• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgilim karşı cins arkadaşım olmasına izin vermiyor, normal mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
313
Yapay Zekaya Sor
Sevgilim karşı cins arkadaşım olmasına izin vermiyor, normal mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Böyle yapması, tamamen normal. Çünkü , erkek adam kıskanır. Kadınlar da buna uyar genelde. Beni, bu yüzden iki kız arkadaşım sildi ve saygı duydum. Böyle erkeğe sahip olan kadınlar, genelde böyle erkekle güzel evlilik yapıyorlar. Çünkü kadınlar, yönetilmeyi severler. Kendisini kıskanmayan ve kısıtlamayan erkeğe, arzu duymazlar.

Ancak erkek adam; kesinlikle kız istedi diye , kız / erkek arkadaşlarını silmemelidir. Bunu yaparsa kadın, erkeği ezik erkek görür. Böylece erkeğe ; saygı duymaz , sadık kalmaz ve terk eder.. Erkek dediğin, yoklukta olmadığını kadına hissettirmeli ki kadın erkeğe arzu duysun ve erkeği elde tutmak istesin. Yoklukta olan erkeklerde kadın, çok rahat olur. Daha iyi erkeği bulunca da terk eder..

Kadınlar ; istediği kadar bu gerçeği inkar etseler de başlarına gelmeden, ne yapacaklarını bilemezler. Bu yüzden erkek adam, kıza arkadaşını sildirir ama kendisi silmez. Lakin bu tabak çevirmeyi yapın derken, kadın kadınlığını yaptıkça da aldatmayın. Sadece çevrenizde kadınların olduğunu, hissetsin yeterli.. Bu anlattıklarım da çok örneği var ve iki kız arkadaşım da beni doğruluyor

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• cisemm2
    cisemm2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Normal değil ve bence kesinlikle buna müsaade etmemelisin. Özellikle geçmişten gelen arkadaşlıklarını kesinlikle bitirmemelisin. Eğer karşındaki kişi toksikse ilerde kız arkadaşlarınla görüşmeni bile istemeyecektir. Ben maalesef böyle bir hata yaptım. Tek bir arkadaşım, konuşabileceğim bir insan kalmadı. şu an o kişi hâlâ hayatımda ama o kadar toksik bir ilişkimiz var ki. Başlangıçta her şey güzeldi ve ben de bu güzelliğe aldandım. Sınırımı başlangıçta koyamadığım için, sırf o mutlu olsun diye onun her istediğini yaptığım için şu an benim kişisel alanım yok, yaratmaya çalışsam da müsade etmiyor. Hiç iyi değilim, zaman geçtikçe daha kötü oluyorum. Tabi benim ilişkimde başka sorunlar da var ama yalnızlık çok yorucu. İnsan yapısı gereği sosyal bir varlık, konuşmaya, dertleşmeye, gülmeye, ağlamaya, eğlenmeye ihtiyaç duyar. Erkek arkadaşlarımızla tabiki bunları yapabiliriz ama yalnızlıktan ötürü insanın içinde bir boşluk oluşuyor ve sevgili bunu kapatamıyor. Bu dediklerim sadece karşı cins arkadaş için değil, tüm arkadaşlık ilişkileri için geçerli. İnsan sınırını bildikten sonra bir dünya arkadaşı olsa da hiçbir sorun çıkmaz. Ben yaptım, tek bir dostum kalmadı, çok pişmanım. Her şey daha iyi olsun diye tüm arkadaşlarımı sildim, yeni insanlarla tanışmadım, sosyal medyamı kapattım ama her şey daha kötü oldu. Resmen psikolojim bozuldu. Üniversiteye gidiyorum ama tek bir arkadaşım yok. Yalnızlık insanın psikolojisini de özgüvenini de zedeliyor. Lütfen izin verme…

3
    16 Yorumla
    • MeraklıBaykuş1
      MeraklıBaykuş1
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      +1 yıl

Aynen aynen erkek arkadaslarinla eğlen dertles gez toz gece yatakta bitsin klasiktir bu bi kizin erkek arkadasi kesinlikle olmamali en ufak bi kavgada gider altina yatar

Yorumla
    • cisemm2
      cisemm2
      +1 yıl

@Hastayizabi şu yazdığın cümlelerden ne kadar yobaz, çirkef, ahlaksız ve hastalıklı olduğunu anlayabiliyorum. Çünkü kişi kendinden bilir işi. Demek ki sen kız arkadaşlarına bu gözle bakabiliyorsun. Sizin gibiler yüzünden ne ahlaksızlık biter, ne kadın tacizleri ne de kadın ölümleri. Aklınız beyniniz sadece yatak için çalışıyor. Yazdıklarımı gerçekten okuyup anlayabilmeni ve senin gibi düşünen birisini hayatıma aldığım için ne şiddetler ve eziyetler gördüğümü bilmeni isterdim. Belki bir şeyler değişirdi ve belki senin yüzünden ziyan olacak bir kadın kurtulmuş olurdu.

Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      +1 yıl

Yaa birak bos yapma erkek arkadasinla kavga edip tartisip diger erkek arkadasinin yanina gidiceksin dertlesmek icin en sonda gece yatakta biticek demekki boyle bisey yapmissin ki bu kadar savunuyorsun

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

@cisemm2 Kendine arkadaş arıyorsan hemcinslerinle arkadaş ol. Sen karşı cinse arkadaş gözüyle bakarsın ama bir erkek sana her zaman partner gözüyle bakar bunu hiçbir zaman unutma. Sen o adamı gerçekten sevseydin o adamın dediklerini sorgulamaz onun istediği gibi bir kadın olurdun.

Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      +1 yıl

@FikretinMücadelesi evet ama bu arkadas hayatinda sevgilisi varken baska erkeklerle takilmak istiyen k@sarin teki bide utanmadan oraya yobaz yazmis yobazlikla alakasi yok hayatinda bi iliskin varsa tek karsi cins erkek arkadasin olabilir baskasi olamaz

Yorumla
    • cisemm2
      cisemm2
      +1 yıl

@FikretinMücadelesi benim ilişkimde ne olup bittiğini bilmeden bu şekilde yorum yapamazsın. Ben illa arkadaş istiyorum diye tutturan biri olmadım. Ben onun tek sözüyle hayatımdaki herkesi sildim, numarama kadar değiştirdim. Bahsettiğim kişi benim kardeşim erkek diye onunla konuşmamı bile istemeyen bir kişiydi. Tüm gardrobumu onun için değiştirdim, yazın kısa kollu tişört giymeme izin yoktu. Balıkçı yaka bir tişört ve uzun bol bir gömlek giymek zorundaydım. Giymedim diye benim kafamı alıp demire vuran bir insandan bahsediyorum. Ve ben bu insanı sevmeseydim beş yıl buna katlanmazdım. Ki anlattıklarımın çok daha fazlası var, yüzüme ciddi ciddi tükürdüğü günü, en ufak fikir ayrılığında ettiği her hakareti hatırlıyorum. Ha ben bunları yaparken kendisi ne yapıyordu biliyor musun? İnstagramdan kız eklemeye devam ediyordu. Snapchatteki kızlardan uygunsuz fotoğraflar istiyordu. Ve savunması neydi onu biliyor musun? Snapchatte kimliğim belli değil, sıkıntı olmaz. Benim için hiçbir önemi yok. Ve ben de aptal gibi inanıp ilişkimi korumaya çalışıyordum. Şimdi sen benim karşıma geçip onun dediklerini sorgulamaz onun istediği gibi bir kadın olurdun diyemezsin.

Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      +1 yıl

Ayrilsana o zaman ya?

Yorumla
    • cisemm2
      cisemm2
      +1 yıl

@Hastayizabi anlattığım kişi bu kadar hastalıklıyken onu terk edebilecek gücüm yok en azından şu an için. Ama bir gün başaracağım. Bir yıl önce yaptığı şeyler normal gelirken şimdi toksikliğini görebiliyorum. Bir gün bu toksikliği bitirecek cesaretim de olacak inanıyorumm💃🏻💃🏻💃🏻

Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      +1 yıl

Umarim hakkinda en güzeli olur yaşin genç kendini yipratma olur mu

Yorumla
    • cisemm2
      cisemm2
      +1 yıl

@Hastayizabi olur bu arada sanırım bana bir özür borçlusun kaşar damgası yapıştırdığın için🙃

Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      +1 yıl

Özür dilerimmmm ama sana bunu deme sebebim hani bana dedin ya kisi kendinden bilir işi diye bu senoryonun aynisini kiz arkadasimla yasadim ordan biliyorum o yüzden karsiyimdir

Yorumla
    • cisemm2
      cisemm2
      +1 yıl

@Hastayizabi evet anladım herkesin derdi bambaşka tabi. Ben de senden özür dilerim biraz doluyum ve sert çıktım kusura bakma🙏🏼

Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      +1 yıl

Sorun değil en azindan 2 medeni insan gibi özür diliyebiliyoruz bu çok güzel bişey :)

Yorumla
    • cisemm2
      cisemm2
      +1 yıl

@Hastayizabi evet sağ ol iyi günlerr

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

@cisemm2 @hastayizabi İkinize de tebrikler güzel insanlar. Fikirlerimiz farklı olabilir. Birbirimize saygı çerçevesini kaybetmeyelim yeter ki

Yorumla
  • Haisev
    Haisev Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Ya bu normal bir şey olabilir mi Allah aşkına nasıl kendinize bunu normalleştirebilirsiniz, nasıl da manipüle edilmişsiniz kızlar kurban olayım! Böyle bir durumda karşı taraf tamamen toksik bir insandır, güven problemleri vardır, travmaları vardır. Size bir şeylere boyun eğdirmek zorunda bırakan hiçbir şey normal değildir ve böyle insanlardan da uzak durun ki sonrasında o travmalara ve psikolojik sorunlara siz de sahip olmayın

1
    0 Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.

