+1 yılBöyle yapması, tamamen normal. Çünkü , erkek adam kıskanır. Kadınlar da buna uyar genelde. Beni, bu yüzden iki kız arkadaşım sildi ve saygı duydum. Böyle erkeğe sahip olan kadınlar, genelde böyle erkekle güzel evlilik yapıyorlar. Çünkü kadınlar, yönetilmeyi severler. Kendisini kıskanmayan ve kısıtlamayan erkeğe, arzu duymazlar.
Ancak erkek adam; kesinlikle kız istedi diye , kız / erkek arkadaşlarını silmemelidir. Bunu yaparsa kadın, erkeği ezik erkek görür. Böylece erkeğe ; saygı duymaz , sadık kalmaz ve terk eder.. Erkek dediğin, yoklukta olmadığını kadına hissettirmeli ki kadın erkeğe arzu duysun ve erkeği elde tutmak istesin. Yoklukta olan erkeklerde kadın, çok rahat olur. Daha iyi erkeği bulunca da terk eder..
Kadınlar ; istediği kadar bu gerçeği inkar etseler de başlarına gelmeden, ne yapacaklarını bilemezler. Bu yüzden erkek adam, kıza arkadaşını sildirir ama kendisi silmez. Lakin bu tabak çevirmeyi yapın derken, kadın kadınlığını yaptıkça da aldatmayın. Sadece çevrenizde kadınların olduğunu, hissetsin yeterli.. Bu anlattıklarım da çok örneği var ve iki kız arkadaşım da beni doğruluyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Normal değil ve bence kesinlikle buna müsaade etmemelisin. Özellikle geçmişten gelen arkadaşlıklarını kesinlikle bitirmemelisin. Eğer karşındaki kişi toksikse ilerde kız arkadaşlarınla görüşmeni bile istemeyecektir. Ben maalesef böyle bir hata yaptım. Tek bir arkadaşım, konuşabileceğim bir insan kalmadı. şu an o kişi hâlâ hayatımda ama o kadar toksik bir ilişkimiz var ki. Başlangıçta her şey güzeldi ve ben de bu güzelliğe aldandım. Sınırımı başlangıçta koyamadığım için, sırf o mutlu olsun diye onun her istediğini yaptığım için şu an benim kişisel alanım yok, yaratmaya çalışsam da müsade etmiyor. Hiç iyi değilim, zaman geçtikçe daha kötü oluyorum. Tabi benim ilişkimde başka sorunlar da var ama yalnızlık çok yorucu. İnsan yapısı gereği sosyal bir varlık, konuşmaya, dertleşmeye, gülmeye, ağlamaya, eğlenmeye ihtiyaç duyar. Erkek arkadaşlarımızla tabiki bunları yapabiliriz ama yalnızlıktan ötürü insanın içinde bir boşluk oluşuyor ve sevgili bunu kapatamıyor. Bu dediklerim sadece karşı cins arkadaş için değil, tüm arkadaşlık ilişkileri için geçerli. İnsan sınırını bildikten sonra bir dünya arkadaşı olsa da hiçbir sorun çıkmaz. Ben yaptım, tek bir dostum kalmadı, çok pişmanım. Her şey daha iyi olsun diye tüm arkadaşlarımı sildim, yeni insanlarla tanışmadım, sosyal medyamı kapattım ama her şey daha kötü oldu. Resmen psikolojim bozuldu. Üniversiteye gidiyorum ama tek bir arkadaşım yok. Yalnızlık insanın psikolojisini de özgüvenini de zedeliyor. Lütfen izin verme…
316 Yorumla- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
Aynen aynen erkek arkadaslarinla eğlen dertles gez toz gece yatakta bitsin klasiktir bu bi kizin erkek arkadasi kesinlikle olmamali en ufak bi kavgada gider altina yatar
- +1 yıl
@Hastayizabi şu yazdığın cümlelerden ne kadar yobaz, çirkef, ahlaksız ve hastalıklı olduğunu anlayabiliyorum. Çünkü kişi kendinden bilir işi. Demek ki sen kız arkadaşlarına bu gözle bakabiliyorsun. Sizin gibiler yüzünden ne ahlaksızlık biter, ne kadın tacizleri ne de kadın ölümleri. Aklınız beyniniz sadece yatak için çalışıyor. Yazdıklarımı gerçekten okuyup anlayabilmeni ve senin gibi düşünen birisini hayatıma aldığım için ne şiddetler ve eziyetler gördüğümü bilmeni isterdim. Belki bir şeyler değişirdi ve belki senin yüzünden ziyan olacak bir kadın kurtulmuş olurdu.
