Arkadaşlar ne yapacağım ben?

Arkadaşlar yazın 1 senelik evli olacağım ama aramızdaki sorunlar bitmiyor bir türlü. Aramizda üç yaş var benden üç yaş büyük. Birbirimizle akrabayız ama kan bağı yok arada annemin halasının torununun çocuğu. Annesiyle annem de arkadaşlar zaten ama asıl sorun bizim aramızdaki sorunlar bitmiyor. Xper yetmediği için burada yazamıyorum şey yaparken beni hiç düşünmüyor kendi gelince bitiriyor. Ama asıl sorunumuz ben 16 yaşlarındayken kuzenimin arkadaşı ve akrabasından hoslaniyordum eşime de anlatmıştım bilsin diye ama artık hoslanmiyorum tabii ki evli bir kadınım. Bayramda birbirimizle görüşmek zorunda kaldık kuzenimle o da gelmiş ben ona sarilmadim birbirimize iyi bayramlar diledik sarilmiyorduk babam niye sarilmiyorsun ayıp gibisinden dedi kuzenime sarıldım ona sarilmadim. Esim de bozuldu haklı da aslında ama ne yapayım babam sarıl dedi babama da kızdı baban da ne yapmaya çalışıyor dedi. Bir ton kavga ettik duyguların depreşti di mi ona sarılınca dedi. O hırsla babamın evinde şey yaptı benimle ben senin kocanım bana aitsin diye evet beni sevmesi kiskanması normal ama ne yapacağım ben? Bu arada duygularım depreşti birazcık evet ama sonuçta evliyim. Of ne yapacağım ben bu durumla?

Arkadaşlar ne yapacağım ben?