Sevgilin en iyi arkadaşın da olur ne gerek var bir başkasına. Her şeyi birlikte konuşmak, paylaşmak ve birbirinin her şeyi olabilmek varken bir başka kişiye başka bir sıfatla yer vermek aşka yapılan bir hainlik bana göre

Arkadaş yine olur ama selamlık baybaylık o kadar.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

100

Cevap

103

Cevap

• Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Yani anormal değil kim olsa istemez..

3
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

Normal tabi ki. ama eskiden olan arkadaşlarınıza karışmamalı

1
    0 Yorumla
  • thewalkerist
    thewalkerist Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.

Bu tarz durumlarda empati yapmak en doğru seçenektir, kendinize şu soruyu sorun;

Eğer onun karşı cins arkadaşları olsa ben nasıl hissederim?

Eğer rahatsız olurum diyorsanız o zaman çok rahat durumu anlamışsınızdır.

Eğer beni çok alakadar etmez diyorsanız işte şimdi eğlenceli yere geldik.

Eğer sizi rahatsız etmiyorsa şöyle açıklayayım. Bazı erkekler ve kadınlar partnerlerinin karşı cinsten biriyle olmalarından hoşlanmazlar, kıskançlık deyip geçiştirebiliriz ancak o kadar basit değil. Çevremizde karşı cinsten arkadaşın en ufak bir boşlukta içeriye sıvışma hikayesi yaşamayan veya görmeyen yoktur herhalde. O yüzden o kaygıyı yaşamamak için partneriniz sizden öyle bir istekte bulunmuş olabilir.

Tabi bazı mağara adamları için hikaye farklı ama biz medeni insanlar bazında konuşuyoruz... Değil mi?

1
    7 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Karşı cinsten arkadaş olmaz. Bir kadın karşı cinsine arkadaş gözüyle bakar ama bir erkek kendisine nikah düşen her kadına partner gözüyle bakar. Bu biyolojik bir gerçekliktir. Konu tartışmaya kapalıdır.

Yorumla
    • thewalkerist
      thewalkerist
      +1 yıl

Çok saçma bir mentalite bence.

"Aaa nikah düşmüyor tamam sıkıntı yok, ney? Nikah düşüyor mu? Uf onla da yürü, öbürü ile de yürü, şunla da yürünür, nikah düşen kim varsa gelsin"

Bu mantıkla tüm kadınlardan kaçmak lazım sevgili varsa, kasiyer para mı istedi? Aaaaaa kaç kaç kaç, yoksa partner gözüyle bakar aldatırım.

Kadın da insan erkek de insan arkadaş, problem her gördüğünü potensiyel partner olarak değerlendirenlerdedir.

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Bir kızın sevgilisi dışında 7/24 konuşabileceği insanlar ya babası abisi olur. Ya bir kız her Allah'ın günü kankayla mı dolaşır kankayla mı konuşur. Arada mesafe olacak birader realite bu. Yoksa cuckold erkeği olursun. Hiç farkında olmadan başkasının çocuğuna babalık yapmak zorunda kalırsın.

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Senin kankam dediğin kız desin ki gel bu gece sevişelim desin. Koşa koşa gidersin. Öyle olmasaydı sen o kızla kanka falan olamazdın birader.

Yorumla
    • thewalkerist
      thewalkerist
      +1 yıl

Hayatta her şeyde olduğu gibi bunda da moderite önemli.

Ben demiyorum ki gitsin 7/24 başka erkeklerle dolaşsın. Ama şu var, kişi tercihine bağlı. Az mantıklı düşünün yani, şimdi benim sevgilim var diye karşı cinsten tüm arkadaşları silmem mi lazım? Madem öyle bu arkadaşlık değil sahtekarlık. İlla karşı cinsten olan her etkileşimde bir cinsellik beklentisi olması mı lazım?

Biraz beyninizi kullanın lütfen. Ve eğer kankam olarak gördüğüm bir kız benden öyle bir şey isterse gitmem. Romantik düşüncelerim yok ki ona karşı. Neden gideyim? O kadar mı abazayım?

Arkadaş kadınla konuşuyorsam illa sevişmek için. Ne saçma sapan bir mentalite ya. Orta çağda kalmışız haberimiz yok.

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

"""Hayatta her şeyde olduğu gibi bunda da moderite önemli."""

Kemalizmin dayattığı geniş modernite. Ben almayayım ya. Orta Çağ daha konforlu.

"""Az mantıklı düşünün yani, şimdi benim sevgilim var diye karşı cinsten tüm arkadaşları silmem mi lazım?"""

