Beş ay önce koltuk takımı almıştık. İçime sinmedi bende yeni aldım onun kartıyla yeni geldi. Eve geldi bunlar ne dedi beş aylık değişir mi gülüm yazıktır paraya dedi beğendim aldım evde ben en çok vakit geçiyorum dedim daha yeniydi israf olur mu böyle yavrum dedi. Ne değerli ya senin paran bundan sonra geceleri paralarını koynuna al se.. viş beni unut dedim para mı mesele kendine takı alsan bi şey demem gereksiz diye söyledim dedi ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eskimiş zaten modasi da geçmiş ama hakli sende 5 ay neden bekledin 3 ayda bir yenilenmesi gerekir
Ya ben onları istememiştim
Bunu eşin bilmiyor mu istemediğin şey neden alınıyor
Hediye geldi
O da napiyim boşa gitmesin dedi
Ama yinede senin eşinle konuşma üslubun yanlış
ben olsam ben de koltukta yatardım. o kadar para verilmiş saçma sapan
Yatsın izin
Sizin gibiler yaranıyor zaten doğru yoldasın
Yaranma iç güdümüz yok sizin gibi
Netiz
Belli oluyor yatakla tehdit etmenden
Yatakla tehdit etmem ben. O benimde ihtiyacım sadece en değer verdiğin şey para ise onunla en özel yete gir demek istedim. Eğer bensem benimle gir yani
Yoksa yatak bana da ceza bende mutlu oluyorum sonuçta tek erkek haz almıyor
Tehdit olmasa paranla yat demezsin aba altından sopa gösterir gibi. Senin içinde zevk söz konusu olabilir ama silah olarak kullanmaktan da geri durmuyorsunuz yeri gelince. Neyse sen kullanma kılavuzunu iyi biliyorsun zaten. Eleştiri değil doğru yoldasın dedim. Devam et yani ok.
Silah olarak kullanmadım. Em değer verdiğin şey para ise dedim
Ben mesela aramız bozuk ama bu gece gecelik giyip yanına yaklaşırım ihtiyacım bu benim ötesi var mı
İyi sevişmeler ateşiniz sabaha kadar sönmesin, hadi byee
Boşa, cimri adamla hayat geçmez
Seviyorum
Sevgi Karın doyurmaz
Allah senin gibilerini kimseye nasip etmesin.
Allah senin gibi fakiri de kimseye vermesin
Ahaha, senin söylemenle fakir olmam ben merak etme, bir halta yaramayan varlık seni :)
Ben iki ini okumuşum bakanlıkta bile çalışmışım evde benim başarılarıma ait Düver var kıçım
Ahh kuzumm benim, aferim sana senin adına sevindim biraz da insan olmayı dene belki o zaman bir işe yararsın
İnsanım ölüm kocama kızdım diye niye insan olmiyim
Cimri bence de
Umarım bir an önce senden boşanır ya
Bu boşanma sebebi değil. Hakim. Neslinde ayrıca bana çok aşık boşanmaz
Aynen öyledir kesin
Ulan gölgeden bak dlwkxdjıs
Şu konuşmaya şu üsluba bakılırsa senden ne ev hanımı olur ne eş kocan aldatıyordur kesin
Birilerini becerdiği kesin ama
Aşkım ya öpüp kokladı beni. Korkma sen
Bence sen hayal aleminde yaşıyosun ablam
Adam haklı
Çok cimri