- +1 yıl
Yaa birak bos yapma erkek arkadasinla kavga edip tartisip diger erkek arkadasinin yanina gidiceksin dertlesmek icin en sonda gece yatakta biticek demekki boyle bisey yapmissin ki bu kadar savunuyorsun
- +1 yıl
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi evet ama bu arkadas hayatinda sevgilisi varken baska erkeklerle takilmak istiyen k@sarin teki bide utanmadan oraya yobaz yazmis yobazlikla alakasi yok hayatinda bi iliskin varsa tek karsi cins erkek arkadasin olabilir baskasi olamaz
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi benim ilişkimde ne olup bittiğini bilmeden bu şekilde yorum yapamazsın. Ben illa arkadaş istiyorum diye tutturan biri olmadım. Ben onun tek sözüyle hayatımdaki herkesi sildim, numarama kadar değiştirdim. Bahsettiğim kişi benim kardeşim erkek diye onunla konuşmamı bile istemeyen bir kişiydi. Tüm gardrobumu onun için değiştirdim, yazın kısa kollu tişört giymeme izin yoktu. Balıkçı yaka bir tişört ve uzun bol bir gömlek giymek zorundaydım. Giymedim diye benim kafamı alıp demire vuran bir insandan bahsediyorum. Ve ben bu insanı sevmeseydim beş yıl buna katlanmazdım. Ki anlattıklarımın çok daha fazlası var, yüzüme ciddi ciddi tükürdüğü günü, en ufak fikir ayrılığında ettiği her hakareti hatırlıyorum. Ha ben bunları yaparken kendisi ne yapıyordu biliyor musun? İnstagramdan kız eklemeye devam ediyordu. Snapchatteki kızlardan uygunsuz fotoğraflar istiyordu. Ve savunması neydi onu biliyor musun? Snapchatte kimliğim belli değil, sıkıntı olmaz. Benim için hiçbir önemi yok. Ve ben de aptal gibi inanıp ilişkimi korumaya çalışıyordum. Şimdi sen benim karşıma geçip onun dediklerini sorgulamaz onun istediği gibi bir kadın olurdun diyemezsin.
- +1 yıl
Ayrilsana o zaman ya?
- +1 yıl
@Hastayizabi anlattığım kişi bu kadar hastalıklıyken onu terk edebilecek gücüm yok en azından şu an için. Ama bir gün başaracağım. Bir yıl önce yaptığı şeyler normal gelirken şimdi toksikliğini görebiliyorum. Bir gün bu toksikliği bitirecek cesaretim de olacak inanıyorumm💃🏻💃🏻💃🏻
- +1 yıl
Umarim hakkinda en güzeli olur yaşin genç kendini yipratma olur mu
- +1 yıl
Özür dilerimmmm ama sana bunu deme sebebim hani bana dedin ya kisi kendinden bilir işi diye bu senoryonun aynisini kiz arkadasimla yasadim ordan biliyorum o yüzden karsiyimdir
- +1 yıl
Sorun değil en azindan 2 medeni insan gibi özür diliyebiliyoruz bu çok güzel bişey :)
- +1 yıl
Ya bu normal bir şey olabilir mi Allah aşkına nasıl kendinize bunu normalleştirebilirsiniz, nasıl da manipüle edilmişsiniz kızlar kurban olayım! Böyle bir durumda karşı taraf tamamen toksik bir insandır, güven problemleri vardır, travmaları vardır. Size bir şeylere boyun eğdirmek zorunda bırakan hiçbir şey normal değildir ve böyle insanlardan da uzak durun ki sonrasında o travmalara ve psikolojik sorunlara siz de sahip olmayın
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin en iyi arkadaşın da olur ne gerek var bir başkasına. Her şeyi birlikte konuşmak, paylaşmak ve birbirinin her şeyi olabilmek varken bir başka kişiye başka bir sıfatla yer vermek aşka yapılan bir hainlik bana göre
Arkadaş yine olur ama selamlık baybaylık o kadar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani anormal değil kim olsa istemez..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal tabi ki. ama eskiden olan arkadaşlarınıza karışmamalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz durumlarda empati yapmak en doğru seçenektir, kendinize şu soruyu sorun;
Eğer onun karşı cins arkadaşları olsa ben nasıl hissederim?