Buna gerek yok. Senin sevgilin olduğu an kız kankaların seninle iletişimi keser zaten. En azından seninle arasında olması gereken mesafeye uygun davranır.

"""Eğer kankam olarak gördüğüm bir kız benden öyle bir şey isterse gitmem. Romantik düşüncelerim yok ki ona karşı. Neden gideyim? O kadar mı abazayım?"""

Anlaşıldı. Hiçbir kız kankan senden böyle bir şey istememiş. Abazan diye bir kategori yok. Her erkek libidoludur. Kadınlardan 19 kat daha fazla testosteron salgılıyouz. Abazan diye ayrı bir erkek kategorisi yok. Erkeğin bir alfası olur çok kadını götürür, bir betası olur az kadını götürür, bir de inseli vardır onlar zorunlu yalnızlık yaşar.

Yorumla
    • thewalkerist
      thewalkerist
      +1 yıl

Kemalizm ne alaka allahım neler diyor bu adam. Gerçekten herif erkekle kadının testesteron seviyelerini karşılaştırdı ya.

Allahım çıldıracağım. Tamamdır alfa sen yola devam. Gereksiz tartışma.

İyi günler.

Yorumla
  • BirPeriKızıı
    BirPeriKızıı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Normal bence olmamalı önceden varsa olabilir de yeni biriyle tanışmak olmaz kimse istemez bunu.

11
    2 Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

olur mu hiç modern çağdaş medeni hayat yaşıyorlar kızlar bu ülkede !!! :-) bu ne yobazca gerici düşünceler.. erkeğinde 100lerce kız arkadaşı olacak onlarla daha çok zaman geçirecek..
      Bu kızın sevgilisi çok yobaz geri kafalıymış , kıza izni verip 100lerde erkekle konuşmasına arkadaşlık etmesine kendisinden daha çok onlarla vakit geçirmesine izin vermesi lazımdı
      BOĞA boynuzlarını takıp :-) çocuk çok geri kafalıymış..
      bence bu gerici erkeğe bu kız çok modern kalmış ayrılmaları lazım , kız rahat rahat 100lerce erkekle konuşsun.. Kıza sahp çıkan sevgili olanda hata .. dönemsel işçi gibi parttime görüşmeri lazımmış erkeğn bu kızla..

Yorumla
    • Ecringunes
      Ecringunes
      +1 yıl

Yani biraz sıkıntılı ilişki

Yorumla
  • visneliturta34
    visneliturta34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Günümüzde Artık bunlar problem edilmiyor ki zaten günümüzde de alakası yok problem edilmemesi lazım Sonuçta karşı tarafın senden önce de bir hayatı vardı Senin de karşı taraftan önce bir hayatım vardı yani birbirine sevdiğin birbiriyle hayatınızı birleştirdiniz diye geçmişinizden veya geçmişteki yaşantı şeklinizden vazgeçeceksiniz diye birçok Evet bazı şeyler değişir kabul ediyorum ama Bazı şeylerde sabit kalmalı oldu Ben her şeyinden ödün vereceğim geçmişimi senin için ya da onun için Neyse artık tamamen şekillendireceğim Hayır öyle bir dünya yok Hiç kimse kusura bakmasın

0
    4 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Karşı cinsten arkadaş olmaz. Bir kadın karşı cinsine arkadaş gözüyle bakar ama bir erkek kendisine nikah düşen her kadına partner gözüyle bakar. Bu biyolojik bir gerçekliktir. Konu tartışmaya kapalıdır.

Yorumla
    • visneliturta34
      visneliturta34
      +1 yıl

@FikretinMücadelesi doğru ama benim hayatıma biri girdiyse benim hayatıma müdahale Etme hakkına sahiptir Ben de onun hayatına müdahale Etme hakkına sahiptim sadece bunu söylüyorum dediğim doğru ama

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

@visneliturta34 Tabi ki de öyle. İlişki mutlak özgürlük değildir, sınırlı özgürlüktür ve sorumluluk gerektirir. Sevgililer/eşler birbirlerine müdahale edebilirler, etmelidirler. Birbirlerine karşı hiçbir şekilde gizlisi saklısı olmamalıdır. Her şey şeffaf olmalıdır. Aksi takdirde ilişkide güven krizi ortaya çıkar.

Yorumla
    • visneliturta34
      visneliturta34
      +1 yıl

@FikretinMücadelesi Pardon ya müdahale edemez diyecektim de yanlış olmuş müdahale Ancak sınırlı sayıda olur

Yorumla
  • Musicproducer
    Musicproducer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çok ama çok normal🌿
    Biz erkekler erkekleri daha iyi bildiğimiz için sevdiğimiz kadının yanında erkek arkadaşlar olmasını istemeyiz.
    Çünkü erkekler her şeyden kendine bir pay biçebilir, unutma ki bir erkek potansiyeli olmayan bir kızla arkadaş dahi olmuyor. Mutlaka beğendiği bir kızla arkadaşlık kurar.🧐

2
    0 Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Senin gibi kızlardan nefret ediyorum.

