Güncellemeler
+1 yıl
Bakın hala ben uğraşıyorum ilişki için şimdi ayrılalım desem o belkide iyi günler der geçer
Evime geliyor. İkimizde çalışıyoruz eğitim durumumuz mesleğimiz aynı. Ufak tartışmalarda sesini çok yükseltiyor. 3 defa uyardım bana haksızlık yapıyorsun basit şeyleri büyütüyorsun diyorum.
Çok seviyorum bu huyundan nefret ediyorum. Evde resmen bir maço erkek var. Gücü yetse dövecek 🤔 bu ne ya? Yani market alışverişini bile büyütüyor. Bu durumu nasıl açıklarım ayrılmak istemiyorum ben mutlu olmak istiyorum evlenmek istiyorum kızla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
huyunu değiştiremezsin ayrıl evlenince büyük sorunlar yaşarsınız anlaşamazsınız ikinizde mutsuz olursunuz ileride pişman olursun büyük ihtimalle
Cinsellik yaşandı ailesiyle tanıştım 2 senelik aşkım o benim ama çok erkekleşti son 6 ay civarı böyle ayrılalım desem çok sallamaz galiba
Cinsellik yaşandıysa ve ailesiyle tanıştıysan sallaması pek öyle gözükmüyor unutmaz yani seni eğer seni gerçekten çok seviyorsa senin için bir şeyler yapar
Yapmıyor ama bana bağrıyor bak ben hala sesimi yükseltmiyorum diyor ki güzelim duygusallik yapmıyorum sesini yükseltiyorsun bağırıyorsun bana haksızlik yapıyorsun a markasını beğenmedim de gideyim market şurada senin istediğini alırım bana para mal ufak tefek şeyler için kızıp bağıramazsın haksızlık yapıyorsun beni aşşağılıyorsun kapıdaki yabancıdan farkım yok diyorum o sinirle evet diyor yok😡yarabbim akıl fikir ver bana
sende daha fazla uğraşma o zaman bırak ne hali varsa görsün senin sevgini hak etmiyor demek ki çok uğraşıp kendini yıpratma değmez
Sitede şimdi bir soru daha soracam. Sonra kıza yazacam diyecem ki ben senin bu huyunu sevmiyorum çok değiştin bana değer vermiyorsun saygı duymuyorsun ayrılmak istiyorum
yazman kendin için iyi olur kendini sana değer vermeyen insanlar için boşuna yorma
Sevgilim bana bağırıyor, ayrılayım mı? ↗
Sordum kral ve herkes aynı senin dediklerini söylüyor çok üzgünüm şu anda içime bir taş oturdu
üzme kendini
daha çok yıpratırsın değmez yani sevgiliyken bile aynı evde böyleyse evlenince nasıl olur tahmin ediyorsundur umarım kaçtın ve en iyisini yaptın kral sana değer vermeyen insandan bir
şeycikte olmazdı zaten ilişkide her iki insanın da bir birine değer vermesi gerek bu ilişkiyi sen tek başına yönetemezdin zaten boşuna kendini
üzme
Çok sağol dostum. Şimdi toparlamaya çalışıyorum yazacağım hakkımızda hayırlısı. Ben kendimden eminim her zaman delikanlı adam sevdiğine ses yükseltmez asla şiddet uygulamaz derim. Yapmadım aldatmadım yazan eden oldu ona söylemedim ama sevdiğim var dedim engelledim. Hayırlısı ya 😔
eminim ki karşına seni seven sana değer veren biri çıkar nasip değilmiş doğrusu buymuş demek ki kafanı yormana bile değmez yani
Sağol dostum.
böyle bir ilişki sağlıklı olmaz
Ya çok egoist davranıyor ben sakin mutlu bir ilişki istiyorum ya bağırmaya ne gerek var
egoist diyorsun bence ayrıl direk
Çok şey yaşadik cinsellikten tut ailesiyle tanışmam banada çok güvenir ama 6 aydır erkek gibi evde bir maço erkek var hani sevgilisini döven tipler olur ya tam olarak o var.
Erkekleşmiş bu kız
Evet ve bir nedeni yok ben yumuşak erkek tipi değilim yanlış anlama ama evimde bu tarz şeyler istemiyorum. Ben istiyorum ki mutlu huzurlu akşam eve gelelim ben ona o bana yemek yapalım film izleyelim uyuyalım ufak tefek arkadaş buluşmaları tatillere gidelim bir makarna için kavga olur mu ya
Sorunlu bir tip olabilir , yaşadığı şeyler onu erkekleştirmiş olabilir ya da huzur sıkıyordur
Ayrılmadan düzeltemem di mi
Sevgilin mi hala
Nasıl bu huyunu düzeltebilirim
Uyar