Eğer rahatsız olurum diyorsanız o zaman çok rahat durumu anlamışsınızdır.
Eğer beni çok alakadar etmez diyorsanız işte şimdi eğlenceli yere geldik.
Eğer sizi rahatsız etmiyorsa şöyle açıklayayım. Bazı erkekler ve kadınlar partnerlerinin karşı cinsten biriyle olmalarından hoşlanmazlar, kıskançlık deyip geçiştirebiliriz ancak o kadar basit değil. Çevremizde karşı cinsten arkadaşın en ufak bir boşlukta içeriye sıvışma hikayesi yaşamayan veya görmeyen yoktur herhalde. O yüzden o kaygıyı yaşamamak için partneriniz sizden öyle bir istekte bulunmuş olabilir.
Tabi bazı mağara adamları için hikaye farklı ama biz medeni insanlar bazında konuşuyoruz... Değil mi?17 Yorumla- +1 yıl
Karşı cinsten arkadaş olmaz. Bir kadın karşı cinsine arkadaş gözüyle bakar ama bir erkek kendisine nikah düşen her kadına partner gözüyle bakar. Bu biyolojik bir gerçekliktir. Konu tartışmaya kapalıdır.
- +1 yıl
Çok saçma bir mentalite bence.
"Aaa nikah düşmüyor tamam sıkıntı yok, ney? Nikah düşüyor mu? Uf onla da yürü, öbürü ile de yürü, şunla da yürünür, nikah düşen kim varsa gelsin"
Bu mantıkla tüm kadınlardan kaçmak lazım sevgili varsa, kasiyer para mı istedi? Aaaaaa kaç kaç kaç, yoksa partner gözüyle bakar aldatırım.
Kadın da insan erkek de insan arkadaş, problem her gördüğünü potensiyel partner olarak değerlendirenlerdedir. - +1 yıl
Bir kızın sevgilisi dışında 7/24 konuşabileceği insanlar ya babası abisi olur. Ya bir kız her Allah'ın günü kankayla mı dolaşır kankayla mı konuşur. Arada mesafe olacak birader realite bu. Yoksa cuckold erkeği olursun. Hiç farkında olmadan başkasının çocuğuna babalık yapmak zorunda kalırsın.
- +1 yıl
Senin kankam dediğin kız desin ki gel bu gece sevişelim desin. Koşa koşa gidersin. Öyle olmasaydı sen o kızla kanka falan olamazdın birader.
- +1 yıl
Hayatta her şeyde olduğu gibi bunda da moderite önemli.
Ben demiyorum ki gitsin 7/24 başka erkeklerle dolaşsın. Ama şu var, kişi tercihine bağlı. Az mantıklı düşünün yani, şimdi benim sevgilim var diye karşı cinsten tüm arkadaşları silmem mi lazım? Madem öyle bu arkadaşlık değil sahtekarlık. İlla karşı cinsten olan her etkileşimde bir cinsellik beklentisi olması mı lazım?
Biraz beyninizi kullanın lütfen. Ve eğer kankam olarak gördüğüm bir kız benden öyle bir şey isterse gitmem. Romantik düşüncelerim yok ki ona karşı. Neden gideyim? O kadar mı abazayım?
Arkadaş kadınla konuşuyorsam illa sevişmek için. Ne saçma sapan bir mentalite ya. Orta çağda kalmışız haberimiz yok. - +1 yıl
"""Hayatta her şeyde olduğu gibi bunda da moderite önemli."""