Yedekte adam tutmaya çalışıyorsun ama erkek arkadaşın uyanık çıktığı için bunları yemiyor sen de bu duruma üzülüyorsun.

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle bir şey yapmıyorum ben onu çok seviyorum

Yorumla
    • künefeayran
      künefeayran
      +1 yıl

Sevmiyorsun geçmiş olsun. Ben kızların ciğerini bilirim. Kadınlar güçlü gördükleri erkekler için kurallarını yıkarlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır yapmam aldatmam

Yorumla
    • künefeayran
      künefeayran
      +1 yıl

Aldatırim diyen kadın olmaz zaten kanınız bozuk

Yorumla
  • atmenistoner
    atmenistoner Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Hahaha 😃 Karşı cins arkadaşın olacaktı da niye sevgili ediniyorsun o zaman 😃 Yedek listende sıralansınlar diye mi. 😃 Öyle bir dünya yok güzelim. Kimse izin vermez. Kimse de sevgilisi olan birinin arkadaşı olmakla ilgilenmez. Başka işimiz gücümüz mü yok ya 😃 Alla alla hayret bir şey 😃

4
    0 Yorumla
  • themkt
    themkt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

sonunda gava t olmayan erkekler de olduğunu görmek mutluluk veriyor maşallah

5
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😕 ne ilgisi var ki aldatmam ben onu.. çok seviyorum

Yorumla
    • themkt
      themkt
      +1 yıl

yok da erkekler Arkadaşca dusunmeye cok musait değil daha bugün bi hanimefendi sözde arkadaş gibi olduğu birine sovuyordu megerse çocuk kızdan hoşlanıyor mus

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben eskiden kafın erkek arkadaşlığını hep savundum ama hepsi istisnasız hepsi şöyle ya da böyle bana teklifte bulundu. En son bir tanesi resmen yatma teklifinde bulundu. Cesurlar direk diyor, az daha utangaç çekingen olanlar kendini saklıyor. Evrimsel bir şey, kadın ve erkek yakın arkadaş olamıyor, kalamıyor maalesef

4
    0 Yorumla
  • Manhesuss
    Manhesuss Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

A-normal. İzin nedir? Biraz keskin konuşun, güvenmiyorsa ayrılın. Siz 5 yaşında değilsiniz karşı taraf da ebeveyniniz değil. İzin konusuna izin vermeyin, canınız nasıl istiyorsa öyle yaşayın

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim haklısınız

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Yorumla
  • Kral_Aragorn
    Kral_Aragorn Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Normal ama bunu kendinde işte bence. Sevdiğin senin karşı cinsten tek ve en iyi arkadaşın olsun. İlişkinizi yürütmek istiyorsanız tavsiyem budur.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten onu çok seviyorum aldatmam... Ama bana güvenmiyor demek ki

Yorumla
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilin haklı. Karşı cinsten arkadaş olmaz. Sen karşı cinse arkadaş gözüyle bakarsın ama onlar sana arkadaş gözüyle bakmaz. İstersen dene gör. Bir tane kankana mesaj at evine çağır ya da onun evine gitmek iste. Bu gece seninle sevişmek istiyorum de o zaman onların sana gerçekte ne gözle baktığını görürsün. Sen erkek arkadaşının kızlarla kanka olmasını ister misin istemezsin o da senin erkeklerle kanka olmanı istemiyor.

2
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Ben şahsen kız arkadaşımın benden başka erkek arkadaşı olmasına izin vermem çünkü ben ona, o bana yoldaş, gittiğimiz yolda birbirimize yarenlik edip destek, kol kanat gerdikten sonra benim ondan başka kıza, onun benden başka erkeğe ihtiyacı olduğunu sanmıyorum hâ çok istiyorsa kapı orada.

Erkek olduğum için diğer erkeklerin aklından neler geçtiğini biliyorum.

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Normal. Ne gerek var? Benden önceki arkadaşlarına asla karışmam ama benden sonra karşı cins arkadaş edinemez sevgilim

4
    0 Yorumla
  • Sessizliğindehşeti
    Sessizliğindehşeti Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

İş arkadaşı vs. illa ortak ortamlarda erkek denk gelecektir

Ama 1 e 1 yanlız görüp erkek kanka ( el alıntadaki erkek ) olarak tutabileceği potansiyel kişilere karşıyız

Friendzone bile bunun neden mümkün olmayacağını belirtir

O erkek arkadaşların imkanı olsa o kızları direk yatağa atarlar

0
    0 Yorumla
  • goktandmr
    goktandmr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.

