hiç sevgilinizle kavga ettiniz mi en son ne için kavga ettiniz ve ne zaman barıştınız?
hiç sevgilinizle kavga ettiniz mi en son ne için kavga ettiniz ve ne zaman barıştınız?
Evet. Normale oranla bizimki biraz farklıydı. İlgi göstermeyi seven bir yapım var. Belki de çok üzerine gittiğim için biraz rahatsız oluyordu. Genelde hep uzak davranırdı kız arkadaşım ben yakınlaşmaya çalıştıkça.
Böyle olunca tabi ben biraz benden hoşlanmadığı hissine kapıldım. Düşünsenize, sevgiliniz, 8 aydır çıkıyorsunuz. Haftada anca 1 sefer seni seviyorum diyor. Bunun üzerine kendisine benimle dürüst olması gerektiğini, gerçekten istemiyorsa birlikte olmanın bir manası olmadığını belirttim. Bunun üzerine savunmaya geçti ve tartıştık.
Zaten sonunda beni aldattığını öğrendim. Öğrenir öğrenmez kendisine teşekkür ettim ve ayrıldım
Sen hangi burçtaydın sevgilin hangi burç
Ben ikizlerim (evet biliyorum korkunç ancak yanlış değilsem yükselen alçalan ile kurtarıyordum bir şekilde haha)
Eski sevgilim ise koç idi
Nedir analizimiz doktor?
Yay burcu v terazi burcu bir kadını bulman lazım çünkü koç burcu aslanla uyumludur
Ondan bir önceki sevgilim terazi burcuydu. Onunla gerçekten güzel anlaşıyorduk. Ancak uzun vadeli düşünmüyordu o.
Ben de aslan burcuyum akreple anlaşamıyorum bir de kendi burcumla ilgili enerjini bilmiyorum ama aslan burcu aslan burcu ile yakışır diyorlar bilmiyorum Koç ve yay burcunu henüz ilişki kurma fırsatım olmadı
Ben açıkcası burçlar hakkında fazla bilgili değilim. Ancak ikizlerim diye çok yargılandım onu biliyorum haha.
Peki benim duyduğum kadarıyla aslan burcuna biraz inatçı diyorlardı. Aslan v aslan biraz boynuzları tokuşturmak gibi olmuyor mu?
Aşk ve cinsellik açısından uyumludur tutku açısından ikisi de yerleşmeyi sever ikisi de delice birbirine aşık olur
Çok ilginç, teşekkür ederim engin bilgileriniz için hanım efendi. Anladığım kadarıyla burçlar hakkında daha yemem gereken 40 fırın ekmek var
Herneyse, yeni bir soru sorma vakti geldi burçlar hakkında haha, çok teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim
Öyle aman aman büyük kavgalar olmasa bile ara sıra küçük gerilimler oluyor tabi ki. Burada önemli olan tek şey olayı uzatmamak ve her şeyi tadında bırakmak. Ben geceyi küs bitirmeme taraftarıyım. Küçük kıskançlıklar olabiliyor.
Cevap
7Cevap
Eh, tabii ki. Tartışmayan sevgili mi olur? Kiminle didişeceğim ben.
Tabikii her ilişkide ufak tefek kavgalar olur.
Trafikte benim birine baktığımı sandığı için ufak bir kıskançlık badiresi atlattık eşim ile. Ben tamamen dalmıştım adamın farkında bile değilim, yanımdan bir ses; neye bakıyorsun hayırdır dedi. Asıl sana hayırdır nereye bakıyormuşum dedim ve curcuna 🤦🏼♀️
Kavga ettiğimizde ayrılmayacaksa ederiz tabi , sürekli mıç mıç modunda olunmaz ki arada bi ters düşeceksin. Sonrası zaten mis gibi oluyor bunları aşınca
Katılıyorum kavga ilişkinin tuzu biberi
Benim hiç sevgilim olmadı maalesef.. ama olsa da kavga etmem.. onu üzmemek için mutlu olması için elimden geleni yaparım
Benimle kavga etmekten çekinir genelde kız arkadaşlarım ya da bana vuruyorlar ama çok bi ifadesi olmuyor elleri acıyor 🤷🏻♂️
Kavga ettim, hatta bazen çok kirdim. Kirdigimdan daha çok kirildim
Bağır çağır kavgamız olmadı şükür hatırlamıyorum açıkçası
Kavga ediyoruz sonu sevişmeyle bitiyor nasıl bişey bu anlamadım
Hayır sevgili olmaya çalışıyoruz daha knk 😂 o noktaya gelemedim
Arada ediyoruz eşimle
Sevgilim olsa da etsek.
Uzun zaman oldu hatırlamıyorum etmişimdir illa ki
Kavgasız olamıyorum maalesef :(
Evet