Kemalizmin dayattığı geniş modernite. Ben almayayım ya. Orta Çağ daha konforlu.
"""Az mantıklı düşünün yani, şimdi benim sevgilim var diye karşı cinsten tüm arkadaşları silmem mi lazım?"""
Buna gerek yok. Senin sevgilin olduğu an kız kankaların seninle iletişimi keser zaten. En azından seninle arasında olması gereken mesafeye uygun davranır.
"""Eğer kankam olarak gördüğüm bir kız benden öyle bir şey isterse gitmem. Romantik düşüncelerim yok ki ona karşı. Neden gideyim? O kadar mı abazayım?"""
Anlaşıldı. Hiçbir kız kankan senden böyle bir şey istememiş. Abazan diye bir kategori yok. Her erkek libidoludur. Kadınlardan 19 kat daha fazla testosteron salgılıyouz. Abazan diye ayrı bir erkek kategorisi yok. Erkeğin bir alfası olur çok kadını götürür, bir betası olur az kadını götürür, bir de inseli vardır onlar zorunlu yalnızlık yaşar.
- +1 yıl
Kemalizm ne alaka allahım neler diyor bu adam. Gerçekten herif erkekle kadının testesteron seviyelerini karşılaştırdı ya.
Allahım çıldıracağım. Tamamdır alfa sen yola devam. Gereksiz tartışma.
İyi günler.
+1 yılNormal bence olmamalı önceden varsa olabilir de yeni biriyle tanışmak olmaz kimse istemez bunu.
112 Yorumla- +1 yıl
olur mu hiç modern çağdaş medeni hayat yaşıyorlar kızlar bu ülkede !!! :-) bu ne yobazca gerici düşünceler.. erkeğinde 100lerce kız arkadaşı olacak onlarla daha çok zaman geçirecek..
Bu kızın sevgilisi çok yobaz geri kafalıymış , kıza izni verip 100lerde erkekle konuşmasına arkadaşlık etmesine kendisinden daha çok onlarla vakit geçirmesine izin vermesi lazımdı
BOĞA boynuzlarını takıp :-) çocuk çok geri kafalıymış..
bence bu gerici erkeğe bu kız çok modern kalmış ayrılmaları lazım , kız rahat rahat 100lerce erkekle konuşsun.. Kıza sahp çıkan sevgili olanda hata .. dönemsel işçi gibi parttime görüşmeri lazımmış erkeğn bu kızla.. - +1 yıl
Yani biraz sıkıntılı ilişki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde Artık bunlar problem edilmiyor ki zaten günümüzde de alakası yok problem edilmemesi lazım Sonuçta karşı tarafın senden önce de bir hayatı vardı Senin de karşı taraftan önce bir hayatım vardı yani birbirine sevdiğin birbiriyle hayatınızı birleştirdiniz diye geçmişinizden veya geçmişteki yaşantı şeklinizden vazgeçeceksiniz diye birçok Evet bazı şeyler değişir kabul ediyorum ama Bazı şeylerde sabit kalmalı oldu Ben her şeyinden ödün vereceğim geçmişimi senin için ya da onun için Neyse artık tamamen şekillendireceğim Hayır öyle bir dünya yok Hiç kimse kusura bakmasın
04 Yorumla- +1 yıl
Karşı cinsten arkadaş olmaz. Bir kadın karşı cinsine arkadaş gözüyle bakar ama bir erkek kendisine nikah düşen her kadına partner gözüyle bakar. Bu biyolojik bir gerçekliktir. Konu tartışmaya kapalıdır.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi doğru ama benim hayatıma biri girdiyse benim hayatıma müdahale Etme hakkına sahiptir Ben de onun hayatına müdahale Etme hakkına sahiptim sadece bunu söylüyorum dediğim doğru ama
- +1 yıl
@visneliturta34 Tabi ki de öyle. İlişki mutlak özgürlük değildir, sınırlı özgürlüktür ve sorumluluk gerektirir. Sevgililer/eşler birbirlerine müdahale edebilirler, etmelidirler. Birbirlerine karşı hiçbir şekilde gizlisi saklısı olmamalıdır. Her şey şeffaf olmalıdır. Aksi takdirde ilişkide güven krizi ortaya çıkar.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi Pardon ya müdahale edemez diyecektim de yanlış olmuş müdahale Ancak sınırlı sayıda olur
+1 yılÇok ama çok normal🌿
Biz erkekler erkekleri daha iyi bildiğimiz için sevdiğimiz kadının yanında erkek arkadaşlar olmasını istemeyiz.