Puhahahahh haklılık payı var ama çok saçma bir yandan da

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yapmalıyım

Yorumla
    • goktandmr
      goktandmr
      +1 yıl

Güven vermelisin arkadaşın olacaksa da o bilmeli nasıl biri olduğunu arkadaşlarımızın ne seviyede olduğunu her şeyi anlatman gerekiyor onun dışında zor yani böylelerini ikna etmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hm peki teşekkürler

Yorumla
  • ayazbirkalem
    ayazbirkalem Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Değil senin arkadaşın olmasın bziiim arkadaşımız olsun haftada üç kez bilusuyorsak bir gununu ona ayıralım ama madem ilişki biz demek senin değil bziim arkadasimzi olsun diyebilmeli

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok normal, ne demek benim olan birinin başka biriyle yakın olması, onun özeli benim başkası sadece gereklilik iş güç bir zorunluluk durumu yoksa yakınlığın bir manası yok, kanka ayağına neler oluyor bunlar normal değil normalleştirmeyin iki taraf içinde

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet Normal.
    Çünkü kadınla erkek arkadaş olmaz olamaz.
    Aynı ortamda mutlaka cinsel çekim olacaktır.
    Ve Arkadaşım o benim dediğin berkecan
    Kankam o benim dediğin Dogukay
    Senin sevgilinden ayrılman için fırsat kolluyolardir buna emin ol.
    İlk firsatta seni dikmek istiyeceklerdir.
    O yüzden arkadaş ayagi g... t ayağı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Normal tabiki sevgilin haklı. Normal değil diyen ve dalga geçenlere aldırma, karşı cinsler ya ara bozuyor ya aşık oluyor genel olarak da cinsel fantezileri olabiliyor gizli gizli. Uzak dur bence.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet gayet normal. Kadın ve erkekten uzun vadede arkadaş olunmuyor zaten bu tecrübe ile sabit, sen kendine güvensen bile arkadaşım dediğin erkek seni farklı görmeye başlayabilir o yüzden eğer sevgilin varsa ve mutlu bir ilişkideysen buna zarar verecek etkenleri hayatından çıkarman gerek buna karşı cins arkadaşlar dahil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Erkek istedi diye kendi arkadaşlarını hayatından çıkaran kadın pasiftir. Erkeğin gözünde kolay lokma olarak görülürsünüz benden söylemesi. Benim erkek arkadaşlarım var, hepsi bu tip kızları aldattı. Niye? Çünkü o kadın artık cepte. Tüm arkadaşlarını sildi, artık onun yönetimi altında. Ama siz güçlü olursanız, erkek sizin zor kadın olduğunuzu bilir ve hep size aşık olur. Erkeklerdeyse tam tersi. Kadını için tüm kız arkadaşlarını silen erkek, kadınına sadakatini belli eder ve daha iyi ilişkileri olur.

Bunu yapan erkek, gerçekten evlenilecek adamdır. Kadınına aşıktır ve kadını da asla ona yanlış yapmaz. Bunlar bir ilişki koçumun bana söyledikleriydi, üstelik ilişki koçum da bir erkek.

0
    2 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Bu ilişki uzmanı hayatı boyunca doğru dürüst ilişkisi olmamış kısa boylu, kel, gay, tımarhanelik birisi miydi?

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Hayatı boyunca kadınlar boyunca friendzonede tutulmuş, eril enerjisi düşük, g. tü başı ayrı oynayan bir sürü ilişki uzmanı ünvanlı zerzavat var piyasada o yüzden soruyorum.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tüm erkek ler aynı onarın karşı cins arkadaşı olabilir ama senin olmaz soruncada güzel kardeşim ben sevgilim karşı cins arkadaşı olsun ben erkekler ne dusünr bilirim
    Delirt me beni e senin nasıl var kiz arkadaslarin iş arkadası uz uze bakiyoz takip olsa ne olur bilem ne habire maziret sana gelince yok maalesef kafalr bu.

0
    4 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Benim sevgilim varsa hiçbir kızla kanka olma m. Benim sevgilim de hiçbir erkekle kanka olamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hee olmazsın sen kizlar la kanka sade kosarsin

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

İlişkisi olan hiçbir kızla kanka olmam ok. Bana ait olan hiçbir kız da başka erkekle kanka olamaz. NOKTA.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oyuzden sevgiliniz varken başka kizlara yürüyorsunuz sonra benim kiz arkadasım erkek arkadaşı olmaz. Hedi

Yorumla
  • burcuxx19
    burcuxx19 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Çok normal, bende istemezdim. Ayrıca ilişkim varken başka erkekle işim olmaz.

