örneğin bir şey izlerken bu adamın zekasına hayranım dersem ben de ola bilirim eğer istersen diye cevaplar kullanıyor sanki kavga ettikten sonra güveni kırılmış bu yüzden tavsiye için geldim buraya
Kusura bakma ya sanırım bu biraz sana kendini kanıtlamaya çalışıyor gibi ona bu şansı ver
Cidden anlamadınız konunun ne olduğunu...
Peki hala sen anlayan biriyle devam et
Öyle yaptım zaten 🙂
Hiç öyle görünmüyordu neyse 😅
Anlamadığınız için öyle görünüyordur 😀 iyi geceler
Sen önce elindekini anla dışarıya sorma sonra soruyu yerinde yaz 😀 iyi geceler
Ben anladım yeterince siz anlayın sonra cevabınızı tekrar yazın iyi günler☺️