Çünkü erkekler her şeyden kendine bir pay biçebilir, unutma ki bir erkek potansiyeli olmayan bir kızla arkadaş dahi olmuyor. Mutlaka beğendiği bir kızla arkadaşlık kurar.🧐20 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızlardan nefret ediyorum.
Yedekte adam tutmaya çalışıyorsun ama erkek arkadaşın uyanık çıktığı için bunları yemiyor sen de bu duruma üzülüyorsun.
34 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmıyorum ben onu çok seviyorum
- +1 yıl
Sevmiyorsun geçmiş olsun. Ben kızların ciğerini bilirim. Kadınlar güçlü gördükleri erkekler için kurallarını yıkarlar.
Soran+1 yılHayır yapmam aldatmam
- +1 yıl
Aldatırim diyen kadın olmaz zaten kanınız bozuk
+1 yılHahaha 😃 Karşı cins arkadaşın olacaktı da niye sevgili ediniyorsun o zaman 😃 Yedek listende sıralansınlar diye mi. 😃 Öyle bir dünya yok güzelim. Kimse izin vermez. Kimse de sevgilisi olan birinin arkadaşı olmakla ilgilenmez. Başka işimiz gücümüz mü yok ya 😃 Alla alla hayret bir şey 😃
40 Yorumlasonunda gava t olmayan erkekler de olduğunu görmek mutluluk veriyor maşallah
52 Yorumla
Soran+1 yıl😕 ne ilgisi var ki aldatmam ben onu.. çok seviyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eskiden kafın erkek arkadaşlığını hep savundum ama hepsi istisnasız hepsi şöyle ya da böyle bana teklifte bulundu. En son bir tanesi resmen yatma teklifinde bulundu. Cesurlar direk diyor, az daha utangaç çekingen olanlar kendini saklıyor. Evrimsel bir şey, kadın ve erkek yakın arkadaş olamıyor, kalamıyor maalesef
40 YorumlaA-normal. İzin nedir? Biraz keskin konuşun, güvenmiyorsa ayrılın. Siz 5 yaşında değilsiniz karşı taraf da ebeveyniniz değil. İzin konusuna izin vermeyin, canınız nasıl istiyorsa öyle yaşayın
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısınız
- +1 yıl
+1 yılNormal ama bunu kendinde işte bence. Sevdiğin senin karşı cinsten tek ve en iyi arkadaşın olsun. İlişkinizi yürütmek istiyorsanız tavsiyem budur.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten onu çok seviyorum aldatmam... Ama bana güvenmiyor demek ki
+1 yılSevgilin haklı. Karşı cinsten arkadaş olmaz. Sen karşı cinse arkadaş gözüyle bakarsın ama onlar sana arkadaş gözüyle bakmaz. İstersen dene gör. Bir tane kankana mesaj at evine çağır ya da onun evine gitmek iste. Bu gece seninle sevişmek istiyorum de o zaman onların sana gerçekte ne gözle baktığını görürsün. Sen erkek arkadaşının kızlarla kanka olmasını ister misin istemezsin o da senin erkeklerle kanka olmanı istemiyor.
20 YorumlaBen şahsen kız arkadaşımın benden başka erkek arkadaşı olmasına izin vermem çünkü ben ona, o bana yoldaş, gittiğimiz yolda birbirimize yarenlik edip destek, kol kanat gerdikten sonra benim ondan başka kıza, onun benden başka erkeğe ihtiyacı olduğunu sanmıyorum hâ çok istiyorsa kapı orada.
