Aşk İlişkileri Aşıkken hangi hayvana dönüşüyorsunuz? m MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Bir ilişki içindeyken kendinizi hangi hayvana benzetiyorsunuz? Benimki görselde 😂 Aşıkken hangi hayvana dönüşüyorsunuz? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 1 yıl Biyolojik olarak hayvanız yine kendim olurdum herhalde asjsjsj 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 1 yıl Aşık olursam büyük ihtimal ejderha olurum.. O da kıskançlıktan ateş püskürdüğüm için olur.. 1 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl O derece yani Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben kedi oluyorum herhalde yaa orada olduğumu bilsin ama ben kendimi sevdirmiyim o sevsin bazen jdndjd 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Herhangi bir hayvana benzemiyorum. Olduğum halimle insan gibi kalıyorum. 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kurtt olabilir sevdiğinin peşinden gider diğerleri gibi herkesin peşinden gitmez 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ceylan olsun bari, aklıma bir şey gelmiyor shshsjj 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 225,8b cevap paylaştı. Aşk olmuyorum aşka da inanmıyorum.. ama rakun diyebilirim sadece 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Salyangoz sjsjs 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl O neden be 😂 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Hayvan 🤣 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kelebekle arı arası bişey 😄 1 1 Yorumla m MrConfused 1 yıl Onun arası yok be Yorumla
VEGA0 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bak panda olduğunu sende kabul ettin 😂🐼 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl Söyleye söyleye benimsedim 😂 Yorumla VEGA0 1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂 eşsiz ve ponciksin Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bilmiyorum daha bi aşık olmadık 😂😂😂😂 1 14 Yorumla m MrConfused 1 yıl Artık ol ama sen de 😂 Yorumla Yamaal 1 yıl 😂😂🤣🤣düzgün bi adam varda ben mi olmadım 😏😏😏😏 Yorumla m MrConfused 1 yıl Haklısın sustum 😇 Yorumla Yamaal 1 yıl 🤷♀️🤷♀️zaten daha küçüğüm boş ver ne aşkı hayati yaşamak varken 😉😉 Yorumla VEGA0 1 yıl Senin sevgilin vardı ya kız Yorumla Yamaal 1 yıl @VEGA0 ayrıldık Yorumla VEGA0 1 yıl Nazar değdi heralde Yorumla Yamaal 1 yıl @VEGA0 yok sıkıldı 😒😒 Yorumla Yamaal 1 yıl Eee benim sevgim herkese iyi gelmez 🤷♀️🤷♀️🤷♀️Kaldırmadı Yorumla VEGA0 1 yıl Aman daha iyisini hak ediyorsun Yorumla Yamaal 1 yıl @VEGA0 😃😃zaten ciddi bile düşünmemiştim onu testen geçiriyordum ama sınıfta kaldı 😂😂 Yorumla Yamaal 1 yıl Işte deneme süresi gibi 3 ay di o 1 ayı bırak 2 haftada sıkıldı 🤣🤣🤣 Yorumla m MrConfused 1 yıl Ne kaynatmışsınız be 😂 Yorumla Yamaal 1 yıl 😂😅😅 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hicbir hayvana.🤔 1 0 Yorumla
___Piraye___ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben insan olarak devam ediyorum hayatıma. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kurt aşkta da ustadır. 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Gamlı baykuş 1 2 Yorumla m MrConfused 1 yıl Neden be 😂 Yorumla -Afroditimsi 1 yıl Güvenip sevmiyorum ondan 😂 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kedi😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. kedi tabiki 1 0 Yorumla
u MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kelebek 🦋 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Koala. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biyolojik olarak hayvanız yine kendim olurdum herhalde asjsjsj
Aşık olursam büyük ihtimal ejderha olurum.. O da kıskançlıktan ateş püskürdüğüm için olur..
O derece yani
Ben kedi oluyorum herhalde yaa orada olduğumu bilsin ama ben kendimi sevdirmiyim o sevsin bazen jdndjd
Herhangi bir hayvana benzemiyorum. Olduğum halimle insan gibi kalıyorum.
Kurtt olabilir sevdiğinin peşinden gider diğerleri gibi herkesin peşinden gitmez
Ceylan olsun bari, aklıma bir şey gelmiyor shshsjj
Aşk olmuyorum aşka da inanmıyorum.. ama rakun diyebilirim sadece
Salyangoz sjsjs
O neden be 😂
Hayvan 🤣
Kelebekle arı arası bişey 😄
Onun arası yok be
Bak panda olduğunu sende kabul ettin 😂🐼
Söyleye söyleye benimsedim 😂
😂😂😂😂😂😂😂😂 eşsiz ve ponciksin
Bilmiyorum daha bi aşık olmadık 😂😂😂😂
Artık ol ama sen de 😂
😂😂🤣🤣düzgün bi adam varda ben mi olmadım 😏😏😏😏
Haklısın sustum 😇
🤷♀️🤷♀️zaten daha küçüğüm boş ver ne aşkı hayati yaşamak varken 😉😉
Senin sevgilin vardı ya kız
@VEGA0 ayrıldık
Nazar değdi heralde
@VEGA0 yok sıkıldı 😒😒
Eee benim sevgim herkese iyi gelmez 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Kaldırmadı
Aman daha iyisini hak ediyorsun
@VEGA0 😃😃zaten ciddi bile düşünmemiştim onu testen geçiriyordum ama sınıfta kaldı 😂😂
Işte deneme süresi gibi 3 ay di o 1 ayı bırak 2 haftada sıkıldı 🤣🤣🤣
Ne kaynatmışsınız be 😂
😂😅😅
Hicbir hayvana.🤔
Ben insan olarak devam ediyorum hayatıma.
Panter 😄
Kurt aşkta da ustadır.
Gamlı baykuş
Neden be 😂
Güvenip sevmiyorum ondan 😂
Kedicik
Kedi😂
kedi tabiki
Kelebek 🦋
Kedi veya kelebek
Koala.