3
    0 Yorumla
  • Nslem
    Nslem Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Çok normal dozunda olduğu sürece kıskanması güzel bir şey sonuçta erkeklerin zihniyetini bilir yani

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

e normal bende işyerimde bi tane kız kankam her her iş cıkışı kızın ağzına veriyorum sevgilisinide tanıyorum :D ilk o teklif etti bana hatta böyle birşeyi sonra haftanın 3-4 iş sonu akşamı arabada yaptık başka bir şey yaşamadık ama

1
    0 Yorumla
  • Nonameoo
    Nonameoo Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bilemedim. Arkadaşlığın sınırları olmalı. Çok yakın bi kız arkadaşın gibi yakın olmamalı zaten. Bence yani

1
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Normal. Karşı cins arkadaş olmasa da olur. Zaten sevgilin varken karşı cinsle daha da mesafeli olman lazım.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sana güvenmeyen bir insanla neden sevgili oluyorsun

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklere güvenmiyormuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hep aynı yalan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yalan mı sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yalan tabii ki de ya böyle bir insanla hayat devam etmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama o çok iyi biri biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok iyi biri gibi görünen bir insan... Anne babanın karışmadığı şeyleri sevgilini karıştırma bugün karşı cinsten arkadaşlarına karışır sonra giyimine sonra düşüncene karışır seni sen olduğun için sevmeli seni kendi istediği gibi şekillendirmemeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kıyafetime falan karışmaz ama haklısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim ❤️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şu an karışmaz kıyafet değil mesela gider başka şeyine karışır makyajına karışır hala hayatına karışık kuzenine karışır yani bir sevgili ya da bir ilişki varsa ortada insanlar karşı tarafı olduğu gibi sevmelidir değiştirmeye başlarsa bu değişen için çok kötü sonuçlar doğurur.. erkeklere güvenmiyormuş erkekler sana zorla bir şey mi yapıyor hani burada erkeklere güvenmiyorum diye kolaya kaçıyor asıl sana güvenmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir süre sonra bana yürüyüp rahatsız eder diye sanırım

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Yorumla
  • daktırmaktırr
    daktırmaktırr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Normal. Ben de sevgilimin karşı cinsten arkadaşı olmasını istemiyorum.

2
    0 Yorumla
  • Sjsjskakaka
    Sjsjskakaka Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Kendisi de bu kurala uyuyorsa normal. Yoksa karışmaya hakkı yok.

2
    0 Yorumla
  • Ardayanlız
    Ardayanlız Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 88%
    +1 yıl

Karşı cinsten arkadaş olmaz. Kızlar çok sıradan görsede erkekler için durum böyle değil

2
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Normal aksine izin verirse kafası çalışmıyor derim 🙄🙄🙄

2
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Normal bunun mağra adamı olmasıyla alakası yok insan sevdiğini korumak ister hayatındaki tek karşı cins kendisi olmasını ister cinsiyet fark etmez.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güvenmediği anlamına gelmez mi

Yorumla
  • Shwkzbiwsn
    Shwkzbiwsn Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Ya genelde istenmiyor ama ben hicbir karşı cins arkadaşıma başka gözle bakmam onlarda bana bakmaz sevgililerini de tanırım onlar da arkadaşımdır benim sevgililerimle de onlar tanışır konuşur ben biraz da kişiye bağlı olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Normal değil. Sana güvenemiyorum. Kaptırabilirim diye endişesi var. Napsak ki… 😅🤣😂

1
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Değil ama madem niyeti ciddi ailenle tanıştır. Bakalım kaçıyor mu?

1
    0 Yorumla
  • ShelbyCobra
    ShelbyCobra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 62 , eic 94%
    +1 yıl

Normal Tabii.. Ne bekliyordun "Tamam efendim. Cilveles" demesini mi?

1
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Normal tani bir zahmet olmasın sen ister mitdin olmasını

1
    0 Yorumla
  • Öylesineeeaçtım
    Öylesineeeaçtım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Evet normal. Bende aynı şekilde sevgilimin erkeklerle arkadaş olmasını istemem

1
    1 Yorumla
    • Öylesineeeaçtım
      Öylesineeeaçtım
      +1 yıl

Sen kız kafasıyla onu arkadaş olarak görüyorsun ama arkadaşın belkide seni düşünüp mastürbasyon. yapıyordur nerden bileceksin? Yalnızken evine çağır sevişirmiş gibi yap kabul edecek mi görelim nasıl arkadaşmış?

Yorumla
  • düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Biraz saçma biraz makul biraz üzerine düşünmeli. Kişiden kişiye değişecek konular.