Erkek olduğum için diğer erkeklerin aklından neler geçtiğini biliyorum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Ne gerek var? Benden önceki arkadaşlarına asla karışmam ama benden sonra karşı cins arkadaş edinemez sevgilim
40 Yorumla
+1 yılİş arkadaşı vs. illa ortak ortamlarda erkek denk gelecektir
Ama 1 e 1 yanlız görüp erkek kanka ( el alıntadaki erkek ) olarak tutabileceği potansiyel kişilere karşıyız
Friendzone bile bunun neden mümkün olmayacağını belirtir
O erkek arkadaşların imkanı olsa o kızları direk yatağa atarlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Puhahahahh haklılık payı var ama çok saçma bir yandan da
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
Soran+1 yılHm peki teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil senin arkadaşın olmasın bziiim arkadaşımız olsun haftada üç kez bilusuyorsak bir gununu ona ayıralım ama madem ilişki biz demek senin değil bziim arkadasimzi olsun diyebilmeli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok normal, ne demek benim olan birinin başka biriyle yakın olması, onun özeli benim başkası sadece gereklilik iş güç bir zorunluluk durumu yoksa yakınlığın bir manası yok, kanka ayağına neler oluyor bunlar normal değil normalleştirmeyin iki taraf içinde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet Normal.
Çünkü kadınla erkek arkadaş olmaz olamaz.
Aynı ortamda mutlaka cinsel çekim olacaktır.
Ve Arkadaşım o benim dediğin berkecan
Kankam o benim dediğin Dogukay
Senin sevgilinden ayrılman için fırsat kolluyolardir buna emin ol.
İlk firsatta seni dikmek istiyeceklerdir.
O yüzden arkadaş ayagi g... t ayağı10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal tabiki sevgilin haklı. Normal değil diyen ve dalga geçenlere aldırma, karşı cinsler ya ara bozuyor ya aşık oluyor genel olarak da cinsel fantezileri olabiliyor gizli gizli. Uzak dur bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet gayet normal. Kadın ve erkekten uzun vadede arkadaş olunmuyor zaten bu tecrübe ile sabit, sen kendine güvensen bile arkadaşım dediğin erkek seni farklı görmeye başlayabilir o yüzden eğer sevgilin varsa ve mutlu bir ilişkideysen buna zarar verecek etkenleri hayatından çıkarman gerek buna karşı cins arkadaşlar dahil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek istedi diye kendi arkadaşlarını hayatından çıkaran kadın pasiftir. Erkeğin gözünde kolay lokma olarak görülürsünüz benden söylemesi. Benim erkek arkadaşlarım var, hepsi bu tip kızları aldattı. Niye? Çünkü o kadın artık cepte. Tüm arkadaşlarını sildi, artık onun yönetimi altında. Ama siz güçlü olursanız, erkek sizin zor kadın olduğunuzu bilir ve hep size aşık olur. Erkeklerdeyse tam tersi. Kadını için tüm kız arkadaşlarını silen erkek, kadınına sadakatini belli eder ve daha iyi ilişkileri olur.
Bunu yapan erkek, gerçekten evlenilecek adamdır. Kadınına aşıktır ve kadını da asla ona yanlış yapmaz. Bunlar bir ilişki koçumun bana söyledikleriydi, üstelik ilişki koçum da bir erkek.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ilişki uzmanı hayatı boyunca doğru dürüst ilişkisi olmamış kısa boylu, kel, gay, tımarhanelik birisi miydi?
- +1 yıl
Hayatı boyunca kadınlar boyunca friendzonede tutulmuş, eril enerjisi düşük, g. tü başı ayrı oynayan bir sürü ilişki uzmanı ünvanlı zerzavat var piyasada o yüzden soruyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm erkek ler aynı onarın karşı cins arkadaşı olabilir ama senin olmaz soruncada güzel kardeşim ben sevgilim karşı cins arkadaşı olsun ben erkekler ne dusünr bilirim
Delirt me beni e senin nasıl var kiz arkadaslarin iş arkadası uz uze bakiyoz takip olsa ne olur bilem ne habire maziret sana gelince yok maalesef kafalr bu.04 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilim varsa hiçbir kızla kanka olma m. Benim sevgilim de hiçbir erkekle kanka olamaz.
Cevap sahibi+1 yılHee olmazsın sen kizlar la kanka sade kosarsin
- +1 yıl
İlişkisi olan hiçbir kızla kanka olmam ok. Bana ait olan hiçbir kız da başka erkekle kanka olamaz. NOKTA.
