Aşk İlişkileri Bir tane erkek yalanı yazarmısınız? YesMama Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sen başkasın.. lölogglögg Güncellemeler1 yıl Duyduğum hersey yalanmış meğersem.. lololoo Bir tane erkek yalanı yazarmısınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Başka kızlara bakmıyorum, hayır seni aldatmadım, o kız benim arkadaşım, Meşgülüm, Aşkım annem çağırıyor, seni seviyorum, aklımdan hiç çıkmıyorsun, sen başkasın. 1 2 Yorumla Catutigernos 1 yıl Ben şimdi yatıyorum u da ekleseydin de set bozulmasaydi bari 🤣 Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl @Catutigernos aaaaa doğru bak oda var Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin için ölürüm ben varya hayatında senin gibi birisini tanımadım gözlerine bakınca İstanbulu görüyorum, ahu gözlü ceylanım kaymaklı kurabiyem, cevizli baklavam😄 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. bunu bi sorumda yazmıştım.. KS de bir erkek bir kız yalanı ERkek : amaç sadece seks değilKız : sadece soru sormaya geliyorum 0 0 Yorumla
künefeayran Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Seni sevmeyi eskisi kadar sevemedigimi anladım 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl yalan çıkan sözde değil sözü çıkaran karakterdedir 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,7b cevap paylaştı. Seni seviyorum sen ilksin gibi yalanlar.. ya da sen başkasın 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 83% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yoldayım 5 dk ya oradayim en fix duyduğum erkek yalanı evden yeni çıkıyordur oysaki 🤣 0 0 Yorumla
derincedusuncelerr Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Aşkım o kız kardeşim gibi diyorum niye inanmak istemiyorsun 2 0 Yorumla
Sütlükopuklukahveee Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Evdeyim diyorum yalan mı söylüyorum inanmıyorsan görüntülü ara ama ararsan ayrılırız 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Eski sevgilileri için arkadaşım demeleri 0 1 Yorumla YesMama 1 yıl 🤦♀️😖😖öfkelendirdiii Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. erkekler yalan söylemez 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyuya kalmişim 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eline kalem kağıt al yaz başlıyorum shshs 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Tutkuyla yaptım aşkım ben öyle birisi değilim 0 0 Yorumla
qookhann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daha önce hiç böyle hissetmemiştim 0 0 Yorumla
3mirhan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. (Seni hiç bırakmıyıcam ) tövbe yalan 😆 0 0 Yorumla
ErotikAdam Takip Et Yoda Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben yalan söylemem (: 0 2 Yorumla YesMama 1 yıl Buda yalan Yorumla ErotikAdam 1 yıl tebrikler ikinci tura geçmeye hak kazandınız Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl şeyin çok büyük ve kalın 0 1 Yorumla vipertttttt 1 yıl Doğrusu bilen erkekler 🥹 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 40,6b cevap paylaştı. Nereden başlasam bilemedim bu bile yalan knk 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senden başkası yok 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben farklıyım 0 0 Yorumla
boşbiri12 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. valla vurmadım 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen ilksin 0 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Çok güzelsin. 0 0 Yorumla
ylmzcgrii Takip Et Bilge Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. seni seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Başka kızlara bakmıyorum, hayır seni aldatmadım, o kız benim arkadaşım, Meşgülüm, Aşkım annem çağırıyor, seni seviyorum, aklımdan hiç çıkmıyorsun, sen başkasın.
Ben şimdi yatıyorum u da ekleseydin de set bozulmasaydi bari 🤣
@Catutigernos aaaaa doğru bak oda var
Senin için ölürüm ben varya hayatında senin gibi birisini tanımadım gözlerine bakınca İstanbulu görüyorum, ahu gözlü ceylanım kaymaklı kurabiyem, cevizli baklavam😄
bunu bi sorumda yazmıştım.. KS de bir erkek bir kız yalanı
ERkek : amaç sadece seks değil
Kız : sadece soru sormaya geliyorum
Seni sevmeyi eskisi kadar sevemedigimi anladım
yalan çıkan sözde değil sözü çıkaran karakterdedir
Seni seviyorum sen ilksin gibi yalanlar.. ya da sen başkasın
Yoldayım 5 dk ya oradayim en fix duyduğum erkek yalanı evden yeni çıkıyordur oysaki 🤣
Aşkım o kız kardeşim gibi diyorum niye inanmak istemiyorsun
Evdeyim diyorum yalan mı söylüyorum inanmıyorsan görüntülü ara ama ararsan ayrılırız
Eski sevgilileri için arkadaşım demeleri
🤦♀️😖😖öfkelendirdiii
erkekler yalan söylemez
Sadece seni sevdim 🤪
Sensiz yapamam yalanı..
Uyuya kalmişim
Eline kalem kağıt al yaz başlıyorum shshs
Tutkuyla yaptım aşkım ben öyle birisi değilim
Daha önce hiç böyle hissetmemiştim
Arkadaşımla 101 oynuyoruz ✍🏻
Sen çok farklısın shjsms
Sen başkansın olarak okudum 🤣🤣🤣