1
    0 Yorumla
  • muku01
    muku01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Normal askomm kocamcı hanımcı olursaniz birbirinize hem eş hem arkadaş olabilirsiniz

1
    0 Yorumla
  • Aysunx89
    Aysunx89 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Normal tabiki ateşle barut yan yana gelmez bı yılık ilişkim var ne onun kız arkadaşı var ne benim hepsini sildim oda sildi silmiyorsa sevmiyordur hepsiyle evlenecek halimiz yok zaten bı zamandan sonra boş arkadaş

2
    0 Yorumla
  • umut0097
    umut0097 Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Normal tabi asil izin verirse anormaldir yads güzel kardeşim

2
    0 Yorumla
  • asenayinincisi
    asenayinincisi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Sorun izin vermemesi değil. Direk sorum sevgilin. Eminim ki sende sevgilinin karşı cins arkadaşı olmasına bir şey demezdin deseydin buraya böyle bir soru yazmazdın tabi sevgilin belki güvenmiyor olabilir ama bu senin hayatın sevgilin sana güveniyor, aldatmayacağını biliyorsa zaten böyle saçma şekilde kısıtlamaz. Ve kendi açımdan normal değil

0
    0 Yorumla
  • King_Leonidas
    King_Leonidas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 72%
    +1 yıl

Evet normal. Sen o varken neden karşı cins arkadaş istiyorsun?

Kırmızı hapa göre erkekler sevişmek istediği kızlarla sevgili olurlar. Bunu göz önünde bulundur mesela.

0
    0 Yorumla
  • gggzal
    gggzal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Normal değil aşırı normal. Sevgilinden başka erkekle konuşma arkadaşlık isteğin varsa kendine dürüstçe sor ben bunu niye istiyorum diye. Cevabın iyiyse diyecek bir şey yok.

0
    0 Yorumla
  • Babygirllll8876
    Babygirllll8876 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Valla tatlim normal ya. Mesafeli oldugun bi is arkadasi falan belki olur da erkeklerin yoklugu azimsanmayacak derecede yani. Ve sevgilim olsa karsi cins arkadasi olmasini ben de istemezdim sahsen. Normal yani. Cok yoklukta erkekler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Normal olabilir kıskanıyordur sevgilinin sana güvenmesini arkadaşlarınla saygı çerçevesinde olduğunu anlat

1
    0 Yorumla
  • milneaf2
    milneaf2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Çünki bir erkeğin neler düşündüğünü en iyi erkek bilir. Demekki onun gözünde gerçekten güzelsin ve çekiciliğin var ve seni kıskanıyor gayet normal ama saçma sapan tepkiler veriyorsa normal değil 👍

2
    2 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Yorumla
    • milneaf2
      milneaf2
      +1 yıl

Cevaplarımızın sonucu aynı 😂

Yorumla
  • Meryliar
    Meryliar Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evet normal hatta sevgilin olduğunu bilip karşı cinsle konuşmaman bile gerek önceden erkek arkadaşın olsa bile mesafe koyman gerek

0
    0 Yorumla
  • üyedeüye
    üyedeüye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Normal değil diyenlerin “sevgili” kelimesine nasıl bir anlam yüklediklerini çok merak ediyorum 🤦‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Seni kaybetmekten korkuyor. Kıskanması normal. Bu yüzden karşı cins arkadaşlığı kabul görmüyor. Haksızda değil.

0
    0 Yorumla
  • IALLEGRO
    IALLEGRO Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 77%
    +1 yıl

Ya bi sg mk... bu ya da gelip te bunun normal-anormal olduğunu idrak edemiyorsan sana hersey müstahak

0
    0 Yorumla
  • sempatikadms
    sempatikadms Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Öyle deyip sonra erkekte kızla arkadaş olsa olmaz dersiniz yani tutarsızlık var

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Arkadaş olur da seviyeli olmalı.. Sapur şupur laubali olursa itici gelir..

1
    0 Yorumla
  • daisywm
    daisywm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

hayır bence güvenle alakalı bisey eger sana guveniyorsa sıkıntı etmeyecektir sonucta arkadasinla gereksiz temasta bulunup yanlis seyler yapmayacagini bilir

1
    0 Yorumla
  • Nedenhepben45
    Nedenhepben45 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu konu çok tartışmaya açık bi konu aradaki güvenle alakalı bir durum yani arkadaşlarının nasıl biri olduğunu arkadaşlarını tanımıyor bence normal

1
    1 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Mesele güven meselesinin ötesinde evrimsel bir konu.

Yorumla
  • Mutluadam00
    Mutluadam00 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verirsen böyle olması normal

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim karşı cins arkadaşım olmasına izin vermiyor, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim karşı cins arkadaşım olmasına izin vermiyor ama kendisi karşı cins ile görüşüyor? 7 cevap verildi
Sevgilim kendi cins arkadaşlarım ile görüşmemi bile istemiyor abartı değil de ne? 11 cevap verildi
Sevgilim karşı cins arkadaşlarımın olmasına izin veriyor saçma mı? 8 cevap verildi
Sevgilimi karşı cins arkadaşıyla buluşmasına izin vermeli miyim? 6 cevap verildi
Sevgilinizin karşı cins arkadaşı olması sizi rahatsız edermi? 7 cevap verildi
Sevgilinizin karşı cins yakın arkadaşı olmasına izin verir misiniz? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