Cevap sahibi+1 yılOyuzden sevgiliniz varken başka kizlara yürüyorsunuz sonra benim kiz arkadasım erkek arkadaşı olmaz. Hedi
Çok normal, bende istemezdim. Ayrıca ilişkim varken başka erkekle işim olmaz.
30 YorumlaÇok normal dozunda olduğu sürece kıskanması güzel bir şey sonuçta erkeklerin zihniyetini bilir yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıle normal bende işyerimde bi tane kız kankam her her iş cıkışı kızın ağzına veriyorum sevgilisinide tanıyorum :D ilk o teklif etti bana hatta böyle birşeyi sonra haftanın 3-4 iş sonu akşamı arabada yaptık başka bir şey yaşamadık ama
10 YorumlaBilemedim. Arkadaşlığın sınırları olmalı. Çok yakın bi kız arkadaşın gibi yakın olmamalı zaten. Bence yani
10 YorumlaNormal. Karşı cins arkadaş olmasa da olur. Zaten sevgilin varken karşı cinsle daha da mesafeli olman lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana güvenmeyen bir insanla neden sevgili oluyorsun
111 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere güvenmiyormuş
Cevap sahibi+1 yılHep aynı yalan
Soran+1 yılYalan mı sence
Cevap sahibi+1 yılYalan tabii ki de ya böyle bir insanla hayat devam etmez
Soran+1 yılAma o çok iyi biri biliyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi biri gibi görünen bir insan... Anne babanın karışmadığı şeyleri sevgilini karıştırma bugün karşı cinsten arkadaşlarına karışır sonra giyimine sonra düşüncene karışır seni sen olduğun için sevmeli seni kendi istediği gibi şekillendirmemeli
Soran+1 yılKıyafetime falan karışmaz ama haklısın
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
Cevap sahibi+1 yılŞu an karışmaz kıyafet değil mesela gider başka şeyine karışır makyajına karışır hala hayatına karışık kuzenine karışır yani bir sevgili ya da bir ilişki varsa ortada insanlar karşı tarafı olduğu gibi sevmelidir değiştirmeye başlarsa bu değişen için çok kötü sonuçlar doğurur.. erkeklere güvenmiyormuş erkekler sana zorla bir şey mi yapıyor hani burada erkeklere güvenmiyorum diye kolaya kaçıyor asıl sana güvenmiyor
Soran+1 yılBir süre sonra bana yürüyüp rahatsız eder diye sanırım
- +1 yıl
+1 yılNormal. Ben de sevgilimin karşı cinsten arkadaşı olmasını istemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılKendisi de bu kurala uyuyorsa normal. Yoksa karışmaya hakkı yok.
20 Yorumla
+1 yılKarşı cinsten arkadaş olmaz. Kızlar çok sıradan görsede erkekler için durum böyle değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Normal aksine izin verirse kafası çalışmıyor derim 🙄🙄🙄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bunun mağra adamı olmasıyla alakası yok insan sevdiğini korumak ister hayatındaki tek karşı cins kendisi olmasını ister cinsiyet fark etmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmediği anlamına gelmez mi
+1 yılYa genelde istenmiyor ama ben hicbir karşı cins arkadaşıma başka gözle bakmam onlarda bana bakmaz sevgililerini de tanırım onlar da arkadaşımdır benim sevgililerimle de onlar tanışır konuşur ben biraz da kişiye bağlı olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal değil. Sana güvenemiyorum. Kaptırabilirim diye endişesi var. Napsak ki… 😅🤣😂
10 Yorumla
+1 yılDeğil ama madem niyeti ciddi ailenle tanıştır. Bakalım kaçıyor mu?
10 Yorumla
+1 yılNormal Tabii.. Ne bekliyordun "Tamam efendim. Cilveles" demesini mi?
10 Yorumla
+1 yılNormal tani bir zahmet olmasın sen ister mitdin olmasını
10 Yorumla
+1 yılEvet normal. Bende aynı şekilde sevgilimin erkeklerle arkadaş olmasını istemem
11 Yorumla- +1 yıl
Sen kız kafasıyla onu arkadaş olarak görüyorsun ama arkadaşın belkide seni düşünüp mastürbasyon. yapıyordur nerden bileceksin? Yalnızken evine çağır sevişirmiş gibi yap kabul edecek mi görelim nasıl arkadaşmış?
+1 yılBiraz saçma biraz makul biraz üzerine düşünmeli. Kişiden kişiye değişecek konular.
10 YorumlaNormal askomm kocamcı hanımcı olursaniz birbirinize hem eş hem arkadaş olabilirsiniz
10 YorumlaNormal tabiki ateşle barut yan yana gelmez bı yılık ilişkim var ne onun kız arkadaşı var ne benim hepsini sildim oda sildi silmiyorsa sevmiyordur hepsiyle evlenecek halimiz yok zaten bı zamandan sonra boş arkadaş
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal tabi asil izin verirse anormaldir yads güzel kardeşim
20 Yorumla
+1 yılSorun izin vermemesi değil. Direk sorum sevgilin. Eminim ki sende sevgilinin karşı cins arkadaşı olmasına bir şey demezdin deseydin buraya böyle bir soru yazmazdın tabi sevgilin belki güvenmiyor olabilir ama bu senin hayatın sevgilin sana güveniyor, aldatmayacağını biliyorsa zaten böyle saçma şekilde kısıtlamaz. Ve kendi açımdan normal değil
00 Yorumla
+1 yılEvet normal. Sen o varken neden karşı cins arkadaş istiyorsun?
Kırmızı hapa göre erkekler sevişmek istediği kızlarla sevgili olurlar. Bunu göz önünde bulundur mesela.00 YorumlaNormal değil aşırı normal. Sevgilinden başka erkekle konuşma arkadaşlık isteğin varsa kendine dürüstçe sor ben bunu niye istiyorum diye. Cevabın iyiyse diyecek bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılValla tatlim normal ya. Mesafeli oldugun bi is arkadasi falan belki olur da erkeklerin yoklugu azimsanmayacak derecede yani. Ve sevgilim olsa karsi cins arkadasi olmasini ben de istemezdim sahsen. Normal yani. Cok yoklukta erkekler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olabilir kıskanıyordur sevgilinin sana güvenmesini arkadaşlarınla saygı çerçevesinde olduğunu anlat
10 YorumlaÇünki bir erkeğin neler düşündüğünü en iyi erkek bilir. Demekki onun gözünde gerçekten güzelsin ve çekiciliğin var ve seni kıskanıyor gayet normal ama saçma sapan tepkiler veriyorsa normal değil 👍
22 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet normal hatta sevgilin olduğunu bilip karşı cinsle konuşmaman bile gerek önceden erkek arkadaşın olsa bile mesafe koyman gerek
00 YorumlaNormal değil diyenlerin “sevgili” kelimesine nasıl bir anlam yüklediklerini çok merak ediyorum 🤦♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaybetmekten korkuyor. Kıskanması normal. Bu yüzden karşı cins arkadaşlığı kabul görmüyor. Haksızda değil.
00 Yorumla Ya bi sg mk... bu ya da gelip te bunun normal-anormal olduğunu idrak edemiyorsan sana hersey müstahak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle deyip sonra erkekte kızla arkadaş olsa olmaz dersiniz yani tutarsızlık var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Arkadaş olur da seviyeli olmalı.. Sapur şupur laubali olursa itici gelir..
10 Yorumlahayır bence güvenle alakalı bisey eger sana guveniyorsa sıkıntı etmeyecektir sonucta arkadasinla gereksiz temasta bulunup yanlis seyler yapmayacagini bilir
10 Yorumla
+1 yılBu konu çok tartışmaya açık bi konu aradaki güvenle alakalı bir durum yani arkadaşlarının nasıl biri olduğunu arkadaşlarını tanımıyor bence normal
11 Yorumla- +1 yıl
Mesele güven meselesinin ötesinde evrimsel bir konu.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına bu kadar müdahale etmesine izin verirsen böyle olması normal
00 Yorumla - Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne